106

Анонимен

преди 3 години

В ГЕРБ спешно се търсят сценаристи с голямо въображение за да измислят бързо правдоподобно обяснение на снимките. За съжаление в централата на партията разполагат само с посредствени натегачи.

105

ЪЪЪЪЪЪЪЪ

преди 3 години

ТОЙ ОБРЕЧЕ БЪЛГАРИЯ НА ГИБЕЛ--- ТОВА Е *** ---ВСИЧКИ ГО ЗНАЯТ И ВИЖДАТ---ВЕЧЕ Е ОЧЕВАДНО И ЗА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ТОЛУПИ

104

Анонимен

преди 3 години

В 21 век едни лапачи крадат милиони мизерстват без да се хранят толкова векове развитие това и в каменната ера го е нямала тогава австралопитека се е грижил иза другите *** а сега главния австралопитек *** си живее като цар а другите нямат с какво да се хранят нали нямаме царе от турско време и турците не са ни крали и клали така тия ни клат уникално

103

Анонимен

преди 3 години

Покана или закана.

102

Анонимен

преди 3 години

Вижте обясненията на ПИК за този "преврат". Направо къртят.

101

Анонимен

преди 3 години

Поради кризата с Ковид 19 от ЕС са му пратили парите по европрограмите кеш. Пренесъл ги е сам и за това е толкова изморен.

100

Анонимен

преди 3 години

Всяка седмица пристигат нови пачки с банкноти по 500 евро личи по различния цвят ластичета (картинки 5, 6, 7). Когато шкафчето вече не може да се затваря, пачките от по 500 евро се балират и изнасят извън Европейския съюз. Пари, много пари, пари на палета може пък затова да ги наричат Евро-палета.

99

Анонимен

преди 3 години

Баце, чекмеджето от еврофондовете ли се пълни?

98

Анонимен

преди 3 години

Държи я(еврозоната) в нощното си шкафче, точно под любимата си играчка-пистолетче. Той е малко ***, не познава много парите, затова трупа от едрите банкноти по 500 евро, пачки по 50 000 евро или при пълно шкафченце около 1 милион евро. Еврозоната му се отличава и със златен резерв.

97

смях

преди 3 години

Ще добавя още нещо, което ми хрумна. Не е важно как гласува народът. Важно е кой брои бюлетините. В крайна сметка, квото и да правим докато системата позволява, да се фалшифицарат протоколи, да има купен вот и т.н много важно, че доверието в Борисов го няма. То го няма от години, ама ей го на 10 години е на власт вече.

96

Извън Тиквенистан

преди 3 години

За да има един *** пожарникар милиарди, цяло поколение българи е опропастено. Милиони избягахме от мизерията, която сътвори ГЕРБ. Долни крадци. Господ да ги убие!

95

Анонимен

преди 3 години

Всеки ден, щом стане от леглото, той започва да мисли как да ни вкара в чакалнята на Еврозоната. И даже в самата Еврозона. Защото Бойко Борисов вече си има своята Еврозона.

94

джо

преди 3 години

после другите спели като ***......каза най-големия ***

93

Гешев

преди 3 години

Нищо нередно не виждам в снимките. Това е месечната му заплата събрана от рекет, подкупи и кражби.

92

:)

преди 3 години

Снимката е "Боко и 40-те разбойника", за да е пълна идилията, трябва да има разхвърляни 2-3 пищака и няколко милиона евраци в банкноти по 500.

91

Анонимен

преди 3 години

Севде, Севде.. Как ще изплащаш сега ипотеката? И двамата ти мераклии не са платежни, а газовият ти съпруг ще го съкратят

90

Анонимен

преди 3 години

Ще сме добре когато премиер ни е млад слаб безработен пич като Курц който сам си ограничи властта на 2 мандата съкрати депутати няколко пъти и администрацията и почне да си ходи без охрана и вдигне стандарта като в Гърция Швейцария и тнт сега имаме виждате какъв човек за премиер единия е човек а другия ако кажа диктатор малко е да го нарека диктатор

89

На Пепа син

преди 3 години

Ще гласувам пак за тебе Бойко

88

сс

преди 3 години

торбичката в чекмеджето пак като не е от Била .....е добре...

87

Анонимен

преди 3 години

Самообявилата се за Шехеразада (но според нас много по-удачна като папагала Яго) Севделина замита следите, но следите остават! Всеки месец през Еврозоната на Бойко минават между 5 и 10 милиона в пачки по 500 евро, вързани с ластичета. Не е за вярване, нали?! А може пък да не е неговата спалня това?! Хм (картинка 7)Да ни е честит братя българи и на нас, и на партньорите от Евросъюза и НАТО!!!