12

Саксофонов

преди 3 години

Еее, все младите са ви виновни бе!

11

гнгххнгххн

преди 3 години

До АнонименАми какво разбира бе? Та той е травматолог - оправя счупени кости откакво е завършил. Като го гледам около 20 години. Колко пациента е имал с белодробни инфекции? Точно 0. Според теб няма нужда от специализаця в медицината така ли? То според властта е така - коремен хирург началник на щаба.

10

bfnrngrn

преди 3 години

Целта сега е да се надуват бройките за да се изплашат гърците да си затворят границата за българи за може да пълним хотелите на мутрите по черноморието. Грешни сметки си правят на черно море не отивам.

9

Анонимен

преди 3 години

Чакаме коментар от мангърите антиваксъри и 5г психопати, как Балтов не разбира нищо и защо изобщо е шеф на Пирогов вместо да сложим друг шеф например Азис

8

Анонимен

преди 3 години

Този ли е новото плашило

7

Анонимен

преди 3 години

А нима г-н Балтов очаква от младите да бъдат послушни и дисциплинирани? Това в момента е попарата, която сърбаме за отглеждането на именно такова поколение и ако не е вирусът, ще са ПТП-тата, ако не са ПТП-тата, ще е злоупотребата с наркотици, ако не са наркотици, ще са волтовите дъги по жп жарите и т.н. Сега и да искаш не можеш да ги хванеш за ухото и да ги закараш в училище, а е по-нужно от всякога.

6

Анонимен

преди 3 години

Лошия сценарий с измисления ковид19 дойде със скандалните снимки и записи на примитива Борисов.Овчето племе събира капачки примитива Борисов трупа пачки.Спинкайте, спинкайте имате право само да носите маски да блеете и да се подчинявате на некадърника диктатор Борисов.

5

Некъф

преди 3 години

AMCAЛAK !!!

4

SULEIMAN Kadir

преди 3 години

слушайте трънпчо,пийте белина и всичко ще ви е наред

3

Анонимен

преди 3 години

Големи гадове - млади, здрави, не щат да ***, както предрече щаба....Тоя да вземе да поотслабне, че като го гледам е готов *** и от едно катерене по стълби и после пак ще слушаме "Коронавирусът покоси спешен медик".Как няма да ги покоси - пият, пушат, не спортуват, обездвижени, торба до торба....

2

Анонимен

преди 3 години

Ами те отдавна са заразени младите.Ако знаете какво поколение идва -безкнижовно.Именно там е заровено кучето.Тая държава няма да я има скоро.

1

На средна възраст

преди 3 години

Тия гадове младите...