12

Анонимен

преди 4 години

Каква новина е това? Много фирми имат такава практика - летните месеци петъка си тръгваш на обяд или изобщо не ходиш. Часовете си ги отработил понеделник-четвъртък.

11

Анонимен

преди 4 години

се движим с 50 години закъснение след оостаналите-------------------------разходи се по на запад в Еуропата и ще се убедиш че не са 50 а поне 100 ...

10

Мюмюнчо

преди 4 години

Ако имат чaлъм не 5 ами по 365 ще ни карат да бачкаме!

9

Анонимен

преди 4 години

честно казано,ние ще се радваме когато у нас стане 5 дневна работната седмица,явно се движим с 50 години закъснение след оостаналите

8

Жо

преди 4 години

ЗАВИСИ, кой какво работи.Синът ми работи в голяма американска фирма в София. И преди извънредното положение заради коронавируса, той работеше по 3 дни от пет-дневната работна седмица у дома (като "хоум-офис").От работата у дома, фирмата спестява от електричество, вода и парно отопление в офиса.Но, не всяка работа може да се върши от дома.

7

24/7

преди 4 години

Отдавна остана в историята, в бг е шестдневна, с допълнителни неплатени часове.

6

Анонимен

преди 4 години

До kaputtДреме й на фирмата за това как и къде си харчат парите работниците. Нещо си се объркал пак с причините. Фирмата има за цел оптимизация на работата и ефективност.

5

ГЕНИАЛНО

преди 4 години

При хоум офис, сметките за ток на фирмите намаляват. Дистанционната работа не изисква офиси, пътуване и бюрокращина.Служителя е свободен да работи от родното си село. Това е бъдещето. Аз го бачкам от няколко години, вие чак сега се усетихте... майко, майко.

4

Да видите!

преди 4 години

Изядохте БАН сосе с парцалите заради това, че една част от научните институти се ходи на работа само веднъж седмично и то следобед.Каква е ползата от този режим на работа?1. Не се заразяват един друг по време на епидемия.2. Не правят калабалък в градския транспорт между 8.30 - 9.00 ч. и 17.00 - 17.30 ч.3. БАН пести бюджетни средства, защото не ползват компютри, ел.крушки и вода по 8 часа през 5 работни дена.4. Михлюзите не могат да пречат на малцината работяги да свършат нещо полезно.

3

Психотест

преди 4 години

Журналять изтрещя. Кво общо има хоум офиса с 5-дневната работна седмица ве?!Кой ви ги пише тия идиотщиние

2

Джеки

преди 4 години

Разбрах, че ще работим сряда, ама не разбрах: всяка сряда ли?

1

kaputt

преди 4 години

Никой не го прави за доброто на работниците а просто си правят сметката че когато на бачкатора му изкарваш душата по 12ч 7дни в седмицата той само бачка и няма време да харчи пари освен за храна, получава се че спестява и тези пари не могат да се върнат в икономиката, ако има повече почивни дни ще ходи по екскурзии и магазини