300

Анонимен

преди 4 години

Поне казва истината без да шикалкави. А относно кой ще ходи в този хотел, една промоцийка и малко рекламка на пиячка и чалгии и ще се напълни. *** народ, жаден за гезме у нас с лопатата да ринеш

299

До 315 , 69

преди 4 години

Те ше напишат подставено лице а истинския собственик е някъде във власта

298

Ноби

преди 4 години

нокой не се е съмнявал, че ще спреш каквото о да е, гледай си там службата, да вземеш някой лев, че не ти остана много

297

69

преди 4 години

никой не казва кой е собственикът;) ще е интерсно да го напишете

296

Анонимен

преди 4 години

поредния слуга на Буда, който прилежно изпълнява задълженията си, за което получава сигурно допълнителни стимули. цялата шайка е за затвора, но няма кой да провери един запис дали е истински и ако е истински какво правим?!? щото и къщата в Барселона е истинска, но и нея заметоха под килима с поредния скандал. управление чрез кризи. и яко лапане на милиарди. отделно лапане и на пурата на кмета на Симитли. Това е Лойко!

295

сокол

преди 4 години

Забравете за туристи.Няма кой да ви пере парите.Вируса е тук и никога няма да изчезне.Изгубихте вярната посока.

294

Веселяка

преди 4 години

Явно на Ревизоро му се осладиха парите. Време е да влезе с раирани дрехи на държавна издръжка.

293

Хмм

преди 4 години

2 неща са възможни да се случат в близките 40 години:1. Да дойде една страхотна приливна вълна и да приключат всички тези малумни хотели до брега!2. Руснаците да направят по модел на Поляците и без да искат да превземат 500 метра от сушата ни. Само разликата е че те няма да се върнат като са стъпили вече и хотелите рязко ще станат на руски олигарси

292

Анонимен

преди 4 години

Певизоро у затворо!

291

Анонимен

преди 4 години

Няма връщане вече назад. Да са мислили по- рано. Да правят хотела и това е. Който иска разни поляни и дюни да ходи в Гърция, а тук ще бъде както е сега с хотели до плажа и с повече барове и дискотеки и изобщо ще е по- различно. Който иска Гърция- Гърция, който иска Маями- там е още по- застроено...

290

Lossho

преди 4 години

И испанците бяха така, но после събаряха с булдозери бетона по бреговете си, а хората участвали в това престъпление влязоха зад решетките.При нас е доста по-различно, но рано или късно ще се случи инпро нас испанския сценарий

289

Haide

преди 4 години

кой е тоя Ревизор??! За какво го слушате тоя като Господ?! Стройте хотели, но народни, държавни, и всеки да може да купи акции, да инвестира и съответно да печели. Народа какво печели бе??? Аз като се родя в България, какво притежавам, какво ми се полага като част от тая държава?-нищо! Тая държава е частна. Робите слугуват за трохи, а бившите комунисти ги управляват! Какво притежаваш ти обикновен човеко?!Май само името си.. Аз какво печеля от златната мина Челопеч??? От АЕЦ Козлодуй ??

288

Дядо ви

преди 4 години

На пъпа му да поникне тоя строеж! До време ще ги събаряме с булдозер.

287

М, да ...

преди 4 години

До 289 АнонименПросто бедните не харесват богатите и затова трябва да протестират.----------Този строеж изграждан на богата на възможности местност говори за бедност на предприемачите, за алчност, за невежество, за стремеж / илюзорен/ за бърза печалба, а не за богатство, за висока култура, ... ! Онова което се строи ми прилича на общежитие или дом за социално слаби, но пък инвеститорите си представят/фантазират за богати/платежоспособни туристи!

286

Балъци

преди 4 години

Ето какво става когато сляпото прогледнало! Ние цалъци ли сме какво!?

285

Анонимен

преди 4 години

"Подпорната стена на плажа Алепу също бе коментиран от премиера. Според него това не е хотел, а ще стане местообетание за птици. Застрояването на плажа е било започнато през 2001 година, няма да се строи хотел там, категоричен е Борисов."========================================================Последно? Хотел ли е, стена ли е, подпора ли е?Хотел - Стената. Хотел - Подпряхме ви го.

284

Анонимен

преди 4 години

Каква е длъжностната характеристика на Министъра на околната среда и водите? Всеки да прави каквото си иска значи, а той да взема заплата за ...... ?

283

Анонимен

преди 4 години

оставка

282

Анонимен

преди 4 години

а българина послушен,кротък,страхлив ,жалък- мъкаа ....на маса и пред компа "смелчага" , а инак овцаааа.....Нема такъв народ !

281

Анонимен

преди 4 години

Собственикът искал подпорна стена, но некадърните строители му направили хотел. Какво нещо са навиците...