37

Живял е нявга

преди 3 години

В Туркестан, един султан със г разпран....И тука имал много поклонници готови да си дадат и техния г.

36

Анонимен

преди 3 години

А сега си задайте въпроса - КОЙ пусна руските Панцири да прелетят над България и да стигнат до Сърбия безпрепятствено?Жокер:Не е КостовНе е Орешарски

35

Анонимен

преди 3 години

Ами стойте си във фекалиите, кой ви пречи........

34

бай ганю

преди 3 години

темата за косово ще се използва до край от такива като вучич искащи да се задържат на власттова му е козът за да манипулира населението а лавров просто търси пазар и интереси за своите си продукти и влияние на балканите не че изобщо му дреме за сърбите

33

Анонимен

преди 3 години

Сърбите винаги са били народ с достойнство.Не ги уплашиха нито бомбите на фашистите, нито тези на военнопрестъпник а Клинтън.

32

православен патриот

преди 3 години

Само така братя сърби !!! Не ви трябва тоя прогнил мутренски и разкапващ се отвсякъде еврейски съюз!!!! Отдавна искам да съм сръбски или руски поданик,но нещата са сложни....Спират ни вече на границата мафиотите ...

31

Е кажи си кои

преди 3 години

Са ти враговете де. Общи приказки дрън, дрън.... Платени отвън....

30

Анонимен

преди 3 години

До Европейска България29 Това мнение се припокрива с руските интереси. Ние не мразим никого,просто,четем историята и я помним,а сърбите винаги са ни удряли в гръб и винаги са искали да унищожат българската държава. Ние обаче венаги ще я браним от враговете.

29

Европейска България

преди 3 години

Има само едни съседи едноверци братовчеди по кръв, които между другото са на пътя към Европата. Македония си е независима.Интересите на България в модерния Свят няма как да не се припокриват с интересите на Сърбия. Разпалваната омраза е контрапродуктивна, смешна и комплексарска. Ако има проблеми с малцинствата, решете ги бе. Уж 13 века история пък нищо не научили наште ръководители. Или им плащат отвън.

28

Анонимен

преди 3 години

Много съм изненадан, че Русия щяла да подкрепи единствената останала държава на балканите, която не е в процес по присъединяване в ЕС. Напълно неочаквано.

27

Сърбия зависима ?!

преди 3 години

Сърбия била независима, но според Вучич Русия трябвало да се произнесе по всяко решение за Косово ........

26

Анонимен

преди 3 години

Защо Сърбия моли ЕС за пари,тогава?

25

Анонимен

преди 3 години

Вучич, въобще не ми пука за сърбия и сърбите, сърбите не ми харесват като народ, лицемери са. Ако искате влизайте и в Руския съюз. Обаче върни откраднатите от България западни покрайнини първо! Кашата в Македония вие я забъркахте, защото сте шовинисти, мразещи всичко и всеки. Малко нещастно, озлобено народче. Това са сърбите и затова се свиха като територия.

24

Анонимен

преди 3 години

До миДа20 Боже,колкотъпи хора има по света Боже,та и ти!

23

Анонимен

преди 3 години

То им се връща за всички зулуми против нас!

22

Анонимен

преди 3 години

Защо Сърбия моли за ЕС за пари,тогава?

21

БРАВО!

преди 3 години

Европейска България няма интерес Сърбия да бъде член на ЕС и НАТО, нека си стои при Феодална Рус, за да изчезне от картата на света заедно с нея. Така в предстоящата битка при Армагедон България ще се спаси от изконните си врагове.

20

миДа

преди 3 години

то пък един недъгав ЕС ! ? мани таа щуротия вземайте си Косово Тромпета ше изтегли САЩ и вие си влизайте спокойно оръжия ли нямате самолети ли нямате Путин си ви подари всичко а нашият *** тиквун на крака ходи при Тромпета да му ка конгреджулейшън че ти продадох стари самолети на цената на нови

19

ами

преди 3 години

стой си в азиатската ко чина, но защо мъчих сърбите. Време е да въведеш рублата за национална валута - кило рубли за кило картофи.

18

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаВиждам, че Сърбия вече и полуформално е руска реСпублика. Даже и новините за Сърбия са в руската секция а не в Балкани.:))))))