23

Сом с проблеми

преди 3 години

"Сомотек" ?!?

22

Бау

преди 3 години

До 24Имаше имаше ... и се справиха добре. Погледни другите държави ... Вируса не е САМО в България ... разберете го най-после ... В ЦЕЛИЯТ свят хора си загубиха работата и бизнеси фалираха ... *** обаче обвинява ... ГЕРБ и Бойко ...

21

да,да ама не

преди 3 години

До Бау"Реално нямат нужда"Реално и от тях - НОЩ нямаше нужда! Имаше си Медицински съвет като слънце!

20

Тотал Рикол

преди 3 години

Значи теорията за чипирането е, че всеки имунизиран получава малък имплантат под кожата с което се идентифацира, че може да бъде допуснат до различни обекти: летища, болници, училища. Инсталираните скенери са същите като в моловете - NFC.Сега в Сингапур въвеждат електронен уред за всеки гражданин, но това е несигурна работа, защото може да се размени. Имплантатът е по-надежден, но и той може да бъде преодолян.

19

да,да ама не

преди 3 години

До Анонимен 16Може да си прав! Може и да грешиш!Но "дим без огън - няма"!

18

Бау

преди 3 години

До 19Реално нямат нужда ... Копират мерки от другите европейски държави ... Те няма да измислят нещо мега ултра иновативно, все пак.

17

да,да ама не

преди 3 години

Мутафчийски - коремен хирург!Кантарджиев - гъбички!Кунчев - бактериални и вирусни инфекции предавани от животни и кръвосмучещи - кърлежи на хора!Кой им е вирусолога на НОЩ? Кой им е консултанта по вируси?Не се заяждам! Искам да знам!

16

Анонимен

преди 3 години

Вчера умряха 300 българи от различни болести.Никой не се интересува от какво са умрели и може ли и трябва ли да правим нещо за да го предотвратим. Нула човека умряха вчера от covid,но само за него пишат и за страшната перспектива, ако все пак умре един пенсионер от covid.Има нещо гнило в това преекспониране на covid-а пред стократно по- големи опасности, само защото е нещо ново и модерно.След година ще разсъждаваме за ковида като за поредния щам нов грип.Както беше свинския, ..и той уби хора!

15

Бау

преди 3 години

До 16Има слух, че си ... глупав. Не знам ... може и да е истина .. Хммм....

14

Анонимен

преди 3 години

Искат да всяват страх и паника и накрая да ни чипират с една задължителна ваксина срещу короната и да ни проследяват с 5G технологията. Както казва народа: Всеки слух базира на някаква истина, колкото малка и да е тя.

13

Бау

преди 3 години

Еми прав е ... Народа си мисли, че го "преживя" вируса ... Поседя си вкъщи, носи маска 5 пъти .. какво повече! Да ама ... не ....

12

Анонимен

преди 3 години

Чумата е ОПГ Гроб и съответните на шиши и Доган. А от тва излизане Няма, Оправия няма. Те първа всичко ще се разпадне.

11

Дида

преди 3 години

***! Не се ли налъмтяхте на пари? Още ли искате да крадете? Цялото правителство на Борисов е крадливо и корумпирано включително и Вие, г-н Кунчев

10

Тикволак

преди 3 години

Вземахме парите и короната не е вече опасна, въпреки че броя на заразените е същия.

9

анонимен

преди 3 години

Е , МАЙ НАЙ ПОСЛЕ РАЗБРАХТЕ , ЧЕ НИЩО НЕ Е МИНАЛО.А ПОЛИТИКЪТ КАЗА С Т Р А Х Л И В И Т Е , да носят маски....

8

Инж. Минчев

преди 3 години

Няма откъде да се вземат сестри, лекари, тясно специализирани хора,...----Поздрави от Германия

7

Анонимен

преди 3 години

И каква е настройката на хората? По време на така нареченият"пик"когато броят на заразените беше близък до днешният,вие от ш'таба начело с крадливото гуру,оревахте с вашите апокалиптични прогнози,а сега ви няма никакви!

6

Ами няма да има

преди 3 години

медицински персонал с тези смешни заплати. Скоро и без учители ще останете. Не може млад лекар или учител да започва с толкова пари, че и по-малко от една про.ста продавачка. Нищо, като нямаш собствени кадри си купуваш, ще ти дойдат лекари от САЩ срещу 400 долара на час и хирурзи срещу 1800.

5

Анонимен

преди 3 години

Превод:'ако се опълчите на мутровластта, ще има проблеми'.

4

Анонимен

преди 3 години

Хората знаят как да се пазят и как да се лекуват. Да не би този свирчо и плешивия генерал да са помогнали с нещо?