38

мак

преди 3 години

Според мен не би трябвало въобще да има право на пускане, убиец с утежняващи обстоятелства. Дано не се намери съдия да го пусне, предлог винаги ще се намери, особено ако майката плати на когото трябва.

37

ПроСоТо

преди 3 години

във всяка ПРАВОВА държава,това *** щеше да бъде осъдено и да излежава присъдата си на третия ден!..Но какво става из нашата Подопечна Територия?...."прокурори",и то ГЛАВНИ, запрятат ръкави и с гръмки слова демонстрират своя ентусиазъм.....За съжаление,ПО ПРАВИЛО,става нещо,което народа ни е дефинирал като "поговорка":..-"Тръгна като Аслан,върна се като по/с..ран"..

36

Анонимен

преди 3 години

Много се извинявам за въпроса си, но Кой е Милен Цветков??

35

ПроСоТо

преди 3 години

та в такъв случай би ли отговорил на въпроса:-Как за ДВА месеца и 20 дни "полирания" "не е успял" да събере достатъчно доказателства за да изправи *** пред съда?При условие,че случая е ЯСЕН ДО БОЛКА?!..-Кого се опитва да ИЗМЪКНЕ "Каскета 1"?

34

Ннн

преди 3 години

Иска да го пуснат , за да си смени пола...Вече му харесвало да е жена...

33

ПроСоТо

преди 3 години

До До просотопросто цитирах написаното в статията,умнико!ако някой има проблем с времето,то не съм аз!и като направи "точната корекция":-Как тя /корекцията ти/ "променя" СМИСЪЛА на написаното от мен?!

32

Анонимен

преди 3 години

Какви 4 месеца???От Великден са минали 2 месеца и 20 дни

31

До просото

преди 3 години

имаш сериозни проблеми с времето. Не само с него де.

30

ПроСоТо

преди 3 години

за ЧЕТИРИ МЕСЕЦА "Полирания" не успя да събере достатъчно доказателства да изправи тая *** пред съда!!!!При положение,че цяла България видя видеото с УБИЙСТВОТО!!!!!..ЗАЩО?!...Най-обикновена НЕКАДЪРНОСТ,или отиграна милиционерска схема за ПРИКРИВАНЕ НА ИСТИНАТА?!ще се осмели ли некоя "мисирка" да му зададе такъв въпрос?

29

Анонимен

преди 3 години

Мама плати ли на гърбавите за свободата ти вече, дребен смъркач

28

АНОНИМ

преди 3 години

Ами нали на експертизите може да се повлияе?!

27

Анонимен

преди 3 години

Друсан ***. Искал при мама. Мястото му е в черноморски кофраж на хотел

26

ПроСоТо

преди 3 години

не ви прави впечатление,нали,че гешефтеф,който при всички други случаи не пропуска да "уточни" че задачата на главния прокурор е да.."Координира работата на прокурорското стадо",в случая с това дрогирано изметче ПОЕ ЛИЧНО "наблюдението" на разследването!!!!ЗАЩО?..-Как така от "обикновен разпределител на дела", изведнъж стана толкова "СЪПРИЧАСТЕН"?!?!КОГО САЙ НАПЪНАЛ ДА ПРИКРИВА?!?!...И ДА,четири месеца,или дори четири дни "задържане под стража" си е ЧИСТ ТЕРОРИЗЪМ от страна на "прокуратори

25

123

преди 3 години

Пуснете го детето,да отиде да си завърши образованието,че да се върне тука да ви управлява.

24

доживотна присъда

преди 3 години

Тоя до сега трябваше да е осъден и да излежава ДОЖИВОТНА присъда, а той с претенции да го пуснат. Гешев добре да знае, че носи лична отговорност ако този *** УБИЕЦ не получи най-сурово наказание. Вече на всички българи им писна от корумпираната съдебна система и прошка няма да има.

23

ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР

преди 3 години

За такива убийци!!!!!!!

22

Някой си

преди 3 години

Не коментирам по никакъв начин фактите, но "списвателя" би могъл да провери поне колко е времето от произшествието до момента на статията. Ако разбира поне малко от математика би се изненадал от уменията си. А ако се беше явил и на матура, със сигурност би се изненадал от резултата накрая

21

Размисли и Пасти

преди 3 години

Най вероятно ще има Голям Цирк със така наречената Съдебна Система - след клипа 2020 с автомати наркотици и жрици на любовта с едно гадно кълчондрене тип "арабски баби" и блеене на жалък рапър и то в Съдебната палата и то не къде да е --а в София !! и То само за 800лв !!! Най Голямата палата,,,-- и ми идват едни размисли -дали ще го освободят като невинен ??

20

да,да ама не

преди 3 години

До Анонимен 13 На Миню Стайков братчедката скоро ще е гола като овчарска тояга! На Миневи конфискуват имущества за 139 милиона лева! И нея няма да пропуснат!

19

Шоуто на ГешевТ

преди 3 години

.....А пари имаш ли?