21

Ин то дъ ТрапЪ

преди 3 години

...Парите нямат цвят и мирис ,и тук сме жертви от където и да го погледнеш.Много ще са жалки тези които си мислят че Русия ще ни дава някакви преференции ,ако нещо се промени тук.Не и след толкова години номера и игрички против тях.Но каквото и да е ,е по добре от краварски протекорат....и т н..омръзна ми да пиша хахааа

20

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 17Наш Радев там ли ще е??

19

Горките русофили

преди 3 години

С пяна на устата пляскат минусите на всеки, който някак им напомни гадната истина - идолът им Путин е все по-жалко диктаторче, което заради народната любоФФ си стъкми лична жандармерия (Росгвардия) със състав 400 000 души, въоръжена до зъби и готова за много демократична борба с недоволните. А как ще се спихнат, ако прочетат анализите на руски юристи каква гавра са тези "поправки" на Конституцията, чиято единствена цел е да увековечат властта и неприкосновеността на този морален и телесен гном.

18

Ин то дъ ТрапЪ

преди 3 години

Путин е надеждата за оцеляване на света,но той по скоро е световен отколкото руски.Руснаците биха гласували против него,но там няма алтернатива.Светът никога няма да е същия без Путин ,и новия световен ред би дошъл веднага след него и това ще краят.За жалост ,Путин не е вечен и втори няма да има като него.А за България е все едно,защото който и да е ние сме си жертви на ДС.А олигархията в Русия си работи идеално с нашите продажници,без значение от партията която е на власт.

17

Анонимен

преди 3 години

Парада на Червения площад е в сряда. Само за спрафка

16

Анонимен

преди 3 години

Мениджъра на троловете юрнал всички да плюят Бойко-----------------------------------------Голяма чест ще ну окажем. Няма да паднем толкова ниско. Не заслужава.

15

Sichtpunkt

преди 3 години

Ей тез руснаци зорлам ще направят Путин доживотен царь рАссии!

14

Анонимен

преди 3 години

Защо за личния лекар, за личния адвокат, за личния зъболекар няма изискване за два поредни мандата? Осем години и край. Сменяй!

13

Путин

преди 3 години

И за малките деца е ясно, че другарят Путин ще управлява до 2036. Той това ще го каже 2023 накрая. Дотогава нека си мислят, че може и да не се кандидатира...

12

тя

преди 3 години

Путин е единствен ,който се противоставя на американският империализъм и затова си има доста врагове !

11

Анонимен

преди 3 години

Мениджъра на троловете юрнал всички да плюят Бойко и тука няма хора да бранят Путинко.

10

Джо

преди 3 години

Късият се гаври с крепостните, кеф!

9

патенцето Сатюрнен

преди 3 години

до анонимен 5Естествено , че ще има новини бол от Русия , нали трябва да се отклони вниманието от гафовете на Баце !*** , сър !

8

До 5

преди 3 години

Абе нещо не виждам тумба ботове да плюят Русия и да повтарят САЩ колко са велики под статиите за погромите в Америка. Май само русофилите сте толкова жалки и комплексирани горките.

7

Димо

преди 3 години

Ха-ха, не е решил... всички тези поправки са само с една цел - да му дава възможност да прави до смъртта му.

6

Анонимен

преди 3 години

Хахах нашите русофили на Бойко викат диктатор дето 2 пъти си дава оставката а Путин им е еталона слънце хахаха. Всичкото русофил начело с Путин и Радев са пълни неадекватници, добре че се отървахме от това азиатско блато колкото и да рипат нашите червени ***. Ф16 другари хахаххахах

5

Анонимен

преди 3 години

охо последно времи новини от Русия бол,американофенчета ще изкарате добри надници тези дни

4

Анонимен

преди 3 години

"Трябва да се работи, а не да се търсят приемници" браво Владко, ти с толкова много работа без да се търсят приемници Русия е на 3то място в света по самоубийства, икономиката и е почти наполовина от тази на Калифорния и заплатите са по 100 евро. Ама комуниста работи и не търси приемници

3

Анонимен

преди 3 години

Ами правилно на тези години до 2024г. кой знае я хамилята, я хамиларя.

2

Гошо...Тъпото

преди 3 години

За сега,Путин е гарант за мира в света.Така че да продължава и за следващ мандат,светът ще му бъде признателен.