28

Анонимен

преди 3 години

В България до края на годината ще има над 500 000 безработни които ще грабят и крадат на ред, а ако не им дадеш ще убиват. Те затова и американците се запасяваха с оръжие още от началото на коронкризата.

27

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 15В света има и други корона вируси.Защо този да е по-специален от другите

26

Робеспиер до 28

преди 3 години

Лесно както гласувахте за Радев 2 милиона минимум,гласувайте за младия човек от форума.... и тогава Бойко Борисов и да иска няма да може да манипулира изборите ,в 21 век е дошъл момента цялата система да се промени, и само младия човек има решителността и опита да го направи организирайте се да съберетемалко подписи за създаването на новата партия и после масово гласуване за него

25

Анонимен

преди 3 години

Да се сърдят не техните медии.Ако не бяха те нямаше да се обяви локдаун в Сащ и нямаше да има безработни.

24

хайде у лево

преди 3 години

А когато ние бяхме безработни, ни хвърляха трохи за да им лижеме .ци.те ,като бели роби. Време е палачинката да се завърти и да се отнасят към всички хора нормално ,а не с двоен троен .. . стандарт

23

Анонимен

преди 3 години

До РобеспиерНяма как да изберем читав отгоре се спускат само ///като Боко, Станишев и царя. Можеш ли да се сетиш как ще изберем демократично някой?

22

Скептик

преди 3 години

Не знам за безработните ама храним 800 000 тулупа от Герп.

21

До21

преди 3 години

Глупи,че то в Щатите в момента си е жив Комунизъм,всеки един останал без препитание получава едни 1000 лева(600$)федерална помощ Седмично!

20

Робеспиер

преди 3 години

Младия ви спасител е нормален човек , жалко,че в тая държава все избирате мутрите от Симеоновао да ви управяват и ортодоксални комунисти като Станишев ,или монарси като Кобурга, изберете си нормаленч човек за спасител и ще видите промяна трябва да се направи нова партия всички други стари лица с нови партии са парлама ,или ще си изберете старите лица с нови партии и пак ще си получите същото за пореден път

19

Анонимен

преди 3 години

Навремето имаше Кореком магазин по-младите не знаят имаше един в хотел Рила и там дори не можеше да се гледа през витрината някой мръсен милиционер разпитваше що гледаш директно куршум в свинската *** на такива.

18

.

преди 3 години

Да гледат *** и друг едър и дребен ***, което са и правили в миналото. Крайно време е да се върнат към основния си поминък.

17

Анонимен

преди 3 години

Пиночет се оправяше добре с комунистите от хеликоптера и надолу без парашут.Комунизма мечтата на мързеливеца.Комунизма мечтата на простия да управлява умният.Комунизма мечтата на извратените да упражняват садистични методи.Комунизма разяждащ човечеството като киселина кожа.Комунизма най-голямото зло на Планетата.Комунизма оръжието на *** срещу можещите.Умрете ***!

16

Анонимен

преди 3 години

Не ги мислете Американците,колко от вас получават 600$ седмично?

15

Ари Голдберг

преди 3 години

Време е Пекин да Вкуси Американският Атом!

14

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 15Ми нали умници като теб затвориха населението и бизнесите от къде пари?

13

Анонимен

преди 3 години

До ХмКакво от това ти и аз им плащаме мас фара самолети, злата, марици и т.н.

12

Анонимен

преди 3 години

Фалшивия вирус според *** Тулупа....47 милиона безработни... Доста безработни за да е фалшив ...

11

ПОСТСОЦИАЛИЗЪМ

преди 3 години

В Бг днес живеем в бойковизъм.Сметките на ДС, винаги на + излизат.

10

Смех

преди 3 години

Комунизма значи квото и да правиш все си беден.А не мерси.

9

Анонимен

преди 3 години

Революцията тлее там. Ако продължава увеличението на безработицата с такива темпове, афротата продължат да дразнят всички и да се правят на велики....в един момент на реднеците ще им прекипи, и Америка бързо ще се върне във времената на Дивия запад.