25

Ало

преди 4 години

Авторката на статията къде видя българи?Кога ще се научите ,че има и кон,,гоан,ци с български паспорти,което не ги прави българи?

24

Анонимен

преди 4 години

до кироне чакай нищо 80% от драскачите тук са неграмотници и пъзльовци.Като излязът на улицата неим стиска даже устата да си отворят от страх ама тук са правят на големи разбирачи и умници

23

2 4 6

преди 4 години

Днес гледах репортаж от там и българи не видях,дори не говорят езика ни.Чартъри ,ама към Индия.

22

mery

преди 4 години

Само така! Никакво пускане! Ако ги пуснат ще се юрнат да се прибират в България да си харчат спечеленото евро вдигайки богати сватби, и да разнасят заразата. После ще ги лекуват у нас безплатно без да са внесли грам пари за осигуровки и данъци в България.

21

Карл Велики

преди 4 години

Ако тези хора са етнически българи , то аз съм пряк потомък на Карл Велики , могъщият император на франките. Като казах Карл , завалията ако се дигне от гроба ще умре от инсулт втори път , виждайки на какъв коптор се е превърнала люлката на цивилизациите и културата - Европа.

20

Гост

преди 4 години

Интегрирайте ги, какъв е проблема?

19

Анонимен

преди 4 години

Това са италиано-индийски проблеми, нас не ни забърквайте!

18

Анонимен

преди 4 години

До KiroПусни ги тогава във вашето съпружеско ложе. Ще станете баджанаци и след девет месеца и роднини.

17

РеАлист

преди 4 години

Не съм фен на бай *** но без тях тази бедна държава е за никъде.Три дена ако не съберат *** по улиците,ще се видим в чудо.Така че уважение към всички живи същества.Злобата е неизлечима болест-)

16

Kiro

преди 4 години

Това са си българи като всички нас, няма разлика, висчки сме хора. Нека да отречем завинаги расизма и да живеем всички заедно като братя.

15

Анонимен

преди 4 години

Май има дискриминация спрямо българите в Италия.Трябва държавата ни да поиска наказание за италия от ЕС

14

гражданин - евроразв

преди 4 години

Нека държавата ни да защити нашите сънародници от този произвол. Имаме средствата, а ако Италия не разбира от дума, да се организират няколко чартъра и да ги приберем в България. Разбира се може да бъдат поставени под карантина, но по-добре у нас, отколкото в Италия.

13

българин

преди 4 години

Това не са българи , стига сте разтягали локуми !

12

Анонимен

преди 4 години

Това са роми, а не българи факт.

11

Kiro

преди 4 години

Бойко да праща няколко самолета и да си приберем сънародниците за да не страдат от тормоза на италианците. Нека държавата ни да се погрижи навреме.

10

Анонимен

преди 4 години

Римлянина с брадата дето прескача парапета интересува ме бяга ли с 200 като му изчаткаха един крак в тиквата???

9

гербисто-патриот

преди 4 години

Нека държавата ни да се погрижи и да помогне на бедстващите българи да се приберат в родината ни. След като Италия действа подмолно, време е държавата ни да прати няколко чартъра и да прибере нашите съграждани, за да не допускаме подобен тормоз.

8

Анонимен

преди 4 години

Заради същите екземпляри и София пламна, скоро и цялата страна. Тези направо трябва да им заковат вратите и да им доставят храна само с въжета през балконите.

7

Анонимен

преди 4 години

До 1- АнонименБъдещето на България

6

KamKam

преди 4 години

И в България, ако имахме подобен случай щяхме да вземем същите мерки.Това че нашенци са многобройни в тесни жилища не е проблем на италианците,така са избрали да живеят да пестят пари."Не могат дори да си купят храна"- социалните служби ще им донасят храна.И при нас възрастни и болни не могат за си купуват храна,риска е голям за тях.