8

аз

преди 3 години

Именно щото сме с години назад от другите и ни удря кризата накрая. Ама като удари ще ни удари най-силно и най за дълго. Просто обикновено при кризи им трябват година две да се разгорят хубаво, тоя път с короната нещата се скапаха отведнъж и не си личи все още.

7

izh

преди 3 години

До HeinrichHimmlerАми вземай самолета де. Ама не ти стиска. Там ще трябва да работиш, а това за комунонаследник е по трудно от вземането на нобелова награда. Къде по леко е да живееш от награбено от дядовци и бащи след 9 ти септември

6

Анонимен

преди 3 години

Исхода от тази криза е пълна мъгла и ГЕРП не го знаят. Разлабия военното , но болниците се напълниха и по 100 милиона лева за тестове и заразени лекари с пълни болници явно се влиза в друга още по-страшна криза. Но вече на никой не му прави впечатление защото след 1989 г. България излиза от 1 криза за да влезе в друга с избори и върви към катастрофа. Поне имаме демократично избори ако не държава.

5

Анонимен

преди 3 години

Ние не сме излизали от икономическата криза, а досега сме поддържани в такава - състояние, близко до лабораторното. Вирусът очертава някои контури.

4

Анонимен

преди 3 години

От данните се вижда че ГЕРП нямат гласове за правителство и се одформя корона коалиция с ДПС и Слави и Годжи.

3

Анонимен

преди 3 години

ЗАВИСИ КОЙ ПРАВИ АНКЕТАТА И КОЙ БРОИ НА ИЗБОРИТЕ, НЕ БАЛАМОСВАЙТЕ НАРОДА !!! ДОКАТО ГРОБАРИТЕ СТАНАХА МИЛИАРДЕРИ, НАРОДА СЕ ТОПИ И ЕДВА ОЦЕЛЯВА !!!ТАКА, ЧЕ НЯМА НУЖДА ДА ГО ЛЪЖЕТЕ,ЧЕ ГРОБАРИТЕ СА ПЪРВА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА !!!

2

Анонимен

преди 3 години

За момента няма икономическа криза. Има спад, но не е сериозен и нещата са уредени. Пари ще има.

1

Хмм

преди 3 години

Гледам кафетата пълни, магазините също, всички са на почивка... Каква криза? Ние сме някак си 10 години назад и 15 в ляво, та дайте поне да се центрираме па после да догонваме