11

АНОНИМЕН

преди 3 години

ИНТЕРЕСНО ОТКЪДЕ ДА ГИ ВЗЕМЕ ТОЗИ ВСЕКИ СЪС ЗАПЛАТА ОТ 600 ЛВ И ДВЕ ДЕЦА ТА ДА ГИ СПЕСТИ. КАКВИ СА ТИЯ ОХРАНЕНИ ЖУРНАЛИСТИ КОИТО ДАВАТ ОЦЕНКАТА. ЕМИ ВСЕКИ СЪС ЗАПЛАТКА ОТ 5000-8000 ЛВ ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ ЩЕ МОЖЕ ДА СПЕСТИ. ЯВНО НА НЯКОИ ИМ ПЛАЩАТ ДА ПИШАТ ПРОСТОТИИ.

10

Фейк Нюз

преди 3 години

80% от българите спестявали. По-скоро съм склонен да повярвам на обратното - че 80% живеят на заем.

9

Номер 9

преди 3 години

Гледам, че ми слагате минуси.Навремето баба ми взимаше 22лв пенсия.бяхме 5 внучета.На всяко подари одеало за 18лв.Повтарям!Ако искаш да спестяваш, ще спестяваш и с 500лв заплата, да не кажа и с 400 или колкото е.

8

питам

преди 3 години

Онези 600 хиляди присвоените от Ленчиту спестен ли са или са в апартаменти-менти.

7

HeinrichHimmler

преди 3 години

Спестява само Бойко в шкафчето му... от нашите пари. И после си купува гласове с тях както и платени медии, к*рви да пишат коментари и прочие! Настана време за мъже -протести до дупка , докато не свалим хунтата от власт !

6

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 4Някой да е спестявал с 900 лева заплата?Ако искаш да спестяваш, че спестяваш и с 500лв заплата.

5

Анонимен

преди 3 години

имам златно правило- 50% остават за инвестиции и спестявания. --------Добре праиш.Държавата такива обича - да съберат куп каймета и после да им ги прибере с някоя инфлация, девалвация, деноминация и прочие фокуси.

4

Анонимен

преди 3 години

Щам по талавизиата казаха "Пазете си парите! След кризата който има пари, ше е цар! Ше се купуват имоти на безценица!",Веднага почнах да арча.И не съм сгрешил, като гледам как върви инфлацията.

3

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 21500 лева само за колата? Защо бе човек ... много пара. На мен ми е малко над 5000 лева дохода и 650 лева ми се виждат ОГРОМНА сума за колата, така че карам партньорката да плати половината.

2

бл.134 в Зап. парк

преди 3 години

Харчете , харчете, харчете....Пари , има . Китайците и ромите да бачкат!

1

Анонимен

преди 3 години

Някой да е спестявал с 900 лева заплата?