18

Iordan Ivanov geolog

преди 4 години

Warning aboiut Covid Mutants ПЕРЕТЕ ПРАНЕТО ВКЛ ЧОРАПИ при над 60 градуса,,,При тестове ЗАСЯКОХМЕ ПОРАЗИ в чорапи,дрехи,чаршафи,покривки...Дезинфекцирайте със СПИРТ КУФАРИ>ЧАНТИ ВКЛ ДЕТСКИ>>След напраскване ги оставете на ЯРКО СЛЪНЦЕ ДА СЕ ИСУШАТ.

17

АТАКИСТ

преди 4 години

А защо няма проценти на ония българи които са отговорили като Батето" Не ме занимавай с глупости, бе" , както бих отговорил и аз на някой такъв анкетьор???

16

Анонимен

преди 4 години

Много сорсоиди се появиха, които в същността си са отявлени партизани.

15

Педрос Бледолики СЗО

преди 4 години

чакам инструкции от Пекин, къде да поръсиме...

14

Анонимен

преди 4 години

Вие се молете да не ударят Китай скоро, че короната ще ви е смешен спомен после.

13

Туриста

преди 4 години

юруш, цените са промоционални - като за самоубийци.

12

Эврапэйскый Союз

преди 4 години

р0бе на тръстиката, че в Брюксел доставките на Черен Хайвер почнаха да са нередовни! Плантацията трябва да работи, а потоците от трупове са цената!!

11

народна мъдрост

преди 4 години

човек предполага Бог разполага! така, че каквото нареди Божеството в Пекин - Император на Европа и Света - ЖиШинПин!

10

Copocoид

преди 4 години

Мили мои приятели ще ви кажа една тайна:Всичко тепърва предстои.Бразилия е една от държавите, които не въведе никакви мерки, техния президент отричаше опасността от КОВИД. Сега Бразилия е ад.Пандемията в Индия тепърва започва, а Индия дава огромни ресурси от работещи в нефтената индустрия на близкия изток; а за С. Америка и Европа - всичко от общи работници до най-добрите програмисти в Ейпъл и Майкрософт. Това, което започва в Индия ще предизвика втората вълна, не ми се мисли в какъв обем.

9

Анонимен

преди 4 години

Ами то се писа за това, вируса се задържа в лигавицата на носа и мутира до обикновенна хрема. Това е един от вариантите който най-възможен.Стига сте плашили хората!!!!!

8

препърс

преди 4 години

Майната и на коронкризата,финансовия и социален ураган набира сила,не отричам коронавируса ,имаго и е е много опасен,но от финасовата криза и колапса на икономиката,ще последват бунтове ,войни,глад и мизерия,след тази криза като ви кажат сслагай те чипа ще припкате ,дори и сега да сте предубедени

7

Анонимен

преди 4 години

Тия проценти са измислени,защо някой лекар или от многото професори съобщят колко струва лечението на болен в болнични условия ..

6

отвратен

преди 4 години

Втората вълна трупове ще е ,умрели от глад и мизерия !! Тази прекрасна България е направиха мафиотско сборище ,населена от роби !

5

до 3

преди 4 години

Щото видяха колко прoст е "материала" и как орева света, че са му затворили кръчмите и дискотеките. Сега ще им гледат сеира като изпукат по улиците всички "мангъровци", като тоя 41-годишния дето отиде да се "лекува" на къмпинг. Ама той *** си мисли, че бабите със "съпътстващите заболявания" са най-уязвими, а всяка вечер пука по 200-300гр домошарка и си верва, че е здрав.

4

Предложение

преди 4 години

да Либерализираме законите и идващата зима да е позволено да се отопляваме с топлината от Кремацията на жертвите на Уханска Чума... ще е на сметка!

3

Без

преди 4 години

Чудно ми е едно - на последния комедиен брифинт на нашия върховен лидер бяха наблъскани един до друг и се потяха задружно сигурно 100 човека. Питам се, защо ли при покачващ се брой новооткрити и постоянните апели от същите хора да спазваме 3-те Д-та, се бяха сгушили така без маски. Идват ми следните отговори:- знаят нещо, което ние не за заразата и не ги е страх- стриктно изпълняват нареждания от шефа, като подтискат дори инстикт за самосъхранение- всички групово нямат акъл за 5 стотинки

2

Анонимен

преди 4 години

Бе то лошото верно мина. Сега ще дойде по лошото.

1

2-рата Вълна

преди 4 години

ще е Цунами... от трупове!