39

Анонимен

преди 3 години

До SichtpunktЧакай сега, за кой се отнася това?Аз писах че в Немско цените са горе-долу около нашите, пържоли, пилета, агнешко е с около 20% по ниска цена от БГ.Сега не знам дали съществува само ЛИДЪЛ на този свят, може и така да е там, но има и други вериги може би не знаеш и не си им погледнал брошурите в дойчето...ха ха.Не съм пича който живее от 20г. в UK.

38

Безработица

преди 3 години

Да, за най-бедната държава в Европа, тези цени са убийствени. Каквото и да си говорим, това е истината...

37

Анонимен

преди 3 години

Не ни сравнявайте с държави с дългогодишени пазарни и производствени традиции. Ние 45 години копаехме докато хората вървяха напред!

36

Анонимен

преди 3 години

за цените винаги има как да се манипулира статистиката, но като мерите цените, кажете и за заплатите и направете съотношението в стандарта на живот!!!

35

Sichtpunkt

преди 3 години

Статията е самата истина! Като не ми отърва багажа и на по евтинко!

34

Ц

преди 3 години

Пълни лъжи. В България почти всичко е по-скъпо. Само някакви неща като недвижими имоти и фризьори са по евтини.

33

Sichtpunkt

преди 3 години

От почти 20 години живея в АнглияАбе вие за какви ни имате? Може и сто години да живееш в Германия, но има онлайн брошури на лидл. Пилешки крила готови за термична обработка 8 лева лв., а тук пресни пилешки крила 3, 49 лева!!

32

До 39

преди 3 години

Ми тогава що все си избирате това управление?

31

Баи Хои

преди 3 години

Поредната поръчкова статия....

30

Анонимен

преди 3 години

Живеем в Щвеция.Килограм кашкавал, хубав, около 10-12лв кг, премуим отлежал между 15-25лв кг. Свинско около 10-12лв кг, телешко между 12-15 лв кг. Бонфиле 30-50лв кг. Сирене между 10-20 лв кг. Домати в момента 2.50-4лв кг. Заплата, моята, чистач, работя 40 часа на седмица, около 2800 лева.

29

Анонимен

преди 3 години

Заплатите в България - 500% по-ниски от средното в Европа. Цените в България - 50% по-ниски от средното за Европа.Животът в България - гаден, унизителен и кратък.Надеждите за/в България - нулеви.Магистралите в България - "построени" за 10% от стойността на обществените поръчки, останалото е по нощни шкафчета.Хората в България - дезинтересирани, зомбирани от чалгия, риалити шоа, ориенталски сериали и продажни медии.Законът в България - само за кокошкарите, не и за милионерите.

28

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 31За всичко съм съгласен но няма майтап, месото им е по евтино от тук, говорим за месо не за имитации.

27

Анонимен

преди 3 години

До:---Ние се бутаме в панелки, а хората - в къщи. Все жилища, а? Да сравним чистотата, реда и спокойствието, качеството на всички стоки, инфраструктура. И чак най-накрая да видим с една средна (МЕДИАНА!!!) заплата - колко хляба, киловата ток, литри гориво и т.н. се купуват в отделните страни. И ще видим защо 3млн българи живеят на запад, а не три милиона западняци - тук. Ама ние си знаем, де...---Абре glupako, не схващаш ли, че българинът пак за същите ще си гласува!! Кефи го тази ситуация!

26

Анонимен

преди 3 години

До LanТе нямат значение...ха ха

25

Анонимен

преди 3 години

От почти 20 години живея в АнглияЗа какво тогава се връщаш? Стой си в Германия, нямаш работа тук!

24

Анонимен

преди 3 години

Разликата в цените 2-3 пъти (там е по-скъпо), разликата в заплатите 5-6 пъти (там са по-големи). Но българският народ си избира и преизбира все същите, следователно е доволен!

23

Lan

преди 3 години

:) Такааа, а заплатите?

22

Тъй , тъй

преди 3 години

А заплатите с 1000% по- ниски от средните за Европа...

21

Анонимен

преди 3 години

Даже и онези, които не са ходили в чужбина не се връзват на тези лъжи, защото винаги може да се видят цените в брошурите на големите маркети.

20

Анонимен

преди 3 години

До До22Аз какво написах - бяла и черна техника на ниво Германия! Писах че храната ни уж е по евтина но в дойчето си купувам, когато съм там на по ниски цени храна отколкото в БГ.