10

Поручик Ржевски

преди 4 години

Брей много хитър ход, ба си играчите от класа. Затова ПР-ката на Борисов живее като царица, виждате че е много добра. ХОРА, УПРАВЛЯВАЩИТЕ МУТРИ СА КАТО ПАМПЕРСИТЕ - ТРЯБВА ДА СЕ СМЕНЯТ РЕДОВНО ЗА ДА НЕ СЕ ВМИРИСВАТ

9

Анонимен

преди 4 години

Чудовищна корупция на ниво примитивна африакнска диктатура. Изобщо не им пука, правят си кавото искат, крадат десетки милиони, строят си вили за милиони - няма обществена реакция !

8

...

преди 4 години

ХахахахахахайахахахахахахНяма такава наглост и безочие.Всеки да си направи сметка в какъв народ сме се превърнали. В стадо безмозъчни същества. Далеч сме от нормалния човек. Много много далеч.

7

Анонимен

преди 4 години

Да я пратят при ген Мутафчийски да я интубира, като полежи един месец с масур в устата и ще разбере. А как може да си министър ако не схващаш защо трябва да се носи маска, министрите трябва да са за пример.

6

Анонимен

преди 4 години

Пред гербавия вирус всеки друг такъв бледнее.

5

ГЕРБ Завинаги

преди 4 години

Генерал Борисов,връщайте Карантината и затваряйте всичко! Властта ни се клати! Черепа ни заплашва,скандалът с госпожа Танева,с хотела на плажа.Бойко,затваряй всичко, бедните трябва да ***,защото са с БКП-то и са комунисти!Тези с парите сме с теб Бойко,но старците,медицинските сестри,лекарите,майките с болни деца,тези с ниските доходи са срещу ГЕРБ, могат да те свалят от власт,Бойко! Карантина и КПП-ТА до изборите тях,ще ги спечелим с гласовете на ромите.

4

Анонимен

преди 4 години

Там оня е със маска, а тая нито маска, нито си мие ръцете. Докога безотговорни хора ще се разкарват по министерствата. И какви са тия тоалети на сватба ли е тръгнала, какъв е тоя стил.

3

Анонимен

преди 4 години

хора - Нека не се отказваме от женския род в българския език!! Защо Вече нямаме съдийки, кметици, учителки, лекарки, министърки??

2

Анонимен

преди 4 години

Ахахахах някой нещо друго да е очаквал?

1

Анонимен

преди 4 години

Естествено, то и оня другия министър след аферата с фурмите го сложиха под карантина.Сега след скандала с източените еврофондове за Земеделието, нормално е тлъстата да е под карантина.Че ако вземе да се разприказва ...