198

Спасител на Халкидик

преди 4 години

Ами, няма грешка....министърката КОН толкова може. Типично за управляващата ХУНТА, едно говорят друго правят, трето се случва. То за това сега сме на това положение, 64 лв.... Чудно ми е, ако не бяха сигнализирали дали концесионера щеше да продължава да прави тази "грешка", най-вероятно ДА!

197

Анонимен

преди 4 години

До Никога на БГ черномо 218Злоупотребата със страпоните неминуемо води до изпростяване.:)) Да вземеш малко да се поспреш, а?:)

196

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 217Ххахахахах! Не "Бед" бре, "Бад" Къмпани се превежда!! Ххаха! Освен руския други езици знаеш ли? Ххахах!

195

Анонимен

преди 4 години

До Никога на БГ черномо 213Издишаш, чадо, издишаш. :) И за *** не ставаш:))

194

Bad Company

преди 4 години

До До 188 "свободнОбядвах на Marconi Beach Arona :) Определено не е панелка:) Ти??? :))

193

Мутафа

преди 4 години

Шезлонгите и чадърите са безплатни но НЕ са без пари !

192

Bad Company

преди 4 години

До Никога на БГ черномо 196Ххахах! Не бре, чадо, ти не си "който си искаш". Ти си "този който ти наредят" :) Труженичките от най-древната професия нямат право на избор -клиента плаща и желанията му се изпълняват. В твоя случай валутата е рубли , но това няма голямо значение. Времената не са това което бяха, нали?:) Сега дигиталните *** са на мода:)))) Как е времето в Шумен? :)

191

Анонимен

преди 4 години

Хакде, и този сезон се започна с антибългарската пропаганда от фалшивите медии!

190

Анонимен

преди 4 години

Абе измислете нещо,тези такси за чадър и шезлонги да не са по-скъпи от 5 до 10 лева максимум,в други държави са безплатни,но също е вярно,че нямат и спасители и когато стане гаф,няма кой да помогне на туристите и ги спаси.Хотелиерите и високооборотните заведения да плащат част за заплати на спасители,да не се стискат!

189

барел петрол 30$

преди 4 години

тоя е русофил от язовир копринка.

188

Анонимен

преди 4 години

Е добре, значи за два шезлонга и чадър 64 лева,а за кафявата вода,колко?Или,още тя е безплатна и не я таксуват?Все пак от Варна,изтича течен шоколад в морето, можеше да има такса "Шоколадова вода"=250 лева.Учудващо е,как така няма наплив и опашки от туристи,за да се къпят в лaйна.Ангелкова, толкова се постара,за да "Изберем Родното",а пък Бащицата,намали ДДС за ресторантите.За да може туристите,да хапват високо качествена храна от "Хотелиерите".А,то празни плажове се очертават......

187

Анонимен

преди 4 години

До АнонименИнтересно,аз също не живея в България и не ме дразни българското Черноморие,нито сме имали лошо отношение от страна на персонала,само веднъж една камериерка в Поморие ми беше претарашила багажа,без да вземе нищо,а една от Созопол си беше гепила мои пари не повече от 50 лв.,това са единствените инциденти,но и това преживяхме и не мразим българското Черноморие,от Сл.бряг нямам никакви оплаквания

186

Вуйчо Ви

преди 4 години

Значи миналата година е било нормално да таксуват по 64 лева :D :D

185

Гербер

преди 4 години

Понеже обичам господин Слънцето, щом той харесва Барцелона и Кавала, аз също обичам тези дестинации и там ходя! Когато ББ почне да ходи на Слънчака, тогава и аз!

184

Шантав

преди 4 години

Чудя се дали да отида на Сани Бийч Клуб или на Слънчака в някой кокошарник?! Какво ще кажете? Да кажа, че през букинга съм предплатил за Сани Бийч Клуб, но да виноитам за вашето уважаемо мнение!

183

До 188 "свободн

преди 4 години

Дааааа , затова спамиш тука от 5 часа вече, щото си много свободен аххахаха , май ти е отеснял панела дет кесиш а? Или финансовите ти Непритеснения май немаме за бира и чадел ? Скуката е голямо нещо, виж джобса може да намериш работа... пробвай се поне ще имаш за биричка после ... не се бъзикам опитай...

182

Анонимен

преди 4 години

Така е от много одавна дами и господа,другарки и другари.Това е частника КАПИТАЛИСТ.МУТРОМОРИЕТО не е за хора с заплати 1000-1500лв.

181

До 186

преди 4 години

Сигурен съм, че не е хотелиерче нито има общо с некъв бизнес, някой бираджия -пейкаджия е от някое село по морето...и това е оптимистичния вариант ! Хахахаха

180

Анонимен

преди 4 години

До Никога на БГ черномоОдеве го написах ама взеха , че ме изтриха. Та: Хотелиерче не съм. Н е живея и в България. Свободен човек съм. Свободен като вятъра. Без началник, без финансови притеснения по никакъв начин. ТИ кой си?

179

Първите 7

преди 4 години

Джет, масаж, чадър, шезлонг - 64 лв. е надника ми за 2 дни. Айде малко по-сериозно...