30

Анонимен

преди 4 години

Ба..си и случая българския народ чака един мафиот да ни освободи от друг мафиот толкова ли сме паднали

29

Анонимен

преди 4 години

Въпрос към мин.председателя.Това, че някой има 18 обвинения, означава ли, че няма начин да казва истината?Означава ли, че някой, който има 18 обвинения не може да е бил замесен с някой от вас?Ако арестуваш мафиот...означава ли, че той не може да разобличи и други мафиоти?

28

Анонимен

преди 4 години

Тикво твоите обвинения ще бъдат повече от 18

27

мисля си,

преди 4 години

че този път тъпoглавият мафиoт няма да се отърве. Дори и феодалите му ще вдигнат ръце от него, прекалено много гафове направи, а и Божков ще разпрати каквито доказателства трябва където трябва и ще го довърши.Дано да е така, защото най-скaпаният период в по принцип скaпания ни преход е Борисовият. Бива-бива неразбория, мизерия, кражби и безперспективност, но този постави рекорд и ще остане в историята като българоубиeц, колкото и да се кръсти и прави на патриот.

26

Анонимен

преди 4 години

"Севделина прави страхотни неща." тя и за това такова къще има, само дето не е в Барцелона.

25

Анонимен

преди 4 години

Доколкото разбираме, В.Б. е имал работа с лотарийни игри и оттам с Комисията по хазарта, като нещата са преминавали през МФ. Двата варианти на отчисления са давали възможност за избиране на по-лек, което не е морално, но е било законно и допустимо. Нещо като закупуване на обработваема земя по ДО - там пък е незаконно, но допустимо.. Не зная как от изп.власт няма никой виновен, нито наказан, а прокуратурата е обвинила едната страна в 18 обвинения. И двамата му колеги нямат обвинения.

24

Анонимен

преди 4 години

Отчитане му е майката.Божков се отчита пред Борисов,а той-пред господарите.Защо не направи нещо с Дънди ,която гадните комунисти като костов я сложиха да се разпорежда сас златото,което вече поскъпна 3 пъти...Златото на америка,милиарди за фърчила на америка...Тия срам нямат и затова слагат такива циркаджии алчни,нагли и прости на власт.

23

Анонимен

преди 4 години

Каквото и да говорят всички от герб не става,защото 11 г. си е живуркал и милиони данъци не платил,не е търсен а са яли и пили заедно сега отричат)

22

Анонимен

преди 4 години

Цял свят знае ,че банкенския е престъпник. Само ,че явно на българина това му допада....пак ще си го преизбере.

21

Анонимен

преди 4 години

Америкя ке падне.

20

Винету

преди 4 години

Борисов, престъпник нагъл. Часовникът тиктака за главата ти...и не метафорично. Тик так тик так

19

Анонимен

преди 4 години

Севда прави страхотни нека. . . Живе ли в Бистрица във вила за 1000000 и апартамент в София за 350000 лАва.лАва защото пише за ШахЕразада

18

Анонимен

преди 4 години

Т.е., да разбираме, че гл.прокурор е предложен от прокурорската каста, бе ваше и на ексгл.прокурор участие? И че вие сте били само наблюдатели, без участие в предварителната подготовка?Не си принизявайте нивото, г-н премиер! Виждате, че прокуратурата и МВР искат да контролират, да не кажем да управляват държавата, а вие мълчите. Та ИзП си беше чисто орязване на правата, полицаите на няколко пъти унижаваха хората и бяха готови за даване на прокурор и съд, глобите бяха непомерни.

17

Анонимен

преди 4 години

И какво прави отзад?

16

Анонимен

преди 4 години

Ами, че тя прокуратурата е като дъщерна фирма на властта! Кво се прави на луд тоя пуяк

15

Шефа

преди 4 години

Борисов и Вие сте едни *** !България я управляват *** и то не избрани , а договорили се с куцо и сакато!

14

Хах

преди 4 години

Обикновените хора се мъчат с кредити по 30 години да изплащат 50 кв кутийки, тук директно палат за 1 милион с ПР -ската заплата, хаха.

13

Анонимен

преди 4 години

Прав си.Не ви е бил клиент,а спонсор.

12

Анонимен

преди 4 години

Нали нямаше да влизате в обяснителен режим, а ни заляха медиите с вашите бъртвежи и облъчвания! Виновни сте! Никой не се съмнява в това, че магията е герб и герб е мафия!

11

Gargamel

преди 4 години

От толкова много време излиза информация,че Боко е бил клиент на чешката прокуратура и затвори,и никой не се нае да опровергае това!Значи е истина.Ако е истина,защо този престъпник се пъчи още пред народа,а не е в затвора?