108

Анонимен

преди 3 години

Като гледам,десетина човека четат коментарите. Това е показателно, че хората вече не се интересуват от измислици.

107

Анонимен

преди 3 години

Проблемът е, че болшинството управляващи по света са от най-рисковите групи. Дебели, залежали и възрастни. От там тръгнаха нелепите мерки - народа да ги пази за да не се заразят те самите.

106

???

преди 3 години

Още от началото беше ясно, че този вирус не е обикновена настинка, но как да го обясниш на онези 80%?

105

Анонимен

преди 3 години

Ужас! Трезвомислещите хора още осъзнават опасността и не са изтрещели. Ужас, Ужас!

104

До анономен 104

преди 3 години

Аз съм съгласен, никой не може да ти казва как да живееш, но ако мой близък умре затова че ти не си спазвал правилата, според мен ще е справедливо, аз да мога да реша дали ти трябва да живееш или не!

103

Трол

преди 3 години

До всички които не вярват, тръгвайте по посолствата и убеждавайте другите държави, че всичко е лъжа, да не вземат спрат полетите от и за България, че да вземат да дойдат малко туристи, или да не вземат да наложат карантина на хората които искат свободно да пътуват ако при нас се покачи бройката.

102

Анонимен

преди 3 години

Ужас! Болшинството хора не са изтрещели от страх. Ужас, Ужас!

101

Анонимен

преди 3 години

До 106 там е работата, че колкото и малко доверие да имах на медиите вече то съвсем изчезна след масираната пропаганда как всички ще умрем от няккъф прилепски вирус, който всъщост се оказа една обикновенна настинка.

100

Анонимен

преди 3 години

Ако искам да разбера настроенията, Галъп не ми е нужен. Излизам на улицата, там всичко се вижда. Сега искат да вярвам, че 41% още се страхуват. Улицата казва друго. Може и да има уплашени, но те са единици. Никой не се панира вече.

99

Анонимен

преди 3 години

Единствената смислена мярка е навременната и прозрачна информация. От там нататък всеки сам да си решава с маска ли ще е с каска ли ще е, или на челна стойка. Всичко друго е от лукавия.

98

Анонимен

преди 3 години

До 100Да се направи здравното осигуряване доброволно! нека видим колко са умните дето ще плащат здравни осуговки, ще си стоят заключени по домовете и ще пият 1 шепа лекарства ей така, щото някой им е казал?

97

Анонимен

преди 3 години

Мен като ме е страх от нещо, вземам мерки, а не карам другите да го правят. Започне ли някой да се притеснява за моето здраве повече от мен самият, работата отива на шамари.

96

Баче Кико

преди 3 години

Баче Кико не само е осигурен, ми всеки път като отиде на доктор си плаща допълнително, но за това пък до сега докторите не са го излекували от нищо - взимат петдесетарката и усмихнато ми казават "я виж какъв си здрав мъж, какво като те боли тук там - пий аспирина, спазвай диета и ще си на шест".

95

Анонимен

преди 3 години

Кого да питаме? Италианци, испанци и американци??? Ще ги видим догодина, когато вкарат задължително БЦЖ в имунизационните си календари. Ние сме наред от 1950 година.

94

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 102Ти като мислиш, че не е, увивай си главата с фолио, пълни ваната с хлор и лягай в нея. Като свършат болестите от които се мре, тогава си покажи носа на вън.

93

Анонимен

преди 3 години

Нещата ще се нормализират едва когато започнат да слагат под карантина паникьорите. Като ги е страх от зараза - затваряме ги, охраняваме ги, да бачкат там нещо да си изкарват хляба и готово. Те и без друго животът им е да се крият по дупките, така поне ще си го правят на спокойствие.

92

До Анонимен

преди 3 години

Здрави и прави хора си отиват, за съжаление, постоянно. Така беше преди короната, така ще е и след нея.========Е това не е вярно - преди короната никой никога не е умирал от нищо - така каза коремния хирург.

91

Анонимен

преди 3 години

Здрави и прави хора си отиват, за съжаление, постоянно. Така беше преди короната, така ще е и след нея.

90

Баче Кико

преди 3 години

Аз нали съм си прoст и страхлив тази година си празнувах Великден, после Гергьовден, вече ходих на море в Гърция, а Август месец ще направя и едно на нашето море - да помогна на икономиката. Виж затова пък умните и смелите си стоят затворени вкъщи и смятат проценти - евала им правя.

89

Анонимен

преди 3 години

ентелегентите като теб да дадете фираТо дори те да дадат фира, все някой ден ще излезете от бункерите. И някой щам на коронката ще ви отнесе, тъй като няма да имате грам имунитет.