158

Анонимен

преди 4 години

Заповедта е в сила от 23-ти до 30-ти юни. Най-вероятно гледат отново обществените нагласи. Важното е да критикуваме за да не я въвеждат и след това.

157

до маската

преди 4 години

Ами ела да ти кажа и ще видиш как щи тура 10 маски една връз друга, хем ще имаш с какво да си бършеш гъ за като ти свърши тоалетната хартия

156

Анонимен

преди 4 години

б.лгаристанеца е жалък не спазва правилата !!!

155

Анонимен

преди 4 години

Сенилният Анани в"действие"ами дръпни шалтера на кръчмите и чалготеките бре послушко,затвори стадионите,да ама някой ще ти дърпа дърти уши!

154

маската

преди 4 години

според това, кето чета тук 'Христо Ботев' е много одървен от това че трябва 3 мин през 5 дена в магазин да влиза с задължителна маска. Нарушава му се свободата. И врясък голям - разваляло му се качеството на живот и накърнявала свободната воля. 'Кои сте вие, да ми казвате какво да правя' - реве той като надрусан пубер. Малкия му мозък не стига да прищрака, че ако няма маски (както ги махнаха се видя веднага скока) ще трябва да ни затварят по къщите. Е тогава на кой ще се дръвчи! На баба си ли?

153

Хмм

преди 4 години

Ето това мислене щеше да ни остави под турско робство. Трябва да провокираш хората да мислят. Да излязат от вълната на която са и да погледнат отстрани. Сега всеки плюе маските, защото може би някой му е набил акт за превишена скорост. Когато се сетим, че промяната идва от нас самите и се сетим, че не е чак такава драма да носим маски на пюблични места, тогава може би ще успеем да станем народ. Но трябва някой да го покаже, а не да остави водата да тече

152

do Хмм

преди 4 години

Товам че хората са глупави, не е твой проблем. Нека си бъдат. Роденият да пълзи, не може да лети.

151

Хмм

преди 4 години

Въпросът не е в това. Проблема е че просто всеки хейтва, обяснява за убииства, огън, не знам какво си, линч, но напрактика не виждам никаква градивна критика. За това питам този въпрос! Това е проблема. Просто тука всеки е само за да мрази, но никой не мисли трезво. Естествено, че и начина по, който се изразих не е правилен, но погледни комнтарите и тогава прецени кое мислене е по-правилно!

150

do Хмм

преди 4 години

Ако всички мислеха като теб, още щяхме да сме под турско робство! Какво щяло да се промени?? Пфу!

149

Хмм

преди 4 години

Добре де, айде да кажем, че успеете да свалите правителство, и ги линчувате всички, хубуу. И после какво? Какво очаквате да се промени? Да не мислите, че другите които дойдат няма да кажат пак да си сложите маските? Да не мислите, че следващите няма да ви взимат данъци? Да не мислите, че вие ще се качите на трона? Съмнявам се. Ако нямаме правителство мога да ви кажа, че до 5 дни, Русия, Турция, Сърбия, може и Гърция така леко направо ще ни разкостят. Жалки сте!

148

Баровеца-СФ

преди 4 години

Подкрепям! Глоба от 1099лв. за този ,койти не спазва и ти мисли злото!

147

Анонимен

преди 4 години

Пак ще се вади шала от палестинската интифада

146

Смех

преди 4 години

Ще си купя кърпа с череп и ще вляза в общината с нея - ако някой ми направи забележка директно го пращам да се оплаче на Ананиев.

145

Елемаг

преди 4 години

Дуру дуру не го интересува забрана за открити обществени места.Те в махалите напиванията и сбирките си ги правят на открито.Там се събират и заразяват групово...Доказано.Но от тях пари няма да измъкнем,трябва от съдрания българин.Те фалитите почнаха...

144

Анонимен

преди 4 години

Мазните лелки по магазините сега пак ще те гледат нагло и ще те командват кога, дали и как да влезеш

143

Елемаг

преди 4 години

Господа,като фъстиме после си усещаме миризмата нали?През памучните боксери нали? :)Същото е и с вероятността да ви предпази от коронавирус :) Айде лека нощ,на тия дето вярват,че предпазва мен и другите :)

142

КРЕТЕН

преди 4 години

Сложих маска на очите, да не виждам шкафчето на Боко!

141

Релеф

преди 4 години

До Сашко Прав си, приятелю! Аз обаче не мисля, че е късно. Трябва да изгорим на кладата всички, които се опитват да поробват и тогава това ще бъде като съобщение преди някой отново да си помисли да прави така!

140

до Сашко

преди 4 години

Изкуството не имитира живота, изкуството е призма, през която виждаш живота.

139

ПЕДЕРАСТ

преди 4 години

Дърт бюджетарю, алкохолик0 изкуфял, ползвай маските си за памперс - имаш нужда от него!