13

реджеб иведик

преди 4 години

уникално заглавие не е подвеждащо въобще и в този сайт изобщо няма статии с цел манипулация на стадото......за сведение на тълпата(без троловете) пекин е с население 23 милиона души!!!.....тааа цял пекин на тръни заради трима човека....доообре....не бе цялата вселена и млечния път са на тръни...:))))))))

12

Анонимен

преди 4 години

На всеки 10-12 години идва нова икономическа криза,която сваля левъла на 1... Сегашната в под мотото " Яко ще измрете"... Дори да си постигнал някаква финансова стабилност,пак те сваля надолу. Като вълни идват,а тази закономерност в световен план навежда на размисли.

11

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Жената на снимката е много...яка и не яде само...ориз.Явно не е с...неясен произход.

10

Нане

преди 4 години

Пекинската патица ше опрай нещата...

9

Вирусът

преди 4 години

Тия кво ядоха пак, бе бате?! Съсипаха целия свят, след прилепа дето някой го изяде там някъде на някакъв пазар, сега да не е някои някъде да е ял птицечовка или нещо друго, хубаво, че всички сме затворени, дано никога не отворят свободно границите за трети държави и да си ядът помиите ама да си стоят там, никъде да не ги пускат да не разнасят повече зарази.

8

ДртПрч

преди 4 години

Голям прас!

7

Анонимен

преди 4 години

До АнонимеНФакт.

6

АнонимеН

преди 4 години

ТОВА СА ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ!!НАЙ-ВЕРОЯТНО СТАВА ДУМА ЗА 300 НОВОЗАРАЗЕНИКОГАТО КИТАЙ ТИ КАЖЕ, ЧЕ СА 3-*** СЕ УМНОЖАВА ПО СТОКОМУНИСТИТЕ ЛЪЖАТ В СТОКРАТЕН РАЗМЕР

5

АНТИ

преди 4 години

Другаря Вожд, дето има днес рожден ден, лъже по много пъти на ден.Комунист ли ?!Болшевик !

4

BN

преди 4 години

Китайците май са единствените които знаят какво правят. Алчния запад няма интерес вируса да изчезне така че ще има да го лашкаме нагоре дадолу докато може да се дои.

3

Анонимен

преди 4 години

Комунистите винаги лъжат. Не го забравяйте защото ако го забравите си е за ваша сметка.

2

Киро Брейка

преди 4 години

Уауууу...от 22 милионен град се намериха 3-*** заразени и Пекин бил на тръни?Петя, ти що по- добре не станеш пресаташе на Годжи дето викаше че ще мрем яко, а? То бива прoстoтия!

1

АНТИ

преди 4 години

Произхода на virUSA ?!