115

гражданин

преди 3 години

Анкетите на "*** интернешънъл" ги знаем. Лице в лице на "Позитано"20.

114

Анонимен

преди 3 години

БСП да махнат Нинова,защото ако продължи да е начело на БСП,БСП ще се срине окончателно на дъното и няма да могат да се измъкнат,не им мисля лошото на БСП, съжелявам ги,защото те са любимата партия на много хора в България и с Нинова ще затънат,много хора няма да гласуват за БСП именно заради Нинова,а не защото не са за БСП.

113

До:117

преди 3 години

Аз да не съм тази дето те завива вечер ?============Виждам, че след ггейпарада си се омъжил, поздравления! Завивай добре дженндъра да не настине, ако не, ще си намериш друг да ти уплътнява втулката!

112

ами заради това

преди 3 години

скоро няма да стигнем румънците...за немците да не говорим !! 30% одобрявали боко ...за какво го одобряват...за къщата в барселона, за скъпите страри ф 16 , или за подаръците....300 млн за доган да си разшири пристанището, 200 млн за рекетиорската фирма(уж помощ за корона вируса ) да не говорим за едно 700 млн на божков които администрацията не се усетила да събере...за снимките от спалнята няма да говоря. те това е 30 % са ПРОДАЖНИЦИ(администрация,учители,полизия и военни)

111

До:Позитано

преди 3 години

Събра ли агитката от герберски троллове, като Странджата, Василев, Чебурашка, Тонката и Зозо, щото Боко и Евгени Минчев ви чакат да си направите един чудовищен ГЕНГ БЕНГ? Тръгвайте й не се притеснявайте за пари, шкафчето на ТУЛУПА е пълно, ще заработите надницата! Успех курр0смуци!

110

Анонимен

преди 3 години

Лично аз,мога да приема и двамата да управляват - и Бойко и Радев,който и да управлява от тях,ще е по-добре от Нинова или просто Нинова трябва да напусне поста си на водач в БСП и тогава мога да гласувам за БСП!

109

Анонимен

преди 3 години

Срещу ГЕРБ се започна яростна атака и компромати,откакто Цветанов не е в ГЕРБ,ГЕРБ наистина няма алтернатива,Радев също ми харесва,но...,има едно "но",че не защити България,а олигарсите зад себе си.

108

Хей 116

преди 3 години

Я си признай... рипа ли дрона или само с хапчета като на идола ти Радев ? Кажи бе клес непооотребен ? Сдуха ли се бе ? Хехе

107

Уеко у Уево

преди 3 години

Айдееее марш на позитанци ! Само хейте по форумите, като Герб пак ви издуха ще влезна ви се смея тука видя какво ще говорите хахахаххахахааххахахахахахахахахахахахха

106

До 116

преди 3 години

Аз да не съм тази дето те завива вечер ?

105

До:Червения ръб

преди 3 години

Останаха ни само измислени донуси с/у Борисов, президента и той горкия... май пак ще ни смачка позитанци. Борисов е по силен отвсякога==============КАФЯВИЯ РЪБ е на твоите слипове, от напъване да прайш вувузели на ТУЛУПА!

104

Анонимен

преди 3 години

До дсадса 18"Квото и да си пишете, изборите винаги си казват думата. Тва, че са събрани една и съща група в днес.бг от 300 човека, дето плюят по ГЕРБ..."Ти пък как ги преброи тези "300 човека"? не виждаш ли, че са двама-трима едни и същи меке...та с по 20 акаунта! Та дори и тези 2-3 трола не гласуват "правилно", а по форумите само си изкарват жалкия поминък.

103

Позитано - НАПОМНЯНЕ

преди 3 години

Давайте по-усърдно другари !!! Днес много сте пасивни в броя на коментарите и за някои довечера няма да има плащане. Стегнете се и да покажем какви сме силни в плюенето и омаскаряването. Слава на БСП и лично на другарката Нинова и другаря Радев !!!

102

Анонимен

преди 3 години

Боко Тиквата вместо портфейл си носи нощното шкафче в багажника на джипа. Той затова ходи навсякъде с джипа.

101

Не извратен тип

преди 3 години

За Радев разбирам ама бандита от хунтата Борисов кой го одобрява

100

КРАТУН

преди 3 години

До ТиквунландияЗащото да правят мръсотия на България и партиите,да използват чужди институции,за натиск върху България и злепоставяне,не е патент на ГЕРБ,а на опонентите им!===========Какво"злепоставяне"бе слеппок,ако ти го мушна отзад и почустваш члена ми,сигурно ще кажеш,че не те клатя?!А, за "чужди институции,за натиск върху България", попитай как и кой създаде ГЕРП.Самия *** каза,че немската фондация Ханс Зайдел имала нужда от такава партия,затова я създаде и финансира!Даже им благодари

99

Анонимен

преди 3 години

Триесе % ( 30 %)... Одобряват борисов или толкоз му е комисиона от всичко

98

Анонимен

преди 3 години

50/30...Пожарната не е самолет яДа му ...държи ....( Дрона)..на президента- тиквунТолко ли нвма 200 лв да си купи и той дрон ??Я скътал е.,..за завод за дронове

97

Анонимен

преди 3 години

БСП да отстранят Нинова и да се обединят с ГЕРБ и ОП,няма да са нито първите,нито последните обединили се леви с десни,има такива управляващи в Европа с обединено ляво и дясно в управлението! И то в държави,които са били фашистки преди време.

96

Анонимен

преди 3 години

Гледайки класацията на министрите, оставам с впечатление, че въпросът е бил не дали одобряват действията на съответното лица, а дали го идентифицират като субект.