25

x

преди 3 години

Повръща ми се от такива брадясали, татуирани батки със луксозни коли, които се фукат наляво и надясно. Все едно един *** ги е правил. Мислят, че са уникални, а всъщност има много такива и дори визуално си приличат. Въобще съвременото поколение всичко е стероиди, татуировки, джуки, муки, стойки. Трагедия.

24

Цоко

преди 3 години

Ауди, аутобан, ахтунг....

23

Няма такава Държава

преди 3 години

Това е възпитанието в България или по скоро липсата на такова. И не е случайно положението в България!

22

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 14Пътищата си имат ограничения на скоростта. Като е такъв гъзар да ходи на писта да си вдига и светлинна скорост ако иска. Ако няма пари да отиде да си кара на писта, да не ми се прави на големия гъзар!

21

Коментар

преди 3 години

Абе как може да вярвате на ютубажийски манипулации?Карал с 307 километра!Хаха!То през прозореца се вижда че е най много със 100 а при 300 тая кола ще се разхвърчи бе...които даже е невъзможно по никакъв начин да вдигне!Аб дали вярващи на глупости!

20

Анонимен

преди 3 години

Бойко дига само200

19

Анонимен

преди 3 години

Тоя гласува за Бойко, сигурен съм!

18

Иван Пешев

преди 3 години

Че той си признава , качва клип с нарушение. Има два варианта или той или някой друг, в едини случай му се взима книжката в другия случай ако не каже кой се възпрепятства правосъдието - да си избере по кой член иска да му го сложат. Докога законите ще се ползват да се прикриват такива действия , той сам качва клипа , не му го е качил някой друг, това за мен е решаващ аргумент. Значи хем се фукаме, хем не сме ние !

17

Анонимен

преди 3 години

Клиенти си намира така. Други, които искат да им летят колите.

16

Хваля се

преди 3 години

Аз пък веднъж вдигнах 600

15

Ужас

преди 3 години

Вие гледахте ли клипа? Движи се поне с три пъти по-ниска скорост. Пипнал малко дигиталното табло и лапетата се кефят. Естествено, че не е 300км./час! Вижте клипове, които наистина са с 300, да видите разликата в околността :)Но не го оправдавам, защото простите момчета ще му повярват и ще вземат да пробват бангиите по околовръстното и ще стане мазало. Пълна простотия е това...

14

Студио х

преди 3 години

Имаше един сериал навремето...Правосъдие в мрака...

13

Анонимен

преди 3 години

айде голяма работа нека си кара тези коли са сигурни до 300-350 това не ви е стара жигулка. трябва да се свалят ограниченията на хубавите булеварди, хората са дали пари еми ще карат с 300 ако не ви харесва махайте се от тука

12

Анонимен

преди 3 години

Аха, ясно. Значи Цветомир си набира последователи, като качва клипчета на убийци зад волана.

11

това е...

преди 3 години

Цецо раницата, голям пич е, сам си прави тунинга,, аудито му е уникално, респект!

10

Това сме го виждали

преди 3 години

Абе що няма един поне, дето да се хвали, че кара с ограничението и спазва правилата? Що всички се хвалят като нарушават правилата? Ми това си е комплексарщина! Ако можеш да се похвалиш, че караш с нормална скорост, тогава имаш истинско самочувствие и стойност. То е ясно, че всяко л**** с кола купена от тати може да натисне пeдала до край. И кво? Просто е като другите л****, нищо особено. Честно, хора, започнете да се хвалите когато карате добре и спазвате ограниченията. Това е рядкост!

9

Анонимен

преди 3 години

Нали има камери навсякъде по улиците и можете да му засечете скоростта с елементарна формула спрямо таймкода, защо трябва да чакате да си признава?

8

Анонимен

преди 3 години

Това са видеота правени от професионaлни шофьори за да се убиват хората нещо като играта Синия кит, това е много опасно, защото може да нaкара други да надуват със колкото им носи колата. Може да е дори видео на терористи качено за да карат нормалните хора да се самоубиват по пътищата със несъобразена скорост. Даже да е свил видеото да го съдят, да не е крал видеота от тоя сорт.

7

Fit

преди 3 години

Браво "щом не си признава нищо не можем да му направим" ... Законодателство...

6

Анонимен

преди 3 години

Ами да, то ако не се похвалиш все едно нищо не си направил. Като се похвалиш за такова нещо обаче, после ще трябва да отричаш и да обясняваш, че не си бил ти. Съответно пак все едно нищо не си направил. Абе я по-добре си карай с нормалната скорост.