58

Анонимен

преди 3 години

Трябва англичани да разследват. Те ще открият топлата връзка че Григор е пренасял негоден новичок за да отрови болните мозъци на цяла Сърбия.

57

bace_driska.jpg

преди 3 години

Гришо, признай си бе! Признай си, че си му пръцнал в устата докато спи и си го заразил! Признай си! А да! Също така.. ИЗВИНИ СЕ БЕ!

56

Анонимен

преди 3 години

И какво му е станало на Новак? Даже няма симптоми заедно с жена си, а тия лаят сякаш е на смъртно легло!

55

Анонимен

преди 3 години

Всъщност врагът на Сърбия е Джокович, той е скъпоплатен сътрудник на МОСАД по линия на спорта. Гришо всъщност е агент на сръбското контраразузнаване на УДБА, също добре платен. Той е герой на Сърбия, но за да остане в неизвестност сега му се налага да изтърпи медийно порицаване.

54

Анонимен

преди 3 години

Интересно е защо няма изказване от Джокович спрямо сръбските медии които бълват простотиите си спрямо Григор? Сигурен съм че ще се изкаже негативно срещу тях, но то пък трябва и баща си да оплюе по тази логика...Жалка история!

53

Анонимен

преди 3 години

Събери балкански *** и после им гледай сеира.

52

Анонимен

преди 3 години

Особено факта, че бил агент на американцит направо троши мифки.И те като руснаците са си по шпионските изпълнения.

51

Бау

преди 3 години

конспираторите имат доста скучен живот ... За това конспирациите ги привличат. Чувстват се ... специални :D

50

Анонимен

преди 3 години

И защо Джокович да е трън в очите на хамериканците? Краварите случайно да имат някой в топ 10 в ранглистата, че Джокович да им е трън? Разбирам да е трън на испанците заради Надал.Пълни простотиии от сърбите.То даже не е прoстотия тяхното, а !

49

Калеко Алеко

преди 3 години

Такива "братята" Сърбе, уж ни се пишат приятели и братя, но винаги са готови да ни забият нож в гърба. Историята го е доказала многократно .... Григор го посрещнаха с целувки и прегръдки, а сега са готови да го закопаят. Прави са били дедите ни които са казвали: "... Сърбе на върбе ... "

48

gost

преди 3 години

Много некоректно сте напислаи и озаглавили Статията- Лудост в Сърбия, не е никаква Лудост, а пълна безотговорност от страна на наглия, и супер безотговорен Григор Димитров, защо 2 там е отказл да се тества, защото се мисли з богопомазан ли, бащата на Джокович много точно го е обрисувал в интервюто!

47

Анонимен

преди 3 години

Бих предположил, че са прекалили с прясна неотлежала ракия, обаче гроздето не е узряло, джанките не са изпопадали, не е сега сезона, вече не знам какво да мисля.

46

Анонимен

преди 3 години

Григор се бори против социализъма, а Джокович си е направил парите в Русия и Китай.

45

Анонимен

преди 3 години

Сръпската параноя в действие. Никога не са били нещо друго. Болни мозъци. За това по-далече от тия, без приятелства.Тия са си болни комунистически мозъци.

44

Леле до 4

преди 3 години

Като го разправят вестниците, баща му и све сръбска сггган около него- да направи изявление и да опровергае каквото пишат и говорят. Джокович се държи като типична (слагам сама три звездички). Наскоро го нахрани една тенесистка, че отказал да ходи на ЮЕс Оупен без антуража си и родата си- тя каза можем да играем, ако спазваме предписанията, не може да водиш катун със себе си... Явно,освен физически, е грозноват и ментално и духовно ноле. Сръбска им работа- затова никой не ги понася!..

43

Анонимен

преди 3 години

Тия вместо да развиват теории на конспирациите да се чукнат по гглавите за чий бяха на чалготека след турнира в Сърбия.

42

Анонимен

преди 3 години

Народа изтрещя. Няма ли как да се сложи край на тая измислена пандемия , оня шефът на сзо как спи спокойно?

41

Всяко стадо

преди 3 години

Си има ***. И в България и в Сърбия. В България *** войвода - Мекерето на Държавна задръжка, на когото подариха дома на ВМРО, изграден с кървава пот от македонските българи, от който той бозае от наеми.

40

Брат Малеев

преди 3 години

Напротив! Гришо е руски агент вербуван от руските агенти Шарапова и Шерцингер (с руски корени) за да провали големия проект на южните славяни наречен Новак Джокович! Сега всички му се присмиват и го наричат Джоковид! За награда Гришо го очаква луксозна вила на брега на Камчатка!

39

Един

преди 3 години

Естествено Сърбия пак сама срещу всички. Световният заговор в действие. Всички деструктивни западни сили се сремят всячески да унищожат най-великата държава на земното кълбо (само Русия се доближава по могъщество до тях). Въобще от 100 години всички се стремят да погубят този невероятен земен рай. Тия продължават да копаят дъното с простотията си.