27

Анонимен

преди 3 години

Дрън дрън ярина. Едните ще са с маски в заведенията без маски, що за логика? Защо пуснахте да работят заведения и барове? Хем и плащате 60/40, хем по малко ще плащат ДДС , хем ще печелят, хем и без маски.

26

До 35

преди 3 години

По добре направи подписка за задължително заразяване - ще има същият ефект.

25

Анонимен

преди 3 години

"Изключение се допуска за клиентите в местата за хранене и в питейните заведения"

24

бррррр

преди 3 години

До Златена- *** па ти мигар страдаш и какво?

23

Златена

преди 3 години

Опасни за България са дебилните българи които се интересуват само от себе си и от никой друг заради такива дебелокожи хора с егоистично мислене страдаме ние нормалните Българи

22

Анонимен

преди 3 години

Борим пандемия с маски - така се е правело преди векове и хората са нямали успехи от това. Трябва да използваме технологии а не парцали.

21

а така баце

преди 3 години

Бай Киро по цял ден праска заповеди,сега му е паднало.

20

Анонимен

преди 3 години

В Китай се е появил нов вид свински грип срещу който няма антитела у човека. Китайците отново твърдят, че този грип се предавал само от *** на човек и нямало доказателства че се предава от човек на човек. Същите лакърдии китайците разпространяваха цели 2 месеца преди 20 януари 2020 след което признаха че С19 се предава от човек на човек.

19

Да

преди 3 години

Докога с тези ограничения?!?!?!

18

Танасекетеутепат

преди 3 години

Тоя ако не е само с трети клас,килийно образование та на,ни приема ни предава

17

До факт

преди 3 години

В рисковата група 64г.

16

Златена

преди 3 години

Коментарите в днес .бг доказаха ще в България има много дебилни безсъвестни безмозъщни безотговорни безчовечни българи които се интересуват само единствено от себе си и от своето благополучие за живота на другите Българи въобще не им пука.Жалко че заради дебилните българи с егоистично мислене които мислят само за себе си за никой друг заради такива хора егоисти страдаме ние нормалните Българи.Истината боли нали дебилни българи егоисти.

15

Златена

преди 3 години

Коментарите в днес .бг доказаха ще в България има много дебилни безсъвестни безмозъщни безотговорни безчовечни българи които се интересуват само единствено от себе си и от своето благополучие за живота на другите Българи въобще не им пука.Жалко че заради дебилните с егоистично мислене които мислят само за себе си за никой друг заради такива хора егоисти страдаме ние нормалните Българи.Истината боли нали дебилни българи егоисти.

14

факт

преди 3 години

бе тоя на колко години е

13

Анонимен

преди 3 години

СЛЕД ТОЗИ МАЧ АКО СОФИЯ И ПЛОВДИВ ПЛАМНАТ ОТ ВИРОСА ВСЕ ЩЕ СЕ НАМЕРИ НЯКОЙ ДА ВИ ПОТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ .ТРЯБВА ДА СИ КОН С КАПАЦИ ТА ДА НЕ ВИЖДАТЕ КАКВО РАЗРЕШАВАТЕ.. ТРЯБВА ДА СИ МНОГО ОГРАНИЧЕН ТА В ТОВА ДА НЕ ВИЖДАШ БОМБА .. ТОВА ГО НЯМА НИКЪДЕ В ЕВРОПА ..БЛИЗКИТЕ НА УМРЕЛИТЕ ЩЕ ВИ ТЪРСЯТ ОТГОВОРНОСТ

12

Танзания

преди 3 години

Тези тестове, като позитивните тестове с папая ли са ? Стига участие в операция Ковид-19. Пълен бойкот не незаконните заповеди!!!

11

Анонимен

преди 3 години

До 5Май нещо на тролене ми прилича, а за застрашаване на живота на другите като не носиш маска нали знаеш.

10

Бойко Чекмеджето

преди 3 години

Чумата ГЕРБ, ако почне да прави 10 пъти повече тестове, ще изкарат още повече заразени. Тези заповеди са незаконни!!! НИКАКВИ МАСКИ, НИКАКВИ ЦИРКОВЕ, ДА НЕ ПОЗВОЛЯВАМЕ на гербаджийте да източат европарите!

9

Анонимен

преди 3 години

Мерки трябват, но некадърниците от правителството не знаят какво да правят и непрекъснато издават нови заповеди променящи предишните. Ремонт на ремонта на ремонта на ремонта.....

8

православен патриот

преди 3 години

Ама какви са тия заповеди от цивилни лица !?!? Нелегитимни са !!!