73

Анонимен

преди 3 години

Защо така,бе хора,нали премиера слънце ви каза,че нашето море е по-чисто и рибата по-прясна от гръцката?ха,ха,ха!

72

ПОЗДРАВИ БРАТЯ

преди 3 години

Плажа е СУПЕР - Халкидики , За Два Бургера , Тиквички по Гръцки , Два Шеика , Два Барберони и Един Чадър - БРАТЯ 20 ЕВРО .

71

Анонимен

преди 3 години

и по дълга ще става, дори и българите избират по безопасното място на почивка а не огнището на кафяво море кажете мерси на мутрата и тия с баровете и дискотеките

70

Анонимен

преди 3 години

Аз на море не ходя ами слизам до плажа.

69

От Гърция

преди 3 години

Въпреки километричните колони Българите пак избират Гърция..... Морето е чисто храната качествена цените нормални, един пример ще дам, от Алексондропли през Атина до Игуменица цените в таверните се различават с едно до пет евро максимум. За разлика от нашето бетономорие където за един и същ продукт могат да ти връчат сметка до 20/30 лева разлика в заведения през 20 метра. В момента съм в Нея Парамос и има доста Българи плажовете са пълни особено Blue на паркинга в 10 почти нямаше места.

68

От плажа

преди 3 години

Приятно чакане. Гърция май и те не искат софийските гъзари. Споко и на нас не ни липсвате. Плюйте се един друг.

67

Българин

преди 3 години

По-добре тцатцики с фета и узо на плажа в Гърция отколкото барбарони в България.

66

додо

преди 3 години

Всички които ходят в Гърция на море са луди!

65

Винету

преди 3 години

До 61. Това збогом колкостотин пъти си го писал досега? И какво се е случило? Нищо, нали, ГЕРБ продължава да е на власт.

64

АНТИ

преди 3 години

Другари назначени капиталисти за хотелиери от БКП-БСП--------------------------------------------------------------------------------Другарите са назначени от ДС и никъде няма да ходят,щото перат милиони парички успешно.

63

Анонимен

преди 3 години

Другари назначени капиталисти за хотелиери от БКП-БСП с крадени пари от народа, защо не отидите да видите какво правят тези хора в Гърция, а не идват при вас на Черно море. Черно море много е добре на морето дупка чака лака брей....

62

Анонимен

преди 3 години

В Гърция ходя само и единствено за риба.А хубавото е, че това става от ноември до май.Тогава ми е почивката.

61

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

Недейте да плачите на гроба на българския туризъм !Хотелчетата на първа и дори втора линия в градчето, имат туристи.Не вярвате ?!Елате, или пратете нЕкой ваш човек да провери.

60

Анонимен

преди 3 години

собствениците на имоти как се пропускат?

59

Анонимен

преди 3 години

(З)богом Тикви, (З)богом бетон отиваме във Гърция, елате да ни фанете за вируса ,със никакви опашки няма да ни спрете, колкото и да сте заповядали да ни бавят. На изборите ще има най-голямото (З)богом, което сте виждали ако въобще стигнете до изборите.

58

Анонимен

преди 3 години

Аз калмарите ги предпочитам с пaтладжан.

57

Анонимен

преди 3 години

Мене повече ме кефат скаридите на скара с биричка - еееййй, това е живота бе, на плажа с биричката, за това сме се родили на тази земя да се кефиме на живота!

56

Ф.С.В.

преди 3 години

Барбаронос срещнал Барбаганьос и му казал- Този Сезон нема кой да дерем -Ко Прайм?? Кой ще плаща сметката?? -Барбаганьос му казал-Ами требе да си продадем Бентлитата,,,Барбаронос му казал -Ще умра -но Бентли не продавам!!

55

Софиянец

преди 3 години

По добре пресни калмари и тиквички с един Митос в Гърция, отколкото замръзнала цаца с Каменица на Бетономорието...

54

Барбаронов

преди 3 години

Ура--затворете Границите -Сезона нема да умре !! тиквички греке и два барбарона -една вода и кана вино-малко вятър с вентилатора и хоп--100лв !! Чадърите и шезлонгите отделно -там е друг колега Барбаганьос