174

Анонимен

преди 4 години

11,23% не 11,9

173

до ГИбОн

преди 4 години

Пиша в този сайт, той е писал в този сайт, цитирам му новина от този сайт... А, аз на какво вярвам или не вярвам си е моя работа.Ако искаш да ме убедиш в нещо ще е добре да ми дадеш някакви доказателства, че не съм прав. Нещо обаче не виждам такива.

172

do SHEFA

преди 4 години

Не те знам на кое си шеф ама нещо не ти е в ред математиката....В Испания смъртността преди няколко дни беше 11,9 % Дори ще ти цитирам и цифрите от статията тук в днес.бг: "Общият брой на смъртните случаи в страната е 27 136 от общо 241 550 заразени."Ако ти се играе смятай. А ти си вярвай за 0,03%(което е на обикновения грип за, който има и лекарства и ваксини а често и изграден имунитет) Винаги първото срещане с даден вирус дава високи резултати поради липсата на изброените.

171

Анонимен

преди 4 години

При 80% д...ли голяма част от тях гласуващи за ГЕРБ, в какво да вярва българина?

170

БиЛЛи ВаксинкАта

преди 4 години

БАРАНОвирусники....,как сте....;))За всекО Баран...по ваксинкА с ID Certificates...Беее...

169

Генерал

преди 4 години

Яко ще измрът всичкото дрОгар !

168

Анонимен

преди 4 години

"Защо българинът не вярва в коронавируса?"Защото е пpocт, необразован, умcтвено неpазвит и с ниска култура!

167

GG

преди 4 години

Последно има вирус или няма вирус? Айде решете вече и защитавайте една теза...

166

Winston

преди 4 години

Ами тоя вирус да не е религия та да вярваме в него? Или го има, или го няма. А вече колко е смъртоносен за здравословни хора е друг въпрос.

165

Анонимен

преди 4 години

Как ще убедиш диванен *** че има коронавирус, невъзможно.

164

Анонимен

преди 4 години

Да, купи си тениска на генерала, тя ще те пази от вируса.

163

GG

преди 4 години

До новинарчетоОт къде мога да си купя от тези артикули ? Искам тениска на генерала и на няколко ***

162

Германец

преди 4 години

...с цел фсяване на паника...---Бог като е "фсявал" мозък, теб май те е пропуснал. Май цялата територия се оказа черна дупка.А питекът винаги е в паника. Да не се мине и да не настине.

161

Новинарски Вирус

преди 4 години

Бесзмислицата ковид беше раздута до безкрайност, като се ПРЕ-експонираха факти с цел фсяване на паника и продаване на повече новинарски артикули!На хората ни писна от карантини. Новинарският балон се спука!

160

Германец

преди 4 години

Вярва в конспирации, защото иначе ще се окаже, че окаяното му положение се дължи единствено и само на него. Той това не може да го допусне.

159

Анонимен

преди 4 години

Не вярваме, защото сме *** :)

158

Анонимен

преди 4 години

глупости на търкалета поредни от социолозите. а товав дето не сме като италия, испания-поредната глупост- ще станем като тях, само че по- бавн и мъчително, ето вече имаме по 100 заразени на ден. благодарение на боко и бандата нощ. а мангъров все овече се оказва прав.

157

Койчо

преди 4 години

Гледах статистиката по смъртност от вируса за отделните щати./за преди седмица/.Та,там-където са републиканците см случаи бяха 15к,а при демокр-88к...Та,в мен се появи спомен за една заповед на кмета на Бергамо от преди 3 месеца,с която:-в очакване на цунами от заразени,които щяли да напълнят болниците,леките случаи са били НАСОЧВАНИ към пенсионерските хосписи....Случайно грешно решение...,,или престъпно действие по престъпен алгоритъм с цел-увеличаване %смъртност...

156

баба мара

преди 4 години

вирусът е създаден в ам лаборатория и подхвърлен на пазара в ухан защото китаиизлезе много напред пред сащ освен това в сащ измират повечето нег=ри коетое добре защото гласуват за демократите а че светът нараства безконтролно е фактняма достатъчно вода и храна за всички а ние в българия сме сухи съчки и трябвада изгорим цитат

155

Анонимен

преди 4 години

Не вярват *** на Иво Христов.