91

Демокрация

преди 4 години

Значи трябва да не карам пиян или с 200км в града за да не пречукам някой. Ще ме глобяват. Аз съм отличен шофьор...още никой не съм убил? Защооо?Трябва да нося маска в автобуса или магазина за да не заразя и пречукам някой? Ама аз не съм болен все още? Защооо?Абе много правила в тази демокрация. Не бих децата, не трови котките, не карай друсан и пил, не пали огън в гората, носи маска...не съм за тази демокрация. Аз съм от анти-маска движение за права и свободи и анархизъм..право за Силния

90

Адвокат на Дявола

преди 4 години

Имам желание да осъдя Абсурдистан в Страсбург! И ще успея! Не знам да има ЗАКОН за задължително носене на маски... През Лятото... Ще се бутаме в вмирисания и БЕЗ КЛИМАТИК допотопен "Градски Транспорт" С МАСКИ ?!?! То добре че тези дни вали и е леко хладно... А като стане над 30 - 35 градуса ? Ко прайм? Дори много често срещано явление е и в Метро влаковете да НЕ пускат климатик! Не знам кво толкова "пестят" тия смешници! А ако НЯКОЙ ПРИПАДНЕ В ЖЕГИТЕ ОТ ТИЯ ... "МАСКИ" ... КОЙ ЩЕ Е ВИНОВЕН?!?!

89

ЛЕЦЬКИ

преди 4 години

Всичко това много хубаво, трябва да има дисциплина и предпазване, вирусът си го има, но имам един въпрос:Каква е далаверата, заради която все повече и повече лаборатории правят PCR тестове? Защо за правят все повече тестове на ден, а се ползва една и съща крива? Това не отразява по никакъв начин реалната заболеваемост, а е абсолютна манипулация!

88

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 92Кихаха, нищо ми няма!Но ти ми даде добра идея, ще се изкарам болен и ще искам обезщетение от някой "неквалифициран"....ха ха ха.Шегувам се!

87

до61

преди 4 години

Моли се да не се разболееш.Идея си нямаш какво чудо е.Тогава ще искаш да си върнеш думите назад,но ще в късно.

86

Абе...

преди 4 години

Бойко, уволни го тоя БАБЕК бе!

85

Анонимен

преди 4 години

до 93Муахахаха...на пазара сме постояно заедно на по 50 см, насядали по пейките. От 3 месеца. И кихат и викат и никой на никой не прави забележка. пазара е в кайсиева градина- Варна говедоооо

84

Анонимен

преди 4 години

до 91 Що да съм герой, бе мишкааа? Ти като си мишка ако искаш спи с маска у вас даже, къпи се с маска...ходи си цял живот с маска, ако искаш говедооо! Аз си я нося в джоба за отбиване на номера- и ако срещна ченгета да си я сложа.

83

Анонимен

преди 4 години

До 89 Ама , ако кихне някой отгоре ти , пръв ще заревеш , що онзи няма маска , нали ?А ако е някой от малцинствата , ще има да оревеш всичко

82

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 87 Брееееейййй , голям герой си се извъдил Сигурно , като вървиш по улицата и ти ръкопляскат

81

Анонимен

преди 4 години

След 2 дена - мерките отпадат и може да влизате в магазините без маски...жалка работа!

80

от 87

преди 4 години

Не мога на 30 градуса да вляза в автобус с маска и да бъда 40 минути вътре, а то да не се диша от задух даже когато си без маска. Що не си наврете маските знаете къде, Ананиев, Тиквата и сие?

79

Анонимен

преди 4 години

Вчера влизам градския транспорт без маска във Варна.... и само от предната врата на един тролейбус се влизаше и шофьора раздаваше билети, нямаше кондуктор/ка! И той: Трябва да имате маска, иначе не допускаме пътници. Изваждам си маската от джоба и му викам: Имам маска, а това че не съм си я сложил на лицето не е твой проблем, а мох- мен ще глобят 300 лева, не теб? Не е ли така?Той: така е, прав си!И ми даде билетче.

78

Сата НАТО

преди 4 години

Има ли въобще процедура, която гарантира истинноста на лабораторните резултати? Нещо, от което зависи конституционния ред в страната! Едни епруветки с натривки от со поли в момента играят ролята на изборните бюлетини и те са в ръцете на неизвестни лица, които Бог знае как злоупотребяват с тях.

77

Анонимен

преди 4 години

Не ми пука за заразата! По-силна е омразата! ОСТАВКА!

76

Анонимен

преди 4 години

Ананиев, а ти що вчера седиш на стола и около теб всички с маски а ти без маска? Може ли да си толкова циничен?

75

(-_-)

преди 4 години

Ще санкционирате дедовия, това с маските е абсолютно необосновано и безполезно, точно както сте безполезни всички вие - политически пионки..

74

Анонимен

преди 4 години

глоби за пълни чекмеджета с евро пачки има ли? Ако има, то аз съм съгласен някой да ми напълни чекмеджето и да платя глоба 300лв.

73

антитиква

преди 4 години

A къде е ТВОЯТА и подобните на теб маска!?

72

Анонимен

преди 4 години

Ананиев, с правата лопата когато и да те лепна- все ще е късно!