161

Бунак Обама

преди 4 години

това е заради кафевия планктон по нашите земи и морета, световна атракция е ;)

160

Александър Цанков

преди 4 години

До Бунак ОбамаТо затова на хората от Бангладеш и Матушката им трябват визи за да дойдат тук, при това само като туристи. И дават луди пари за да сключат фиктивен брак с български гражданин, за да могат да останат в бунището и да пътуват и работят в европейското такова!

159

Анонимен

преди 4 години

Ако под най-важна мисия СДС разбира това да отврати хората - да , изпълни я ... Същата мисия изпълниха и ония от БКП ...

158

Бунак Обама

преди 4 години

"Сега България отново е в Европа."Малка поправка - България е в Европа в ролята на бунище и износител на нископлатен труд. Демек Бангладеш :))))

157

Александър Цанков

преди 4 години

До Бунак ОбамаПостигнахме най-важното :Измъкнахме Отечеството от лапите на колхозниците!Сега България отново е в Европа. А колкото до петолъчниците като вас - годините и Господ ще свършат работата!

156

Анонимен

преди 4 години

СДС изобщо не отговори на очакванията на хората от 1990 година , а се оказа просто част от кошмара , наречен Преход ...

155

Батко ви

преди 4 години

Каква енергия имаха хората по площадите и 90-та и 97-а! СДС имаха подкрепата на почти целия народ. Малко им трябваше, малко се искаше. Малко усилия от тяхна страна. А бяха образовани управляващи тогава. И щяхме да станем цивилизована държава с пазарна икономика. Но освен да крадат и да плячкосват, друго май не направиха. Разочароваха всички, вкл. и мен. Енергията се изгуби. И сега са най- големите крадци на власт

154

Бунак Обама

преди 4 години

"Естественно е нещо което е създавано 45 години ,да не може да се премахне изведнъж.Но ако си дадем сметка колко дълбоки са опустошенията на соца,ще оценим какъв прогрес сме постигнали за тези 30 години"Ето го некадърникът, за който говорех по-долу. Какво премахвате - язовирите, земеделието, индустрията? И какво "постигнахте" тези 30 години, освен наркомания, анархия и повсеместна неграмотност?

153

Александър Цанков

преди 4 години

Благодарение на СДС сега почти всяка червена кас(кет)а ползва Интернет и пее песента на Тодор Колев "жалба за младост)!Още 4-ри години управление му трябваха на Иван Костов и *** щяха да питат къде с.ерат гладните! Но все пак има известна утеха - Льотчика като изгуби втория мандат, може като бате си Гоце да вземе да направи партия. И тогава Септември ще бъде Май, нали другари! :)

152

Waffen SS

преди 4 години

"30 години по-късно СДС с равносметка: Изпълнихме най-важната си мисия""Да така е,направиха всичко,но най-вече да разрушат България в тасава степен,че редица африкански страни са в цветущо състояние в сравнение с България.Неолиберализма,които прегърнаха разруши България така,че вече едва ли някога страна ще заприлича на държава.Превърнаха българия в държава на евтините услуги и шиенето на *** на ишлеме.Ако това е повод за гордост???

151

Съвременник

преди 4 години

Пубери недорасли ,полуинформирани и полуграмотни СДС не беше партия бе хлапаци ,а идея!!!В този съюз се набутаха всякакви които бяха против предишният ужасяващ режим.Естественно е нещо което е създавано 45 години ,да не може да се премахне изведнъж.Но ако си дадем сметка колко дълбоки са опустошенията на соца,ще оценим какъв прогрес сме постигнали за тези 30 години.На практика живеемсъвсем различно...Това можем да го оценим само ние които го изживяхме!Велико време след 45 години ,,соц пандемия"

150

Анонимен

преди 4 години

Създадено от Държавна Сигурност

149

23

преди 4 години

"30 години по-късно СДС с равносметка: Изпълнихме най-важната си мисия" Коя мисия? Да разрушите България

148

Анонимен

преди 4 години

Не направихте достатъчно, за това сега сме на това дередже.

147

Анонимен

преди 4 години

За масовата приватизирания така и не се намери виновен.

146

абревиатурата

преди 4 години

сдс - съюз на държавна сигурност

145

Антикомунист

преди 4 години

СДС си бяха мега некадърнициЕдно време се редуваха с БСП за властта и да се доказват едни на други кой от кой е по-некадърен и крадлив.Сега явно ролята на СДС се изпълнява от ГЕРБ

144

Фелейшио Кейн

преди 4 години

"Жалко, че не могат да се публикуват снимки тук. Да видят младите какво представляваше кварталната бакалия и "плод-зеленчук" при соца. Мизерия на мизериите"нека публикуват и снимки на българското село при соца. Да видят младите мизерия на мизериите - сега обаче :)))))))

143

Част от ГЕРБ

преди 4 години

СДС вече са част от ГЕРБ - дори сочният залък Александър Йорданов не можа да се опре на Борисов.

142

Bad Company

преди 4 години

Жалко, че не могат да се публикуват снимки тук. Да видят младите какво представляваше кварталната бакалия и "плод-зеленчук" при соца. Мизерия на мизериите.