44

Aaaa.... Aman

преди 3 години

А сега като започнат да, се връщат от гърция ОТПОЧНАЛИТЕ ЗАРАЗЕНИ ДРУГАРИ? Какво ще правим тогава?

43

Муйко

преди 3 години

Яко се мре. Не останаха хора на планетата.

42

до 49

преди 3 години

в Грешка си - Неандерталците са имали 25% до 30% повече Мозък от Съвременен Човек - причината е, че са Живели по време на най-тежките условия на Земята и им е трябвало Много мозък за да Оцелеят! По-умни хора от Неандерталците - не е Имало!!

41

Анонимен

преди 3 години

Идва оная с косата за Бай Ганююю, ИДВА !!

40

До Но. 47

преди 3 години

Казват, че на неандерталците с двуцифрено IQ им било много тежко по време на кризата. Сега като те чета - само се убеждавам колко са били прави хората! Ке-ке-кее.... :-)))

39

Анонимен

преди 3 години

Тогава ще се събираме на открито.

38

Истукан

преди 3 години

Абе ти ли ще ни кажеш дали да се събираме, или не. Всичките ще отидете на съд. Послушници на САЩ и ЕС. Всяка година като има нови и нови вируси, така ли ще затваряте хората и ще ги карате да си носят маски? Нарушихте им свободите и правата. Има си съд и ще отидете на съд един ден за цялата измама и ограниченията, които въведохте. Какво си мислите, че правите с тези ограничения, затваряне и маски? Ще спрете несъществуващия вирус, ама друг път. Простаци, изчадия долни. Да е..ба ***.***.ви

37

Активен Борец

преди 3 години

срещу Китайска БелоДробна Чумо Проказа Ухан. Добро Утро, Уханци! Как е уикенда Ви, събирате ли сили за идващата седмица?!

36

Коментар

преди 3 години

Нали развъждат нови българи!Ами ей ви нови българи!

35

Анонимен

преди 3 години

Добре че пак не са над 100, щяха да са в три последователни дни над 100 и трябваше да затворят пак областите и в същото време да отворят по-широко вратите на границите за завръщащите се болни от чужбина.

34

Хотел Алепу

преди 3 години

Кантарджиев, явно бизнесът на десетина едри олигарси хотелиери, яхтите им, луксозните им джипове и държанките с тях, се оказаха по-важни от здравето на цяла една Държава!

33

Анонимен

преди 3 години

"Бай *** не вярва за нищо, което не вижда и не става за ядене или пиене...Толкова му са гънките на мозъка."----------------------Може. Ама колко са ТВОИТЕ гънки на мозъка, че под всяка новина дращиш едно и също? Бай *** - ядене пиене - мозък. Едно и също, вече няколко месеца. Дали изобщо можем да говорим за наличието на някакви гънки?

32

10-14

преди 3 години

Само ЕДИН е заразил бай Шиле, но сериозно го е ударило в главата!

31

Анонимен

преди 3 години

"моля ви, не се събирайте на закрито" А защо тогава отворихте нощните клубове и дискотеки ако мога да попитам?

30

Балкани

преди 3 години

Наш *** няма самодисциплина и обществено самосъзнание ,каквито и правила да му наложиш ще намери оправдание за да не ги зачита-управляващите са мутри, щаба некомпетентни, вирусът го няма и т.н.Балканското племе си остава племе, не може да скочи в етап общество ,калпави гени, но поне дано да сме устойчиви на вируса.

29

барба ганиос-ците

преди 3 години

не се Страхуват от Смъртта, те ка БезСмъртни, затова давайте към курортите, къмпингите, чалготеките, стадионите и т.н. у нас и по света - цените са промоционални като за самоубийци!

28

COVID

преди 3 години

Отвориха, барове и дискотеки, концерти, театри и кина, после моли да не се събират хората. В Европа всички масови събития са отменени или са без публика, тук се обслужва корпоративния интерес. Не бих се учудил да пламнем до есента с по няколко стотин заразени дневно.

27

Анонимен

преди 3 години

то с молби ще станат нещата, щото... те и на Лойко му се молят да се махне, но той пълни ли шкафчета да пълни...

26

Анонимен

преди 3 години

Тук новината (но разкрита не от журналистически усилия, а от неволно изплъзнала се от самия Кантарджиев фраза) е, че висш държавен служител има частен бизнес в същата сфера. "Само днес в МОЯТА лаборатория има..." Всичко оплетено-преплетено, пък после - защо нямало доверие в хората.

25

Анонимен

преди 3 години

Бай *** не вярва за нищо, което не вижда и не става за ядене или пиене...Толкова му са гънките на мозъка................................Ти пък вярваш на всичко, което ти кажат по т.нар. "медии". Понеже нямаш никакви гънки. На "мозъка".