146

Ели до Тръмп

преди 4 години

В САЩ дори и сред избирателите ББ е аналог на бандитизъм.Вие не знаете за срещата на Радев и БГ избирателите в Ню Йорк.Не знаете и за Лондон, как беше освиркван Борисов.Не знаете и за медиите вчера, по цял свят как се гавриха, че БГ народът го търпи!Една Македония го съсипа от подигравки, Сърбия, Русия, Германия, САЩ.

145

Ели До Тръмп

преди 4 години

Съюз Тръмп и Борисов?Или не познавате Тръмп, или не сте бил в САЩ?Подобно явление Тръмп не би го изтърпял и един час.Показателно е как Тръмп го изблъска с лакът, при поредния опит на ББ на фамилиарничи с Балканския манталитет.Кланът Клинтън след който имаше трупове, подобно на ББ беше позорно наказан от избирателите.А Байдън е по-близко до ББ, само че и него скоро го привикват в Конгреса.За разлика от сюреализма в БГ ББ, порядъчно оплют в западните медии, вече.И посолства.

144

Анонимен

преди 4 години

До българинКОЛКОТО ПО-НИСКО СТОИ НЯКОЙ, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ПОУЧАВА

143

Асталависта

преди 4 години

Бойко ,скоро ще ти кажем чао и на тебе.До края на годината ще ти дръпнат килимчето ................................Остават обаче хилядите далавери и кражби на хунтата ощетили държавата с милиарди долари .Хората видяха чекмеджето със златните кюлчета и вече клетвите и лъжите не минават .И селските кучета от мегдана вече не ти вярват.

142

българин

преди 4 години

През цялото ти "царуване" на др Борисов.Едно нещо не можах да приема! А то беше наглостта му .Да ни "поучава" от екрана като бавноразвиващи се! Така както Живков на времето оглавяваше ЦК на БКП Не си позволи да маха с пръст и назидателно обижда когото и да било. от трибуната която имаше тогава Както ти др Борисов! Децата не знаят и са лесно Манипулируеми! Но ние помним и все още сме живи освен теб др Борисов!

141

българин

преди 4 години

За измислената "коронка" от "някого" Не знам др Борисов! Но май наближава краят ти! И На ТЕБ ЛИЧНО ЩЕ ТИ КАЖЕМ ЧАО! -:) Наслади се на последните месеци от "царуването" си!

140

САВЕЦКА USA

преди 4 години

........... ПРЕЗ 2021 .....ВЕЧЕ БОРИСОФ ШЕ ВИ ЛИПСФА !....

139

САВЕЦКА USA

преди 4 години

...........СИЧКО НАПИСАНО ЗА БОРИСОФ Е БРИЛЯТНА ИСТИНА !......И......ДВЕ НАЧИ ЦВАИ ЧЕКМЕЖЕТА С ? !......

138

Анонимен

преди 4 години

Сега започвам да разбирам какво става,тази битка не е българска и българите нямат нищо общо с това,тази битка е между управляващите,като ГЕРБ е на страната на управляващите и Tръмп,а срещу него са Copocoидитe и техните хора в България.Фактически се бият чужденци помежду си,а българите са между чукa и наковалнята!Нека настъпи мир,няма защо да се избиват българи помежду си,просто изчакайте изборите и нека тогава се реши кой да управлява,нямаме нужда от ненужни конфликти.

137

Анонимен

преди 4 години

Бочко,а не беше ли ти този ,който каза "който го е страх,да носи маска".И кво праим сега?

136

Анонимен

преди 4 години

Ако беше прибрал телефона на мацката,нямаше да го снима.Ама откъде толкова акъл?

135

САВЕЦКА USA

преди 4 години

..........АИДИ БАЦО ЛЕГИ ТЕ СНИМАМЕ !.....

134

САВЕЦКА USA

преди 4 години

........БАЦО ВИКА.....ВАШТА ТИКВА ....МОИТЕ СЕМКИ !.....НАЧИ ВИЕ СТЕ НЕГУВИТЕ СЕМКИ !.....ТОИ....ВАШТА ТИКВА.....НАЧИ МАИКЯ !......

133

Ludoto Lenche

преди 4 години

.Borisov ,ti si edna kukla na konci !!! Dano ima spravedliv sad za teb a I za shaikata ot presstapnici ,koiato bezchinstva iz Balgaria !!!

132

Целта е да не слиза

преди 4 години

От екрана. Ако не показват него, ще показват ханъмите. Ако не показват ханъмите ще показват загрижените им кметове. И всички до един охранени, пълни с имоти, с пълни банково сметки.

131

Стенли К.

преди 4 години

До Анонимен На това лице ,осъдено от Български съд за лъжи ,не може да се вярва !

130

Анонимен

преди 4 години

НаКОЙ /КАКВО то4но ще кажем 4ао схте решава ЙЕСУС/JESUS CHRIST THE REDEEMER

129

библията

преди 4 години

А-аа не колеги, в слу4айа наш Бойко е напълно прав работата е 50/50. Дошло е ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО!!!. Господ май то4но сега, 4ини ми се иска да отдели житото от плявата жв БГ. Дерзайте ТОЙ победи света 2000г.по-рано:))))БОГ да пази вси4ки хора! Амин!!!!

128

Анонимен

преди 4 години

Браво на Баце, истински държавник който мисли за народа си.

127

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен Едно замаже ,по скора размаже ,друго изкача -избиването на здравите животните в Странджа . И така ,Видими резултати от СЪРП и ГЕРП .Всеки ден корупция ,кражби ,скандали .