87

Зозо

преди 3 години

До Анонимен .....Сравнете мутрата ББ и лакеите му, с млад ,скромен,слаб,трайно безработен, образован,смирен човек и си кажете кой искате за премиер.......Хахахахааааа, трайно безработен и образован означава само едно - некадърник :))))))))))))))))))))))))))

86

До 93

преди 3 години

Имаше такива ,,млади,стройни и образовани и с петолъчка на челото.Единият даже завършил в Съветския съюз ,а другият много образован от Филибето ,докара България до ръба на пропаста. Айде нема нужда от смирени и скромни ,на българина му трябва яка ръка,сегашният сравнен със всички предишни си е най-добър./И Костов,който извади страната от дъното/ Километричните опашки не за хляб и мляко ,а за удоволствия и почивка го показват!!...А вие си лайте,но соца няма да се върне!

85

Анонимен

преди 3 години

Значи аз когато се пенсионирам, дай боже, ще взимам сигурно средна 540, ако не успея ще взимам най малката социална 280, говоря за след 25г.Разбира се ако я има още държавата след 25г.

84

1

преди 3 години

другари и другарки-гербери комунисти,аз не съм съгласна пенсията ми да се изравни с пенсиите на *** и пульо,имам 30 годишен педагогически стаж,като начална учителка,и сега изведнъж 250 лева минимална за стаж,първо преизчислете всички пенсии,и след това направете минималната пенсия на 250лева.

83

ЧИТАТЕЛ

преди 3 години

Всички започват да говорят за пенсии, когато се пенсионират.Докато работят обсъждат как да избегнат данъци и осигуровки.Резултатът е видим.

82

SHEFE,ВЕРВАЙ!!!

преди 3 години

Слави ,като влезе и ще излезе по пътя на Бареков ! Явно си малък и,, верваш" ,колко такива като Слави влезаха,ама след това никой не влезе КЪДЕТО ЗАСЛУЖАВАШЕ! Ще влезелСлави и......с какви структури ще управлява с тези около него ли?Или с КУку бенд.......Ех ДЕЦА наивници невръстни!!!

81

преди 3 години

Сравнете мутрата ББ и лакеите му, с млад ,скромен,слаб,трайно безработен, образован,смирен човек и си кажете кой искате за премиер

80

До Гошо Тъпото

преди 3 години

Тези които ядат само зелето нямат пари за таблети и лаптопи ! Явно не си от тях,ама за няколко лева тролиш ,та се късаш!И коментарите са точно като никнеймът ти!Дерзай,другарю!

79

реалнафантазия

преди 3 години

Проблемът не е само, че броят на работещите намалява, а и, че основното население на тази страна се изнесе или се подменя с един етнос. След като половината от новородените са роми и българчета, които са родени зад граница са повече от тези тук, КОЙ ще ви изкарва пенсиите, на вас младите сега, които ще се бъдещи пенсионери? Страшното май тепърва предстои, а? :)

78

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Едни ще ядат...свинско,другите които са много...повече само...зеле,но средно се получава свинско със зеле,препечено на...герберска фурна.

77

До Ривът по форумите

преди 3 години

Не реват, защото си изкарват максималната пенсия с два наема.

76

Анонимен

преди 3 години

Искате чекмеджета като това на Борисов, ама няма. Като не пестите от закуски...

75

До НОСТРАДАМУС

преди 3 години

а ТИЯ ГДЕТО ИМ Я ЗАВЕЩАХА ПЕНСИЯТА??? КАК ОТ 30 СЕ СТИГА ДО 300, И КАК ОТ 90 СЕ СТИГА ДО 900. Я провери ,,тефтерите" кой,колко и как вдигна заплати и пенсии ,късопаметнико! Или си някой голобрад ,пъпчив заклинател...,,.Крушката има опашка" мойто момче -три пъти фалираха държавата и тръгвахме от нула ,благодарение на едни ,които явно ти плащат да кълнеш,без да мислиш!!!И никой от тях не е пукнал,а напротив акъл дават и твоята детска тиква ,я пълнят с бръмбари!!!

74

Анонимен

преди 3 години

Много мои познати през онези"мътните" години се правиха на тарикати,не внасяха осигуровки,присмиваха се онези,които съвестно си плащаха данъците и мислеха,че цял живот така ще върви!Обаче нещата се промениха,дойде време за пенсия-нямат стаж,нямат вноски и сега реват по форумите!

73

До 69

преди 3 години

Е каква е тази държавна работа ,40 години стаж и нямаш 1000 лева бруто заплата???Важно е коя година си се пенсионирал??? Ти да не си бил портиер в държавно учреждение???

72

До 71

преди 3 години

1,50 е порция картофки при нас.Всеки има право на избор ,ако обичаш трюфели и омари и за теб има заведения ,не е само ,,Мидената борса"

71

Не съм 51 аа

преди 3 години

но по една случайност попадам в неговия случай с 295 лв пенсия. Коефициентът ми за интелигентност до 1990 г. за три поредни години беше 1.72, а след 90-та се срути драматично до 0.4, тъй като се наложи да си плащам осигуровките като ЕТ, т.е. минималната ставка. И тъй до навършване на години за пенсиониране и 42-годишен стаж.За справка: Чета на 10 езика, превеждам от 6, говоря сносно 5, пиша и публикувам академични статии на 4. Имам приятели професори, които работят като нощна охрана.

70

Аферим машала

преди 3 години

От 1.01.20 трябваше, а сега още веднъж, та да се усети от стрдащите и унижените.

69

До 64

преди 3 години

Абсолютно точен и правилен коментар!ТОВА Е САМАТА ИСТИНА! Явно работещ човек ,който е в час...Имам колеги които постъпиха точно ,,тарикатски",криха доходи ,плащаха осигуровки на минимум а сега мрънкат и страдат Аз съм ,,млад" пенсионер с достойна ,не максимална пенсия и съм доволен.Повечето по долу са на голобради ,неинформирани и неграмотни тинейджъри,пубери,ученици или мамини синчета объркали виртуалния с реалния живот

68

до 69

преди 3 години

То по писането се вижда колко ти е бил капацитета. Ей такива държавни най-ги обичам, допотоняци които само спъват работата. В часна фирма осигуряван на таван пенсия на таван, то държавната работа не е кои знае с какво заплащане щото и не се изисква много.