37

Анонимен

преди 3 години

Ромите в България трябва да бъдат интегрирани като се задължат да се образоват минимум до 8 клас и задължително да изучават професия като в СПТУ-тата едно време и заедно с практика,за да имат професия в ръцете си с която да се изхранват!През бай Тошово време,нямаше безработни,ромите също работеха и бяха образовани, днес бабите и дядовците на ромите им четат документите,защото младите роми,които не са живяли по байТошово време са необразовани,без професия и неграмотни!

36

sd

преди 3 години

ВМРО са безмълвни свидетели на безобразията на ДПС, Пeeвски и доган, които се вършат от ГЕРБ по заповед на прасето. сега джамбаза се прави на национал-фашист и какъв ли не. Гласуваш за ВМРО-получаъаш ДПС. Получаваш прасето.

35

лош превод

преди 3 години

ами нашите медии лошо превеждат , в оригинално видео си казват роми от българия , а в българската стия вече са българи

34

Анонимен

преди 3 години

Толерастите да се оправят с ромите,които толерастите защитаваха,това не е наш проблем,щом не са в България,а ромите в България трябва постепенно да ги интегрираме чрез образование и изучаване на някоя професия,която ще им е полезна в бъдеще и ще могат да работят!

33

Анонимен

преди 3 години

ЗА ГЕРБ И РАЗКРАЧВАНЕНО СЪМ СЪГЛАСЕН.

32

Анонимен

преди 3 години

Хора неевропейци и с неевропейски произход или хора срещу интересите на европейците не трябва да влизат в ЕП,това е вредно за интересите на Европа,стига с тази вредна толерастия!Иска повече екология,а гласува камионите да вървят на празен ход и да се изхвърлят повече газове,гуми и да се оскъпяват продуктите в магазините,иска по добра Европа,а не мисли за Европа и по-доброто бъдеще на европейците,такива предатели нямат място в европейския парламент,прав е Джамбазки!

31

Анонимен

преди 3 години

Ми италианците сега имат възможност да се покажат като културни, образовани, възпитани, човечни, толерантни, съобразителни, разбиращи, състрадателни... Сега е момента да докажат че са такива и да научат жителите си от ром/ски произход да... СИ МИЯТ РЪЦЕТЕ.

30

Анонимен

преди 3 години

Ами,осъдете ги- всеки ром да плати по 10 000 евро, или екстрадация. Унас,има хора осъдени да заплатят 10 000 лв за неспазване на карантината, защо само ромите трябва да се толерират?

29

Анонимен

преди 3 години

Правилно. Когато тази....Ет/ния беше в България тогава Европа ни плюеше. Сега са из цяла Европа надявам се да им е сладко, весело и забавно на европейците. А за връщане на малци/нството в България и дума да не става НЯМАТ ПРАВО ДА ОБИЖДАТ ИЗМЪЧЕНИТЕ И БЕДНИ РИМ/ЛЯНИ ТЕ ИМАТ ПРАВА.

28

гггг

преди 3 години

само напред , Ангеле!

27

Анонимен

преди 3 години

а нали ти гласува да финансираме БХК-то и нали от EC връзвате ръцете на Италия и други да не закачат много ромите, по-ниски присъди, обвинен за хулиганство, вместо опит за убийство както е за българите, така че не се напъвай, шарани няма да ви се хващат на въдиците.Излезе за кмет срещи Волен само да му вземеш гласове, макар че нямаше да събере ама вие и от сянката му се плашите , и знаеме че няма да си оставиш сладката службица в името на дявола.

26

Анонимен

преди 3 години

Тази пияница бе хваната с алкохол зад волана,оня го хванаха да спи с пистолет и шкаф с пари.Няма значение те са пак в власта НАГЛОСТ и Чуство няма ***.

25

Анонимен

преди 3 години

Джамбазки,време ти е да си съдадеш семейство и да докажеш,че си патриот,като направиш един отбор деца,да ги изхраниш и възпиташ и успееш да ги задържиш в България,вместо да плещиш срещу образованието!

24

Анонимен

преди 3 години

Абе Джамбазки,защо да питаме някакъв френски декан за образованието,той ще си гледа неговия интерес и на неговата държава,а не на България,сякъш няма българи да решават българските проблеми,що за патриот си ти? Изкукурига ли?И защо да съкращаваме образование от което имаме голяма нужда или чиновници и да оставим още безработни на улицата или да бягат в чужбина и да си съкращаваме насила населението и смазваме образованието,ти добре ли си?Ти лично колко деца съдаде и нахрани,като си патриот?

23

Г-н Джамбазки,

преди 3 години

съгласявам се с всичко, казано от вас, но не приемам определението "роми от български произход". Те са "роми с българско гражданство" или "български граждани от ромски произход"- така е правилно да се каже.С български произход са етническите българи.

22

Анонимен

преди 3 години

Прав е единият коментиращ според мен. Джамбазки е типичен Бай Ганъо в Европа - няма никакво възпитание как да защитава тезата си - груб, недодялан, с високо самочувествие на най-разбиращия и този ,който ще отвори очите на половинмилиардна Европа. Ама Джамбазки, как тази Европа стана един от най-хубавите за живот континенти преди твоите гениални съвети. Откъде дойде ти да обучаваш европейците. Последният път такива гений на национализма докараха Втората Световна война - Хитлер. И той беше тръгна

21

Шопо

преди 3 години

Геле, наздраве!!! И замезвай да се не откинеш пак...

20

Анонимен

преди 3 години

Европейците по-скоро ще интегрират ромите, отколкото да научат българите на демокрация. Щом за 30 години не схванаха как да направят демокрация, значи са загубена кауза и няма никакъв смисъл от фашистката им държава.

19

Хммм

преди 3 години

Джамбазки президент!

18

Шишеджамов

преди 3 години

Ейнджъл Джамбазки. Представям си как този съвременен бай *** се разхожда по улиците на Европата с мускалите в пояса.