28

Кореняк американец

преди 3 години

Сащ нямат нищо общо с Америка от 40-50-60 години, Тръмпи си е популист и има комплекс от много богатия му баща.Сега каквито и мита да налага, ще си е същата кочинка, глобална икономика, какво да направиш.Сигурно за това че са стабилни им изпочупиха градовете и той смелия се скри в бункер, щото всичко е наред!Затова обичам политиците, докато не осъзнаят че са пълни гл упаци си вярват на лъжите!

27

Мда

преди 3 години

Огромна част от наште хора там са се набили в няколко квартала и който не е на О'Хеър е трокаджия, а на чалга простотията деъп се вихри сред голяма част от тях биха завидяли дори в Димитровград... тва са наточени батки, Мерцедеси, поп-фолк... ум да ти зайде. По незнайни пътища в последните години се понапълни и с чисти бг ***.

26

Анонимен

преди 3 години

Иначе Мутафчийски, като каза на студентите, че бригади в САЩ няма да има му се смяха.

25

Мда

преди 3 години

Не става въпрос за бежански визи, а за Зелени карти, H-1 и прочие работни визи с които примерно компаниите привличат програмисти от цял свят. Съгласен съм, че претеглено през покупателната, способност да работиш от БГ за щатска компания вече ти осигурява може би не по-лош стандарт от този в САЩ. А за О'Хеър е точно така. Това е почти българско летище хаха, но българи има не само в кенефите, българи са и хамалите, както и много служители на чек-ин и т. н.

24

Василев

преди 3 години

Велик и всемогъщ е китайският двевен мъдър Дракон!!!Агент Винс Тейлър!ЦРУ!!!

23

Вода гази жаден ходи

преди 3 години

Само за последните 3 години Дънди Прешъс Металс са откраднали от България злато и други редки метали на стойност над 1 милиард лева. България получава смешните 1.5%.През миналата година откриха нов рудник и Бойко Борисов лично присъства и беше много горд защото се създавали нови работни места за 300 човека и средната заплата била 2100лв. Междувременно И други компании вече имат интерес за златодобив тъй като по цял свят се е разчуло че България има най големи златни залежи в Европа.

22

xmmm

преди 3 години

европейците се оправят бързо, особено младите и с език и си взимат добра работа, освен това не са на помощи,децата им също се оправят, а тия пришълци дет идват с "убежище", както и родените в USA черни дет не могат да говорят и пишат английски те са кат наш'те ц'г'ани - не учат, не работят и чакат на помощи,

21

Анонимен

преди 3 години

Ми то и с визи пак нямаше работа за българи, защото не ти дават виза.

20

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 21На богатите не им трябват пенсии, а на средната класа.

19

Анонимен

преди 3 години

По босфортв даваха, че в България 35% одобряват либералната демокрация и 45% одобряват диктатурата( така я наричат класическата демокрация кривоносите и техните лакеи).

18

Анонимен

преди 3 години

САЩ нямат бачкаторчета и нямат пари за пенсии за богатите и Холивут.

17

yes

преди 3 години

А черните пък поколения не работят, само sa на помощи.Сега договарят с Джото да цицат на наш гръб а в замяна да гласуват за него.Така вечна власт за либерастите, което ги интересува и цицане за малцинствата, а "умните"- яко товарене да хрантутят всички тия.

16

До 14:

преди 3 години

И кое е нормалното да живееш в талашитените билдинги на Чикаго, да чистиш тоалетните на летище О'хара и около теб да се гърмят чернокожи бандити.

15

Анонимен

преди 3 години

Не крадат работните места, а "карадат" данъците на работещите под формата на помощи.

14

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

ВЕЛИКА СТРАНА, ВЕЛИК ПРЕЗИДЕНТ!

13

Анонимен

преди 3 години

Емиграцията е спасение на умните и кадърните от тъпите, лъжливите, некадърните. Милиони хора се спасиха от бившите социалистически държави и заживяха нормално.

12

true

преди 3 години

това не са имигранти със зелени карти а с "убежище" или други подобни визи и тогава им се полага жилище наем, ток, тел, купони, безплатно здравеопазване, като започнат работа са нископлатени и пак получават същото като бедни, освен това са с много деца и като се плащат годишните данъци заради децата получават няколко хилядарки бонус.Така че не са проблем работните места а и издръжката им. Точно затова идват на тълпи в шатите,но от тях печелят само демократите защото те ги издържат на наш гръб и тия за благодарност гласуват за тях. А републиканците ги карат да работят особено щом за млади и здр

11

Анонимен

преди 3 години

До CopocoидИСКА ВИ СЕ УМНИТЕ И КАДЪРНИТЕ ДА СТОЯТ И ДА РАБОТЯТ ЗА ВАС ТЪПИТЕ И НЕКАДЪРНИТЕ.

10

Анонимен

преди 3 години

Ае мигрантите какво произвеждат, че да искат да живеят като бели хора?

9

Copocoид

преди 3 години

Моето честно мнение.Ако някой наистина не е съгласен с мен да ме заплюе.Емиграцията/имиграцията са най-вредното нещо, което се случи по света в последните 30 години.Вместо най-умните, най-кадърните и най-работливите хора да хванат в ръцете си собствените си държави и да ги оправят от крадливи политици, ПО ЦЯЛ СВЯТ КАЗАХА "ДА ПРАВЯТ КАКВОТО ИСКАТ" и тръгнаха да се изнасят ... за да намерят подобно положение другаде.Така целия свят стана едно по-лошо място за живот - НАВСЯКЪДЕ, А СЕГА В САЩ.