69

Анонимен

преди 4 години

Достатъчно хора се събудиха, развръзката наближава.

68

Анонимен

преди 4 години

Май целят американска ситуация да се разпространи. Понеже тук няма чернокожи, ще използват друг метод да я предизвикат. Само не знам като се отприщи напрежението те къде ще ходят.

67

Анонимен

преди 4 години

До Аз Опитвам се да ти сложа плюс но не мога. Тотален контрол.

66

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 67"По плюсовете ще ги познаете."Мда, плюсове за *** мнения за чипове във ваксините ....

65

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 65"Теорията за скритите носители на вируса е вече отхвърлена."От кого?

64

Анонимен

преди 4 години

До Хихи "Който вярва, че Бил Гейтс ще му монтира някакви чипове в кратуната е с много нисък умствен капацитет." По плюсовете ще ги познаете.

63

Анонимен

преди 4 години

До Иван"Дишайте си въглеродния двуокис под маските"Меко казано, не си много умен :)

62

Анонимен

преди 4 години

"Властите реагират спрямо данните, които науката им дава, спрямо историческите уроци и спрямо реакциите на населението." Никога до сега по време на чумата и на холерата не са изолирали ЗДРАВИ хора. Изолират се болните и тези, които се чувстват застрашени. Теорията за скритите носители на вируса е вече отхвърлена. Непрекъснато медиите повтарят като папагали че се търси ваксина и че ще бъде задължителна, което е абсурд за респираторно заболяване. Това да не е едра шарка или туберкулоза...

61

Хихи

преди 4 години

Който вярва, че Бил Гейтс ще му монтира някакви чипове в кратуната е с много нисък умствен капацитет. По минусите ще ги познаете.

60

знам много

преди 4 години

и първи че си сложим ваксината и че си спим спокойно ама нема да си я свалям маската много ми е удобна под брадата

59

анонимен

преди 4 години

Който не се е изказал до сега , може да го направи. Какво става със срещата на Б.Г. и евросъюза. Ние ще пристваме ли? Ваксината е отдавна е готова , може би преди пандемията! И не е ваксина.

58

Аз

преди 4 години

Ей, аман бе ! Който е с хронични заболявания да се пази - маски. изолация и прочее....Другите що ??? Или идеята е друга - тоталния контрол и да няма организирани протести ?!

57

знам много

преди 4 години

Требе да се въстановат сички мерки за соцялна изолация и па да си останеме у къщи пред телевизоро. Много е здравословно. По вънка да се ходи само по голема нужда.

56

Иван

преди 4 години

Дишайте си въглеродния двуокис под маските и така ще се спасите от вируса. Въглеродния двуокис е добро лекарство. Аз даже си спя с маската и дори в банята не я свалям.

55

Анонимен

преди 4 години

До избирателНяма паника, защото има мерки. В България мерките падат. Не знам, може по селата хората да се чувстват в "безопасност", но в големите градове във Франция хората си носят маски, също и в Германия. Намерил си си работа в Западна Европа. Радвам се, сам ще се убедиш, че ти се променя визията за това кое как е. По-рано от теб само въздух под налягане, сега май по-малко глупости чета. Генерално в България масово е властваща неграмотността, затова хората приказват каквото им падне.

54

избирател

преди 4 години

До 53-тиНаистина не мога да я определя.Изключвам железните немци,в България не съм бил от месец и половина.Просто тук паника няма.Това исках да кажа.Базата ми е във френско село,но парадокса е че пазарим в Германия,защото магазините са по близо.Разбира се и по френски такива ходим,защото колкото и странно да звучи,месото е по качествено във Франция.И така,едните с маски,другите който иска. Отстоянията от 1,5 м се позабравиха отдавна,при все маркировките...

53

До 4

преди 4 години

Съдя по това, че при същата ситуация сега няма мерки. Но щели да се въведат.

52

избирател

преди 4 години

До 52-риЗабравил съм!Отдавна не съм действащ шофьор!:)

51

Dickest

преди 4 години

Пинокио?

50

Анонимен

преди 4 години

До избирателВ Лион не съм виждал човек без маска в магазин и се спазва, защото има глоби (135 евро), затова те попитах. В кои френски градове си го виждал това?Между другото, ти пита дали във Франция и в Германия има паника, затова те питах дали виждаш как е там. Сега разбирам, че в България мерките за носене на маски в магазини и в градския транспорт ще паднат от 15 юни, та, според теб, има ли разлика?