376

Анонимен

преди 4 години

Ако се изкача на един връх и викна ...Само Бог ли ще ме чуе?

375

7/8

преди 4 години

До риплинкоМалко са нещата, които са ни позволени.

374

риплинко

преди 4 години

Има и друга нецензурна дума вече и тя е "ис.тина".

373

Анонимен

преди 4 години

до 387 -:) Ще се "види" Ама друг път! Това са законите на "демокрацията" уви! Ако успееш да промениш "строя". Може и да въстържествива справедливостта! А дано.Амааа.другото няма да го казвам ! -:) Свиркай си пич! Заблудени днес много! Трезвомислещи твърде малко уви! -:( Но...Това е положението днес 30 г по късно след 1989 г! Поне имахме база за сръвнение! А младите какво имат днес? Нищо! Само това което им говорят и фтълпяват всеки ден!

372

л.а.п.а

преди 4 години

Значение:1. Съществително име, женски род, единствено число.2. Глагол трето лице, единствено число.ПИТАМ - кое е нецензурното в тази дума???...???...???

371

Анонимен

преди 4 години

До АААААА, НЯКОЙ ТРЯБВА ДА *** БЕ...ЕДНИ ОПЪВАТ, А ДРУГИ ПЕЧЕЛЯТ ЛЪВСКИЯ ПАЙ...АМА ЩЕ СЕ ВИДИ ИСТИНАТА НЯКОЙ ДЕН.

370

Анонимен

преди 4 години

до 383 Защо ли? Защото според новите разпоредби.И то е от години вече така! ДИРЕКТОРА на всяко училище,е и счетоводител,и всякакъв в училището! Той лично определя Кой колко да получава! По лично смотрение!-:)Няма значение стажа,няма значение специалността!Ножа е в неги и хляба!Той реже и определя!Така са го измислили господа"демократите"уви! Нещо като Борисов днес!Уж си има закони за всичко.Ама не съвсем!Той лично "уволни"Михайлов от БСФС! Уж си имат"закони"Ама Не съвсем! И с останалото етака!

369

ЛАРИ

преди 4 години

ХЕЙ, ИСТИНАТА НЕ Е ЕДНОЦВЕТНА!

368

БИВШ

преди 4 години

ОЩЕ НЕ МОГА ДА СИ ОБЯСНЯ ЗАЩО ЗА ЕДНА И СЪЩА РАБОТА НЯКОИ УЧИТЕЛИ ВЗИМАТ ПО 300-400 ЛЕВА ПОВЕЧЕ ОТ ДРУГИ?!

367

ААА

преди 4 години

АМА НЕ МОЖЕ ТАКА...ЕДНИ УЧИТЕЛИ КАРАТ САМО 6 ЧАСА ПО 30 МИНУТИ ОНЛАЙН,А ДРУГИ - И ТОВА , ЧЕ И ПРИСЪСТВЕНИ КОНСУЛТАЦИИ ПО 2 ЧАСА ПО 45 МИНУТИ ПЛЮС ПО 2 ЧАСА ПО 45 МИНУТИ ПРОЕКТИ...

366

О, боже...

преди 4 години

До хмПрав/а си.Едва дишам. И с маската душата ми се увоня.

365

None

преди 4 години

"На Запад един километър метро излиза около 150 млн. евро, у нас - 40 млн. лв." прави сметка колко ще искара ... на запад не случаино струва 150 .. не че просто имат пари и искат да ги храрчат ...

364

хм

преди 4 години

Бойко, а как се нарича тази лъжа?До 30 юни трябва да водим дист. обучение по заповед на двама министри - от 9.00 часа до 13,00 часа, а по същото време сме на работа в училище и си правим съвещанийца, пишем си хартиени дневници, караме проекти . И до 3 часа следобед сме сред ... познай чий електорат????

363

българин

преди 4 години

" Сваляй ни" където си искаш др Борисов! Ние ще Те свалим от диктаторското место на Парламентарните! Така както законно ти дадоха баламите! И ти сам си "помогна" Днес Все още да ни поучаваш как откриваш "топлата вова"!-:) На времето и Живков не си позволи,да маха с пръст назидателно от трибуната! А ти не спря да го правиш повече от 10 г! Е стига вече! Пазач му беше ! "бодигард" де по "демократично му! Но Няма да го надминеш по време на власт в БГ! -:)

362

Джедай Мастър

преди 4 години

Бащицата вече е и кондуктор

361

ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

преди 4 години

- Признавате ли - пита съдията, - че сте искали да влезете в централата на ГЕРБ и да подадете документи за членство в партията, като сте извършили всичко това в нетрезво състояние? - Разбира се, че признавам - отговаря обвиняемият. - Ако бях трезвен, това никога не би ми дошло на ум.

360

лиса алиса

преди 4 години

Маоята хубава лисича опашка може ли да бъде изхвърлена от влака, или няма да бъде разпозната от подобни такива.

359

АК 47

преди 4 години

Това метро се строи и върви с нашите пари и спира пак с парите на данъкоплатците в България!Когато го построиш с твойте пари,карай влака,спирай,качвай и вярвай,че си великия Ташунко Сапа,или Барселонския експрес!Липсват ти първите седем години,от образование,не само от възпитанието за да решаваш,къде ще спираш,кого ще качваш и...кого ще сваляш!Опомни се!България тъне в корупция,благодарение на теб и партия Гроб!

358

Това е

преди 4 години

Еднокнижнкът е най-корумпираният, най-лъжливият (осъден за лъжа) , най-наглият и с най-просташко поведение премиер в цялата българска история!

357

Анонимен

преди 4 години

Корупция у нас няма и да има докато продължаваш да представяш фалшиви доклади за да не ти спрат еврофондовете. После ако друг те смени на власт, пускаш към ЕК сигналите, дето сте крили преди това за да им спрат фондовете, нали селски хитрецо?