133

БПФ

преди 4 години

БЕШЕ излишна информация, когато мъжете бяха мъже, а жените - жени !!! Докога огромното мнозинство нормални хора ще трябва да се съобразяват с шепа ***?

132

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 153Ако искат само *** да се пишат само да не дават наклон на други страни, ако искат халифат да станат техен си е изборът......Всеки редови българин е под червен съветски "наклон" чрез БКП вече 75 години и от нидерландски "наклон" няма нужда! :))))))))))))))))))))))))))Ще му дойде в повече политиеския оргазъм!:)))))))))))))))))

131

Обективно

преди 4 години

"Това е отлична новина за хората, които ежедневно срещат проблеми с този вид категории в личните си карти"Ако ежедневно срещате проблеми с този вид категории в личните си карти, значи определено не сте нормален човек и грешката е във вас, а не в нормалното човешко общество.

130

До 153 Анонимен

преди 4 години

Жена ти не е имала болести, а хормонални нарушения, които са водели до проблеми с щитовидната жлеза. Що се отнася до хипоталамуса там е мястото, където се отключва шизофренията, анорексията. Няма как да не се износят бъбреците като 9 месеца преработват кръвта и на майката и на плода. Тоест двойно натоварване. Сърцето също се налага да изпомпва повече кръв. Черният дроб преработва токсините и на майката и на плода.

129

Анонимен

преди 4 години

Ако искат само *** да се пишат само да не дават наклон на други страни, ако искат халифат да станат техен си е изборът.

128

Анонимен

преди 4 години

Какво се чудите за страна, която си смени името, защото с името Холандия ги свързвали с проституцията и леките наркотици, а с Нидерландия вече няма да я свързват. Желязна логика. Сетете се за уреда за евтаназия, който не се знае колко комисии и тестове е минал, преди да бъде пуснат легално на пазара

127

Много мъже

преди 4 години

Обичат да си обличат дамско бельо, гали нежната кожа. Не виждам никакъв проблем да се махне пола и при нас. Ако искам може един ден да съм облечен като жена, а на другия като мъж. Въпрос на лични предпочитания и свобода на волята.

126

anti-sjw

преди 4 години

Абе един номер ще бъде пре-достатъчен, да махат имената и останалата информация, нали трябва да мислим за светлото електронно бъдеще все пак... Сатаната едва ли си е мечтал, че толкова пропаднали души ще му се поднесат на тепсия

125

До Snorky

преди 4 години

Това е целта!!!!!

124

чарли

преди 4 години

Банята обща ли ще бъде ?

123

До 135 Анонимен

преди 4 години

Има разбира, се раждането общо с пенсионирането! Всяка бременност и раждане износва всички органи на жената с 15%! Две бременностти - 30% и пожизнен спад на имунитета. За рисковете на раждането няма какво да говорим. Живеели с 20 г повече от вас?! Няма жена на света, която да е умряла под 100 г. - като ги навършат тогава започват да умират. И после защо бeлитe мъже ви обявявали за най-голямото зло! Кои други мъже от други раси са гракнали с омраза срещу жените си? Изчезвали - ами ще изчезнете!

122

Snorky

преди 4 години

Ако се стигне до тази глупoст ще се нарушат правата на нормалните хора.

121

Анонимен

преди 4 години

Ако не го пише в картата как ще го разбереш туй нещо на снимка трансексуален ли е или интерсексуален?

120

карантина

преди 4 години

До SsПрав си - правете каквото си знаете. Само не ни налагайте заразите си. И полови и душевни.

119

Ss

преди 4 години

Живея в Нидерландия, за мене една от най-добрите страни за живеене, най ми харесва ,че никой не си вре гаргата където не трябва. На българина му дай някаква такава тема и му гледай сеира, нищо че една тиква със шкафче с пачки и злато го клати, а мафията го минава всеки ден.

118

Анонимен

преди 4 години

Светът изпада в крайности.Както навремето черните са били роби, сега им дават повече свобода от на белите.Както навремето хомосексуализмът е бил грях сега ги боготворят.Лошото е, че и едните и другите се възползват да ни се качат на главите.

117

Анонимен

преди 4 години

На Запад до 70те години на миналия век хомосексуализмът е бил престъпление и хомосексуалистите са били преследвани от закона.

116

Анонимен

преди 4 години

"В периода на управлението на Сталин е имало акции, организирани с цел преследване на хомосексуалните."Измислица. Дай поне един пример? Ежов е бил хомосексуалист, хайде сега да изкарат, че е убит защото е бил хомосексуалист, и е изтрит от снимката до Сталин защото е хомосексуалист. Да, ама не.

115

Демек

преди 4 години

До Анонимен Демек в бъдеще по-оправните мъже ще правят врътки с пенсионирането, особено мургавеляците.

114

Joro

преди 4 години

От ЕС излиза само лицемерие ,изродщина ,разруха и слабост,по силна болест и от ковид ..страхотна демокрация