35

Пян Гъ

преди 3 години

До Василев 37Хайде бе, агент Василев, къде ходиш? Липсваш ни. Разясни ни на нас, селяните прости, спецификума на геотектоничните процеси, защо е в криза ляволибералния глобален елит и кой ще са центровете на зараждащия се нов световен ред. Ама по-подробно така. Ние сме селяни прости и чакаме да ни кажеш. Не ни оставяй - кажи ни.

34

Анонимен

преди 3 години

Рижко пак се е надъхал с лепило...

33

Василев

преди 3 години

Търговското салдо между България и Турция винаги е била в полза на България с много малко плюс!!!А търговското салдо между България и Китай е унищожителен за българската икономика!Същата е картината между България и Русия!!!Агент Люк Ейбрахам!ЦРУ!!!

32

Анонимен

преди 3 години

Марионетки са и двете, на практика единствено позволени, партии. Смехотворна е цялата им избирателна система!Начинът да се превърнат в естествена държава е да спре притокът на свежа кръв отвън. Да спрат да идват европейци, китайци, палестинци, всякакви араби и индийци, освежаващи интелектуалното им ниво.

31

Анонимен

преди 3 години

Ядрената технология я издава един тп германец работел по проекта Манхатън който искал да "балансира" Световният ред.И след това рашките я дават на Китай и други *** и те така.Немците са изключително глупави и недалновидни хора.

30

Василев

преди 3 години

Те ако са искали да смазват Рашка няма да предоставят на тепсия технологията за създаването на атомната бомба и да я направят втората ционистка провинция в света с ядрено оръжие!!!САЩ и Русия са ционистки провинции!ЕС е ционистка провинция!Китай не е завладян от ционистите , а само са го използвали успешно в смазването на средната класа по света!Иран е втората страна в света , която не е завладяна от ционистите!!!Вие сте ционистки слуги на Москва и управлението на Борисов го показва!ЦРУ!!

29

Анонимен

преди 3 години

Едтествено българските русофили не знаят руски и четът само български медии.Но който чете руските медии му е ясно че в Сибир руснаците протестират срещу новодошлите китайци и как населението на Сибир се подменя но Рудката държава прикрива всичко.

28

Анонимен

преди 3 години

От цру към василев. На теб май от цру не са ти споменали за турският дъмпинг и куфарните търговци. Китайски са сега откак има кауфланд. Преди бяха турски и такива като теб казваха че в пазарната икономика не трябвало да има мита и оставяха всичко да се зарие с турска стока, българина пари за западна нямаше. Нямаше и бдс, било от едно време, не трябвало да има, нали така василев?

27

Анонимен

преди 3 години

Управляващите там.Тепърва ще берат плодовете на прехвалената си " демокрация"! Честито!-:)

26

Анонимен

преди 3 години

Не мойто момче Катай беше създаден през късните 70-те до сега за да се противопоставят на Русия.Сащ искат да смажат Рашка но чрез някой друг и понеже ЕС има застарявящо население разединени са и нямат сила заложиха на Китай които имат голямо население и когато не им достигне теритоеия ще тръгнат към Сибир който е слабонаселяван което и правят.

25

Тръмп 2024

преди 3 години

Голям държавник

24

Василев

преди 3 години

Нека всички българи селяни прости, да не забравят че Китай и китайската икономика бяха създадени, за да се подтиска средната класа по света и най-вече ЕС, и хиляди български заводи бяха унищожени, след прехода и контрабанден нелегален бум на китайски стоки!Агент Даниъл Бърджис!ЦРУ!!!

23

Анонимен

преди 3 години

Важното е да се уведоми афроамериканеца като го арестуват, че има право да не диша

22

Анонимен

преди 3 години

Лошото е, че е прав. А, аз не съм расист и не ми пука какъв е по произход човека пред мен. А как как се държи. По тази логика на колко римски и гръцки философи трябва да им съборим паметниците? И да ги изтрием от историята. Да забраним трудовете им? Страшно е човек да е ограночен и зомбиран с някакъв "идеал".Морган Фрийман какво бе казал за борбата с разсизма:"Просто трябва да спрем да говорим за него". Мойте наблюдения показват, че етническо напрежение има там,където се месят политици и НПО-та.

21

да ви обадя

преди 3 години

Америка ще я палят, шефовете й. За прикриване на следите към парите от десетките трилиони дълг, хилядите тонове злато от златния резерв и грабежите от войните. Подобно както банковите обирджии палят колите след обира за заличаване на следите и уликите.Ще я палят под прикритие на "майдан".

20

Василев

преди 3 години

Винаги откакто съществуват банките и олигарсите, най-богатите хора са подкрепяли най-бедните хора, като са им създали и марксистка теория, която е по-силна от религия, защото надеждата за равенство, братство,свобода винги е актуална за всяка страна и всеки народ!!!Колкото повече хора има бедни и крайнолеви по света, толкова по-малко но с повече власт ще бъдат и най-богатите хора, и ще раздават кредити, и ще правят кризи, ,безредици, цветни революции и хаос!Нищо не се е променило от векове!ЦРУ

19

отегчен

преди 3 години

"Леви" "десни", "демократи" "републиканци", бесепе герб... това са залъгалки за 80% по света и у нас. Да зяпат, докато ни заробват, обират златото, земята... че накрая и децата ни да вземат, "В името на мира, свободата, демокрацията и правата на човека", ама друг път.

18

Анонимен

преди 3 години

Президента Тръмп трябва да взима пример от г-н Борисов в борбата му с комунизма за да може САЩ върви напред.При посещението на Борисов при Тръмп, вторият с такова пренебрежение и отегчение гледаше на нашият премиер... С Орбан може и да е обърнал резбата!

17

Анонимен

преди 3 години

Да се разрушава паметта на народите, е варварство. Няма значение какво унищожаваш - паметници, книги, език... "Управлението" на хаоса ще ни взриви. Отмъщението на поруганите истина и справедливост е неизбежно. Но историята учи, че никой не се учи от историята. Когато разумът спи, сънят ражда чудовища.

16

Анонимен

преди 3 години

Тръм да събира американзите на митинг