173

споко

преди 3 години

от понеделник ще занижават изкуствено бройката заради туристите, квото и да става няма да има истинска информация. Само че, ние знаем как стоят нещата, а те не са никак добре.

172

Анонимен

преди 3 години

Ми ей ме на - аз съм на 55 години, с диабет, и хич не ме е страх от никакви вируси!Мия си ръцете, ама не по цял ден, а като се храня или когато има нужда.Сутрин също си мия зъбките, вечер също, абе, на това му се вика хигиена, но според мен някои хора не са запомнили песничката от детската градина "Хей ръчички..."И логично, огнищата на зарази (не само коронавирус, но и морбили, защото не се ваксинират) са от такива места, където традиционно не признават хигиената.А да, и прилепи не ям!

171

Анонимен

преди 3 години

До Истуканне знам трябва ли някой да ти каже че си елементарен, за да спреш да коментираш

170

Истукан

преди 3 години

Както ви казах, няма нищо, но щом вярвате на лъжи, вярвайте си. Както казва царят, Вервайте ми и ще ви оправя след 800 дни. И ГЕРБ ще ви оправи след 800 дни.

169

Оффффф!

преди 3 години

Бачкам в болница, ходя без маска, срещам се с десетки хора всеки ден и ей ме на! Нищо ми няма. Само плашите гаргите с тия информацийки.

168

Эврапэйскый Союз

преди 3 години

Р0бе на Тръстиката, някой трябва да р0боти, щото в Брюксел сме гладни за черен хайвер!

167

пенсионер

преди 3 години

най-ме-притеснява, че дъщерята е по-олабена и от мерките срещу уханска белодробна проказа!

166

Пандемия УханскаЧума

преди 3 години

едва сега започва, това лято се гответе да е ад на земята - китайски комунистически ад, прави библейският да изглежда като 5-звезден хотел!

165

Схема лесна

преди 3 години

Който не вярва просто да направи 1-2 кръгчета в Пирогов, после до Военна Болница може да иде, съвършенно безплатно е и нищо няма да му коства. 1 час разходка. След като няма вирус не виждам какъв е проблема.

164

Анонимен

преди 3 години

До избирателАко имаше нещо в главата ти освен бръмбари щеше да разбереш, че тогава в болниците нямаха никакви защитни средства и никой не знаеше нищо за вируса...

163

до 190 Гешев

преди 3 години

Ама ти и други *** още ли вярвате в тоя фейк с плащането??? Много сте зле :)))

162

избирател

преди 3 години

Наистина не разбирам.Март бяха,по десетина и обявиха страховито извънредно положение...Сега са по стотина, не са,как беше"РАЗУМЕН РИСК"?!

161

Мария

преди 3 години

Колкото повече теста толкова повече заразени или носители на вируса ще бъдат. Когато тестовете бяха по 300, 400 особено в събота и неделя имаше по 20 или по/малко заразени. Освен това има много закупени тестове и те трябва да се изразходят. Купени по за 20 лева а се пускат по за 120. Не се казва колко частни лаборатории на наши видни хора са ги закупили и сега е моментът да се печели. Много е просто и много подло, така че не се страхуваите, всичко ще мине когато се свършат тестовете.

160

Сделано в Китае

преди 3 години

Олабвайте още Мерките!!

159

Анонимен

преди 3 години

мир или мор?

158

Анонимен

преди 3 години

Влизам в интернет и какво виждам. Още се говори за вируси. Никой не ви чете, нещастници.

157

Анонимен

преди 3 години

Ами да дадат на всички по 1000 лева, хем да има за почивката, хем за статистиката.

156

Анонимен

преди 3 години

Поредната лъжа..

155

точка

преди 3 години

Няма да ида на ничие море, щом не ми плащат . точка

154

Икомов

преди 3 години

В Китай почти се справиха с вируса само поради една причина. Правеха огромно количество тестове и като открият някой го изолираха навреме без значение симптомите. В цяла европа..и у нас правят точно обратното. Тестват някой който е вече пред умиране или поне е за болница...в последна фаза. За къв...да не казвам това което трябва да кажа....го тестват тогава.. това ако бяха направили навсякъде в европа щяха да се овладеят нещата. Обаче тестовете били ценни ...за тоя къде има нужда.Заразените хора са десетки хиляди пъти в повече от статистиките - предполагам всички са наясно.