77

!

преди 4 години

Глупости, абсолютна пропаганда, е САЩ медицината е безплатна за тези които имат здравна застраховка. Всички възрастни хора имат застраховка.

76

Анонимен

преди 4 години

До ТатулЯвно не си прочел, че човека няма да плати и долар. Яко рушки ***.

75

бай х

преди 4 години

това е новото робство

74

Татул

преди 4 години

Радвам се, че е оживял човека. Но същата тази система която го излекува, сега ще го довърши. Щеше да му излеза по евтино , ако си бе назначил личен лекар и си купи респиратор. Ето ти един нагледен пример за недъгавата американска система. Много е добра за печелене на пари, спор няма в това. Обаче за сметка на кой и как. Всичко това се случва на фона на всички братя гурбетчии, които си домъкнаха заразените дупета да ги лекува нашата държава. Айде сега пак плюйте България!

73

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 62Бъркаш застрахователя покрива медицински разходи до сума спомената в застраховката...ако тя надмине тази сума разлика я плаща пациента....т.е. на дедо може да му се наложи да плати 200000 долара.

72

Хххх

преди 4 години

Ами предварително казали ли са колко ще му струва лечението ако не са казали...нищо няма да плати тъй като в съда ще спечели...10000 долара на ден...той да не е цар...че той за тия пари щеше да си купи цялото оборудване и частна сестра щеше да се грижи за него и сигурно щеше да му излезе по-евтино....друг е въпроса че тия мошеници от болницата знаят че застрахователя ще покрие по-голяма част от таи сума и за дедо ще остане да плаща 10000 долара....и са надули цените..

71

!!!

преди 4 години

Затова унищожихме соца!

70

Анонимен

преди 4 години

Но китайските стоки са евтини и ГМО царевицата храни всички американци евтино за 1 долар.

69

Нека отбележим

преди 4 години

Става въпрос за Шведски медицински център ! Сега става ясно защо шведите избраха другия вариант !!

68

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 42"Е тва е американската мечта ! Мой крак там няма да стъпи даже и на екскурзия."Ми идеално, те черни си имат достатъчно.

67

Анонимен

преди 4 години

Американската цифро-мания не гарантира качествено здравеопазване!

66

Възмутен

преди 4 години

У нас същото лечение може и без пари, ако си от определен етнос...

65

До 67

преди 4 години

Вярно ли е ,че цял живот ще са роби на болниците ако не си платят лечението ,а ?!) В щатите де ,разбира се!И там няма хък-мък или плащаш или живееш като клошар,да ?

64

до другаря Исня

преди 4 години

Другарю, на запад се плаща за продукт/услуга, от която си доволен, в случая услугата е здравеопазване. Като не ти опазят здравето то услугата е шит и съответно не се заплаща. Второ - на запад дългът не се наследява, евентуално може да се приспадне от наследството, затова хората се оттърват приживе от всичко материално. Виж в някои балкански ко-чини положението е съвсем различно.

63

AZ

преди 4 години

До Лекар--------------------------A другата причина е,че 90 % от заболелите са неосигурени.И сега е редно на границата освен съобщение за неплатени глоби към КАТ да им връчват и неплатените осигуровки.

62

Д-р Исня

преди 4 години

До IT (Internet Troll)"...парите си отиват с вас..."Но сметката отива при децата!

61

Анонимен

преди 4 години

До Д-р Исняе объркали са, то нашите журналисти не правят разлика между милиони и милиарди :)

60

Д-р Исня

преди 4 години

"бюджет от 100 милиона долара""когато получил дълга сметка от 181 страници и обща сума от 1 222 501,04 долара"Дефакто, бюджетът стига за 81 човека. Ами ако от такова лечение имат нужда хиляда или сто хиляди човека? А милион? Май ще трябва да деноминират и да махнат нулите както ние направихме, че не съм учил до такива цифри и не знам как се казват.

59

Анонимен

преди 4 години

Майкъл Флор, който се възползва от Medicare - здравно осигуровка за възрастни хора, не трябва да изважда портфейла си, според Сиатъл Таймс._________И кое не е ясно на коментиращите, издадена е фактура за лечение, но пациента няма да плати нищо, той само трябва да удостовери пред застрахователя направените разходи за лечението му

58

До18

преди 4 години

Явно не си гледал класациите за най - високо платени професии в САЩ .И това е ....та- дам:Спортния Коуч /треньор де/ !!!!Няма там професори , лекари ....и т.н.Зрелищата и пари