33

До БГ хотелиерчета

преди 3 години

Скъпи мой мутрагенчета, тарикатчета, пишман бизнесменчета и обикновени измамници... Крадохте крадохте и накрая се окрадохте сами себе си. Честити да са ви празните хотели, квартирки и други кочини. Сега искайте такси "празен стол" от ***. Щото занапред се очертава те да са ви единствените клиенти :)

32

Анонимен

преди 3 години

и къде отиват ? за това ще има зарази,не се начекнаха

31

ПроСоТо

преди 3 години

"Тръгнахме към Гърция" е гръмкото заглавие,но от кумова срама все пак се уточнява,че не ние-българите сме се засилили към Греция,а..кандидат -летуващи ОТ ЦЯЛА Европа!!..Но,в типичен Еднокнижен стил,.."Да ударим тъпана и да си припишем заслуги!".."Нема лоша реклама за Мутрьо!..-И човяк да утепа,пак ше му кажат "браво",щото ни сай било знаяло утепания дали не бил щял да утепа некой друг"....сълзи занапинаха в очите ми...

30

Анонимен

преди 3 години

керванът си върви, кучетата си лаят:) държавата, като не може да накара хората да отидат на мутроморието, и същевремено не може да събере мижави данъци от собствените си политици и бандюги с хотели, поне се опитва да изкрънка каквото може от глоби чрез кат.

29

haha

преди 3 години

До ПредложениеЗащо ? Гърците какво ще спечелят ? Ще ви връщат и ще казват, не, не ви искаме парите прибирайте се? От това могат да спечелят само такива, които ги е яд, че не им стъпват на бетона някакви балъци и не им купуват салатите за по 10 лева.

28

Анонимен

преди 3 години

3 в 1: Бетономорие, Ангелкова, Чадъри, най-добрата комбинация! Даже и пияните англичани изгоните! Евала, ГОЛЕМИ СМЕШНИЦИ СТЕ!

27

Дъщеря ми е дошла от

преди 3 години

Ганювска работа, дай да преметнем гърчулята.

26

Анонимен

преди 3 години

После да не ходи самолета да ги спасява...

25

Анонимен

преди 3 години

Е нали нямаше пари българина? Криза, безработица, стачки...

24

Gdgdhdh

преди 3 години

Добре е, че има хора, които могат да аи позволят почивка.

23

ДА

преди 3 години

До Анонимен-"Абе защо през комунизма никой не ходеше в Гърция на почивка?"Верно ли не знаеш!?Значи си роден по време на "демокрацята"!Аз да ти кажа-не е защото не ни пускаха!А защото морето не беше от бетон,чадър си забивах на необитаеми плажове и беше супер евтино!Те затова!

22

анонимен

преди 3 години

Туризъм се прави от образовани, възпитани професионалисти,които денонощно работят за туриста. Да сте виждали такива по нашето Черноморие? Тук властва простакът, мутрата, ниско образованият индивид от един етнос, който си мисли, че най- простото нещо е да се прави туризъм.И като прибавим към това БЕТОНЪт и огражденията, то опашките за Турция и Гърция ще са все такива. ДА, ама мутрата и простакът не го проумяват - е това лято дано имат време при празни хотели и пусти плажове

21

Анонимен

преди 3 години

По бай Тошево време нямаше никви опашки на Гръцката граница!! Съсипаха я тази държава!!

20

Варна

преди 3 години

Пичове, само да ви информирам, че фекалиите изливащи се от август миналата година във варненското езеро са се отправили на екскурзия на юг от Варна. Има вече и към обзор. Казвам го да си правите сметката за това лято. Ако планирате почивка де. Най добре ще да е на север от Варна.проятелски съвет

19

Анонимен

преди 3 години

Абе защо през комунизма никой не ходеше в Гърция на почивка?

18

Q

преди 3 години

Ама българина си остава българин. Имаше във фейса призиви копирайте българско за да помогнем на българския производител. Е, няма да стане. Цените в момента на домати например да в небето, в сравнение с миналата година. Производител на розови домати ги предлага за 5.50лв. Викам му нали си производител, няма прекупвач между теб и нас? Защо пак си надул цените? Той ми казва 1 кг ми излиза 2,2 лв ама да не съм будала да ги давам за 3 лева например. Манталитет майка... ганьоооо няма да се оправиш..

17

Въилх

преди 3 години

като се връщат да не забравят да пият аналгин , да не ги фанат че са с температура !

16

до селянин

преди 3 години

Май повече е свързано с една тръба от варненското езеро и кафявия планктон. Ама нищо де, трябваше им 10 месеца да я забележат, след още 10 ще започнат ремонта. Та да не се чудят защо и след ковид-а няма ламуги по нашите плажове...

15

Анонимен

преди 3 години

Кой каквото иска да прави. Важното е че преди 89та в Гърция беше забранено да се ходи а и никой не можеше да си го позволи. После в Гърция години наред бяхме бачкатори, сега ходим там на почивка.

14

pipo

преди 3 години

Хаха, тия мизерници по Черно море, ке умрат от глад. Да фалират до един дано, защото бетонираха всичко!