90

до К.Добрев

преди 4 години

Теоретично можеш да обединиш БСП, дори две партии в една, практически няма как да стане. Гледай си 42-те предприятия и не бери грижа за БСП. То и Сергей от Брюксел, Свинара, Мерджана, Божинката, Мишо от Дивия Северозапад , Дъбчо и Пирински с дъщеря му се обединиха за властта в партията, Янков и Добрев се натискат и те да станат лидери... Дано в патакламата не си изпуснат електората...

89

Абе махнете ги тия

преди 4 години

Закривай наред! 20 30 години трябва да сме протекторат на бундес републиката за да се нормализират нещата. Парламент, съдебна власт, местна - само немци командировани от канцлера.

88

Анонимен

преди 4 години

този другар е куфарен милионер и го хванаха на границата с куфарчета с валута. сега се прави на бизнесмен

87

Анонимен

преди 4 години

Не знам дали е точна фразата "враг с партиен билет", но хората са отблъснати, отвратени от местни бейове. Няма кадри в НИКОЯ партия, защото няма истинско желание за обучение и приемственост. ДПС може да са изключение.

86

по-голяма свобода,а

преди 4 години

До Анонимен 77На теб Бойко не ти дава да крадеш,така ли!?

85

Анонимен

преди 4 години

Корнелка преди последните парламентарни избори: "Дайте ми възможност да спечеля изборите и да стана премиер".Корнелка след изборите: "Мрън-мрън", пляс - обида, "мрън-мрън", пляс - компроматче...Кирчо Добрев преди изборите: "Дайте ми възможност да спечеля и да стана премиер"...А? Ко речи? Ей на туй му викат "дежа вю" франсетата и франкофоните.

84

Анонимен

преди 4 години

И този е сериозен водкаджия-чегеварист...

83

Анонимен

преди 4 години

БСП /БКП/ трябва да изчезне. Това е една тромава, остаряла, милиционерска партийка, с няколко хиляди тулупа бюрократичен апарат, хранеща се с омраза /по принцип омразата е основната двигателна сила на комунизма/ и "прогресираща" чрез "компроматчета" и плюнки. БСП трябва да изчезне... време е...

82

Първо...

преди 4 години

...си върнете петте милиона лева задължения, после се обяснявай...

81

Тончо

преди 4 години

Оффф,знаем ви и вас,не веднъж сте фалирали държавата,само като чуя Виденов и Гумен Речев,няма нужда да си бъркам в гърлото.

80

duda filieva -tervel

преди 4 години

kireaz sam kodga karmaza ala sega sam kmet ot drugitesimo simov mi e zamxa-xa-xa

79

Анонимен

преди 4 години

Кирил Добрев със заявка за лидерския пост в БСП---------------Тоя ми прилича на Мутра от края на 90-те!!!!Малиии..., че то като се съберат у парламента Мутра Герберист, Мутра Комунист, ВЪЙвода Патриот и "хИнтелектуалец" от СДС, че като цъфне и Дългия с Годжи, и Ку-Ку Бенд..., абе, BIG Brother "ряпа да яде"!-)))

78

ТТТТТ

преди 4 години

Добре де, тоя на снимката Кирил Добрев има 42 фирми, защо му е да е още в политиката???? Защо?Или той иска да управи държавата!?? Исках да гласувам, но нямах желание! Кажете за кой да се гласува?????????

77

Анонимен

преди 4 години

При "лидери" като тоя как събира електорат тази партия не е ясно.Все богаташи, милионери и гадини.Пък били "леви" и милеели за обедняващия народ.Най-милеят за собствените си джобове.

76

Анонимен

преди 4 години

Киро може да напише учебникКак се става контрабандист и чеСен социалиСа Корнела дето му е първа дружка Как се борим с паралелната държава когато сме част от нея!!Да се научи целото плема на далавери за милиони и милиарди,не за трохици!!Вървете на майка си у.....и Босфор тъвъ също!

75

Анонимен

преди 4 години

Кире, Кире ходи да се гръмнеш.

74

Я па я..!

преди 4 години

Само Гергов може да се справи с БСП. Успех !

73

sofeto

преди 4 години

Порьедният "визионьер" от поредното село дето ша вдьига БьеКаПьето на върха!

72

До77

преди 4 години

При ДПС ти е било добре, защото те имат опит: управлявали са ни 500 години !

71

Анонимен

преди 4 години

Кире, кой си ти, бе?