193

Нео

преди 3 години

До Бай ИванВярвам в теб!

192

Анонимен

преди 3 години

То къде ли няма чадъри в тая държава, всеки властимащ използва властта си да прави пари, защото властта е до време а парите до гроб и парите са най-голямата власт впрочем. Това е така защото няма контрол в държавата и никой няма интерес да направи нужните реформи. Това са средните векове на България, дано все някога се роди някой да направи нужното за народа, това със сигурност няма да е Гешев.

191

Minuva42

преди 3 години

Изненадан и шокиран съм!Аз до сега си мислех, че съвпадението на районите на наркодилърите с районите на полицейските управления е само от куртоазия и желанието на наркодилърите да улеснят документалната работа на полицайте.

190

Анонимен

преди 3 години

До Калеко АлекоА кога Гешев ще направи разследване на снимките и записте?

189

Браво

преди 3 години

Оттърсим ли се от Русия, и нещата започват да се случват!Не на мафията!

188

11111111111111111

преди 3 години

До aaaaЯсно тия превземат всички структори само с кръв ще се управим отиваме си на гражданска война край на пенсийте по 100 евро и на заплати по----------------Ей, неграмотнико можеш ли да си преброиш правописните и пунктуални грешки. Трудно постижимо е за теб явно. Не ми се мисли, ако трябва да съставиш по-сложно изречение просто. Тези, които ти диктуват и те са като теб явно. Срамота.

187

Бай Иван

преди 3 години

Имам готовност да поема стуктурата !!!

186

Иван Козарев-Балкан

преди 3 години

Главната групировка занимаваща се с наркотрафик в България се нарича ПП ГЕРБ!

185

Клеции II

преди 3 години

Хахахаах хора, в този сайт цензурират фразата "осемте джуджета"?! Смятайте за какъв страх става въпрос ...

184

баба мара

преди 3 години

това е позор които не става за нищо идва в мвр с това усещане оставаме какъвкадрови подход има в мвр някои се обади и хаиде да го назначим ама че не ставаняма значение това че цели поколения вече са осакатени това няма никакво значениесега е топло и наркоманите викат по цяла нощ в междублоковите пространства и нипречат

183

Люба Кулезич

преди 3 години

Като братовчедка на Банев, трябва да започна да вия 3 пъти повече срещу Гешев.

182

Анонимен

преди 3 години

Чадъра над наркоразпространението в България го държи борисофф, по простата причина че БИВШ ПЛАСЬОР НЯМА!!!!

181

Един

преди 3 години

В момента, в който се разсмърди около Цацаров и прокуратурата, и веднага измислят някакъв бушон, който да изгърми и да отвлече вниманието. Гешев, кажи защо Петьо Еврото ракетира бизнесмени от името на държавата? Защо хора, които подкрепяха Цацаров на някакви контра-протести, взимат милиони от рекет с участието на Петьо Еврото? Каква е връзката с този рекет на Цацаров и с теб лично, Гешев? Отговаряйте!

180

Bлк

преди 3 години

Това ми намирисва на активно мероприятие за разбиване на ГДБОП. Вече не слушат началството и имат разработки за шкафчетата на Тиквата. Трябва превантивно да ги натиснат. А 5000 лева, подхвърлени, това е смешно на сумите, които се разиграват.

179

АХЕ

преди 3 години

А ГЕШЕВ беше ЗАМ.ГЛАВЕН ПРОКУРОР и то 7 /СЕДЕМ/Години!!!!!!!!!!!!!!!!!! И все още има само СМОРАЗУМИТЕЛНИ ПРОЦЕДУРИ!!!! Койтъ разбира, ДА КОМЕНТИРА. Който не разбира да се ДООБРАЗОВА!!! ЛЕПЛАТЕНИТЕЛЕТРОЛОВЕ да си мълчат, щото за пийсе кинта да ден ще са под "общ работник". На Когото плащат повече, МОЛЯ да се легитимира:):):)

178

Учуден

преди 3 години

Сега ли го разбрахте чак !?

177

Анонимен

преди 3 години

За 30 години,най после имаме двама работещи прокурори- Цацаров и Гешев.Бойко и той върви по правилният път- борба с мафията на всички нива.Скоро ще има още компромати,но делата показват кой,кой е!

176

Анонимен

преди 3 години

Нещата не отиват на добре. Може ли някой амуджа да ми обясни защо всеки ден в 1.30 трябва да слушам воя на ходжата? Или по-скоро някой от тези *** дет са се потурчили в депесето и демократите които ги ги защитават. Нямам нищо против която и да е религия стига да не ти я набиват в главата и да не парадират с нея.

175

ГЕРБ forever

преди 3 години

Чудесна работа на Вътрешната сигурност и Гешев!Адмирации за тях и пожелание все такива успехи да ни радват и в бъдеще!

174

ВЪПРОС

преди 3 години

Чадъра над Наркотрафикантите е Осигуряван от ЦАЦАРОВ .Ще има ли Топки Гешев да го Арестува >?