111

Анонимен

преди 3 години

До 109Видя се че Султана е гол ,много богат и въоръжен.Всичко това се знаеше отдавна ,но нямаше снимки.

110

Bat Petko

преди 3 години

До обективен 107. Ти си обективен точно колкото баба ми е дядо

109

Данчо от Елин Пелин

преди 3 години

Мое ли некой да ми каже: В БГ бездомните ли са повече или генералите?

108

ДО 106

преди 3 години

Така е и този които е правил снимките е разчитал ,че ще си зададеш този въпрос.И да разпространиш снимките , от които едната е очевидно е истинска с нужното послание винаги си ни достъпен ако не играеш по нашите правила ,пак ще имаме достъп до теб.А какво се отнася до другите снимки , те са си направо за филм нагласени , даже и ъгъла е филмов , за да се скрие фона които издава че е илюзия.Крайна сметка филмите се правят да е реалистично а не да е очевидно какъв специален ефект са ползвали.

107

Видя се, че.....

преди 3 години

Царят е гол !

106

Приятел

преди 3 години

-Еееех Ралчев ,Ралчев...продажна и крадлива душицо.Всички се интересуват колко такива чекмеджета с пари и злато е напълнил Боко Тиквата за тези 10 години.На никой не му дреме за сигурността на шофьора на др.Живков.Хората се интересуват до кога този престъпник ще ни прави на май.уни и ще се гаври с живота ни.

105

обективен

преди 3 години

Сигурността на Барба Ганьос е последна грижа на обикновените ,изстрадали от режима на Хунтата хора.Не познавам нито един обикновен българин, на когото да му пука за живота и здравето на дон Ганьос.Е ,има една шайка от 10тина хиляди крадливи и нагли герберасти ,но те се страхуват повече да не дойде скоро Видовден.И имат основание.

104

Чичо

преди 3 години

Най-важният въпрос в момента е-снимките истински ли са или са колаж?Ако са истински-то тогава следват много въпроси.

103

Анонимен

преди 3 години

Който каже, че има корупция и го свалят в метрото, не казвайте че има корупция никога. Корупция няма, тия пари са халюцинация от Коронавуриса не довиждате добре, а това е негов двойник.

102

Анонимен

преди 3 години

Снимката със Тиквата не е важна изобщо, него са го снимали за да не отрече, че туй е друга спалня. Важни са кинтите и златото какво търсят там ?

101

Анонимен

преди 3 години

Не ме интересува кой, как и защо е снимал. Интересува ме дали парите, златото и пищова наистина са в спалнята му. И понеже не съм експерт по фейк снимки, мога да съдя само по поведението на вожда на т.нар. "пресконференция". Държеше се като сгазил лука, лъхаше паника, страх, шок и ужас. Гарнирано разбира се с едва забележимите подсмихвания на хунтата зад него, когато започва да обвинява президента, че го следи с дрон.Връзката с реалността отдавна е изгубена, следва връзката с политиката.

100

Анонимен

преди 3 години

Снимките са заплаха дотолкова, колкото разкриват съшността на премиера, в никакъв случай не са заплаха за живота му.

99

Анонимен

преди 3 години

Генерала е прав, че Борисов трябва да си промени поведението в приватната сфера.И вместо да сваря на Радев дрона, може да организира да хакнат кремълската жица.

98

Анонимен

преди 3 години

Ще се срамувате всички, свалете снимките!!!!

97

Аве

преди 3 години

Най-вероятно е работа на Божков.

96

Анонимен

преди 3 години

А чекмеджето пълно с евро? А?

95

Анонимен

преди 3 години

До НСО 95Генерал и ти казва, че по устав достъп до спалнята на Борисов в резиденцията имат началника на НСО и камериерката.Като се знае, че Борисов е постоянно в Кабинета, из страната, в чужбина, то тогава няма как да влиза някой "сърартиец", "компаньока" или "пиарка" в спалнята му без знанието на началника на НСО.Капито ?

94

НСО

преди 3 години

Качествените кадри ги изгониха от държавата, сега ще ги пазят тези които останаха.

93

Съпартиец или?

преди 3 години

Съпартиец, компаньонка или пиарка, Бойко си знае най-добре кой може да снима в сплянята му. Сега печелившата игра за него е да се представя за жертва.

92

Анонимен

преди 3 години

Един генерал - армия, двама генерали - война, трима генерали - пандемия, много генерали - разсипия !