273

Анонимен

преди 4 години

Странно, нали Борисов се изцепи по медиите, че свалят мерките, но ако заболелите стенели над 100 бр дневно, щели да направят някакви полезни неща?Къде са полезните неща, ало, има ли някой с памет???Сега заболелите са в пъти повече, а нашите управници си трайкат и си клатят краката. При това докато в други страни заболелите намаляват или вече няма заболели, при нас с всеки следващ ден нарастват.Имам чувството, че нашето правителство превключи на шведския модел.

272

Анонимен

преди 4 години

НЕКАДЪРНИЦИ! Д-р Мангъров три месеца вече ви налива в главите , че изпълнявате политическа поръчка, да плашите народа, за да въвежда Тиквата извънредно положение и законодателство! Скъсайте си дипломите и не се мяркайте повече по телевизията! Кунчев се усети навреме и избяга да си почива и пълни гръцкия бюджет. А вие останахте да подържате огъня с глупостите си ! Сигурно ще почивате , по нареждането на Тиквата , на нашето крайбрежие!

271

грешка

преди 4 години

всичко беше една голяма грешка! Надцениха мисленето и самосъзнанието на ***. И СА ВИНОВНИ, че не взимат мерки. За кво отвориха детските градини, в доста от тях вече има по 1-2 заразени учителки. Това е престъпно. За кво отвориха стадиони? Барове? Можеше да е само на открито за заведенията. Става страшно, на правителството НЕ МУ ДРЕМЕ.

270

Валерия

преди 4 години

Съществуването на човешката цивилиэация е поставено на карта!!! Има ли го тоэи вирус няма ли го - никой не каэва!!!???

269

Анонимен

преди 4 години

Пълни лъжи и глупости. Никой не е болен и никой не е умирал. Плащат ви хиляди левове да блещите такива глупости в социалната медия. Искам само да припомня, че през средновековието са рязали езици и крайници за лъжа и клевета. Толкова голямо престъпление е било. На вас медията също няма да ви се размине.

268

Анонимен

преди 4 години

Външните граници ги оставете без надзор. КПП-та слагайте, че реколта трябва да се събира. Явно кризата все още не е достатъчна.

267

Роза

преди 4 години

До избирателСтига с тези ваши политически игри,или така ви е по изгодно да мислите .Целият свят е пламнал ,а за Вас това е още игра.

266

Сатира

преди 4 години

Трябваше да разхлабят мерките за да могат же Румен Радев и електората на Корнелия Нинова да бъдат доволни. Нали именно те бяха главните критиканти против мерките и стегнацията, налагане на Диктатура и прочее, всички глупости който говориха Март и Април. Е разхлабиха ги, и ето какви са резултатите. Дано Радев и Нинова вече са доволни...!

265

до смешко

преди 4 години

еми те не могат и да занижават толкова защото няма кой да им повярва вече, че са малко заболелите. Всеки ден изникват нови огнища, по райони е мазало, при 5 хил теста ще се озъбим, ако видим резултата. Всяко занижаване ще е заблуда и ще се знае, че е такава.

264

смешко

преди 4 години

споко бе, от утре ще занижават, за да идват туристи. Така ще ги натаманят, че да е изгодно за туризма.

263

избирател

преди 4 години

Аз обикновения,глуповат човечец започвам да си мисля,че всичко пак е ИГРА, политическа игра!!!Сезона така или иначе е провален,та с обявяването на толкова заразени,ще откажем и малкото желаещи да дойдат,по нашето Черноморие!След това,ще имаме пълното основание,да "РЕВЕМ",пред Европа,за компенсации!!!Да в подобни игри няма лошо,но как се отразяват "БРОЙКИТЕ",на хората?!

262

Sichtpunkt

преди 4 години

Само здравната система да може да поеме всички случаи! Иначе намалете тестовете каза Тръмп - смешТника!

261

Анонимен

преди 4 години

Кой позволи на такива тълпи,на стадиона? Това е безумие!

260

Анонимен

преди 4 години

Не разбирам що някои се извиняват и обвиняват във връзка с всичко което се случва! Сами виждаме че купона тече навсякъде!

259

Анонимен

преди 4 години

Като видях снимки от мача между сини и червени,не се учудвам че заразата плъзва наново!

258

До 228

преди 4 години

До БуратиноМного поздрави на специалиста по престъпно подстрекаване от СБАЛИПБ, София!

257

До 252

преди 4 години

До АнонименЕ, стига, де! Лекари го създавали....Сякаш не знаете кой го създава....

256

Waffen SS

преди 4 години

Нови 117 заразени.Но защо "слънцето" не се изтъпани и да обясни колко успешни са у нас предпазните мерки,как чужди лидери му искали съвети за справяне с пандемията.Докато той се самовъзхваляваше населението тихо и уверено пое "нагоре по ***-яната река без гребла".Защо трябваше да се отменят предпазите мерки отнасящи се о публични места.Българина много обича правилата,но те да се отнасят за другите,а за него да има едно приятно ,галещо егото му изключение,като добавка измисля разни конспиративни теории

255

Анонимен

преди 4 години

Този вирус е по-фалшив от кацането на луната.

254

Анонимен

преди 4 години

do 281 И отгоре на шкафчето вместо пистолет имаме будилник....