25

Калоян

преди 3 години

Я пак да пробвам дали ще сензурира думата "***".

24

Калоян

преди 3 години

До авторите на сайта. Гледам, че пропускате важна новина за друга млада жена. Иде реч за онази, която в момента си продава имота в Барселона. Споменавам, в случай, че не сте забелязали. Макар че знам, че сте забелязали, но просто няма да го напишете. Пуснете рецепта за *** вместо това. Лек ден.

23

Lan

преди 3 години

Георги, иначе...по твоето описание лекарите са си свършили добре работата! "Натъпкални с окситоцин" - това е хормона, които предизвиква родоразширението, явно са се опитвали да *** по естествен път... раждането е било тежко. За да се стигне до секцио нещо е станало - или времето е изтекло, или тоновете на бебето са се влошили, или нещо със здравето на майката, вкючително и емоционалното й състояние. Благодари за здравото си детенце и навий жената за още едно!

22

Шепот от отвъдното

преди 3 години

В бг здравеопазване няма отдавна, умря много яко.

21

истината

преди 3 години

30% от диагнозите "РАК" в България, са ГРЕШНИ! 30% БЕ, ХОРААААА!

20

Lan

преди 3 години

Георги, говори с жена си...децата са дар от Бога! :)

19

Qwerty

преди 3 години

Има някакво общо мнение, че лекарите в Бг са добри. Само дето кое в Бг е добре, та те да са добри, второ, ако бяха толкова добри щяхме ли да сме на последно място по продължителност на живота?

18

да продължа

преди 3 години

ако излезе чист, по-нататъшната дисекция се преустановява.И изследването на стражевия не е задължително, масово режат лимфни възли и произвеждат инвалиди.За какво написах личните си патила? За да ви кажа: НЕ ПРАВЕТЕ КАТО МЕН. Не се поддавайте на паниката и търсете информация. Не се доверявайте сляпо на първия съвет на хора, на които вярвате и не ви желаят злото. Понякога това е мечешка услуга. Ирония на съдбата - едната от специалностите ми е в сферата на обществените комуникации и инф. науки.

17

патиланка

преди 3 години

И аз от паника като чух диагнозата се насадих на пачи яйца.Отстраниха ми 7 мм. карцином на гърдата.И понеже гефрирът показал злокачествено/което после бе потвърдено/ правят аксиларна дисекция на 3 нива. Иначе казано - махнаха ми 12 лимфни възела, всичките чисти и сега лявото ми рамо е като заковано, лимфедем,отоци и особено през нощта ми идва да се хвърля през терасата. А има болници у нас, където по време на операция се инжектира контрастно вещество, намира се "стражевия възел", и

16

хирург

преди 3 години

При съмнение за рак на гърдата екипът се подготвя като за мастектомия,под местна анестезия се изрязва тумора или част от него и се праща за гефрир/патоанатомично бързо изследване-30 мин.!/ като през това време екипа чака.При позитивна находка,в случая инвазивен дуктален карцином се прави незабавна мастектомия с аксиларна лимфна дисекция!!!За цялата процедура пациентката е увудомена предварително!!!По този начин се печели много ценно време!!!Второ мнение не е необходимо при наличие на гефрир!!!

15

Анонимен

преди 3 години

Да се беше лекувала в Англия, защо е отишла в Русе ????Много са отворени нашите чистачки и ягодоберачки, нали живее в Ънглия, защо се оперира в Русе ?

14

Анонимен

преди 3 години

до 3 и 7Такива на ВЪЖЕТО.

13

Анонимен

преди 3 години

В Англия има едно здравеопазване..... само който не е бил там не знае, може да умреш два пъти докато ти дойде реда....

12

Анонимен

преди 3 години

Жената е имала рак. Лекарите са я оперирали,а сега ги съди...В предишна статия сте писали, че е дошла от Англия, за да си направи операцията. Защо ги съди?

11

Бау

преди 3 години

Живота ме е научил - винаги ВИНАГИ второ мнение (понякога и трето ...), за всичко здравословно ...

10

Инвазивен рак

преди 3 години

Имала е късмет, че са го отстранили навреме и не се е стигнало до метастази. Лекарите са постъпили изключително професионално и отговорно. Въпросната мисирка е трябвало да им благодари, че са удължили живота й с най-малко 10 години, а не да ги съди.

9

Георги

преди 3 години

Аз до ден днешен не мога да простя на лекарите от болница Дева Мария - с.Верен, че направиха всичко възможно жена ми да роди с цезарово, вместо по нормален път. Въпреки, че тя искаше да си роди нормално, имаше идеална бременност, бебето си беше с нормални размери, имаше контракции в очакваното време. Плашиха я, наблъскаха я с окситоцин и накрая пак я изрязаха, за да вземат пари от касата. Тия пари щях да им ги дам на ръка, ако бяха казали. Сега жена ми не иска да има второ дете от страх..

8

Анонимен

преди 3 години

Чакайте малко - довчера ръкопляскахте на лекарите, днес пак ги плюете ?!?!?Лицемерие?

7

Анонимен

преди 3 години

3,и с цялото си нахалство той и негов колега ви викаха на изхода 'Кое е по-опасно? Не искаш да умреш нали?'.Отиваш в болница, а все едно си при Бай Данчо Жичката да ти гледа колата.

6

vlady

преди 3 години

Предстои обжалване пред протойерей Дирайр Хадавян.