13

Анонимен

преди 4 години

А колко ще струва нощувката в брегоукрепителното съоръжение?

12

Анонимен

преди 4 години

За канарчета ни взимаха. Като проектант говоря - това като конструкция и архитектура си е чист хотелски тип - монолитно, шайби и трегери. Липсват само ахритектурно стените - тухли/картон, малко довършителни работи и ... може да се нанасят. Всичко друго което говорят е .... колкото до не заспят .. или рушветите им да не изтинат

11

Анонимен

преди 4 години

"Това е само една сурова конструкция, бетонна, масивна, която играе единствено укрепителна роля на този етап..."----Ти да видиш, с такъв речник човек ще си помисли, че надзорът вместо инженерството е завършил някакво готварство в ТОХ-а. Иначе, не бихме си и помислили, че може и да има някакви нарушения. За вече 31 години демокрация, гражданите трябваше да са се научили как се случват нещата на тази територия...

10

Анонимен

преди 4 години

Още Гавра и кражби се налагат! Сами сме си виновни.

9

ДДРОнег

преди 4 години

Отдавна знаем, че законите в България не защитават интересите на Българския народ, а на олигархията и безогледните и нагли "бизнесмени" !!!Както и на управляващата каста !!!

8

Анонимен

преди 4 години

Не остана свободна поляна по морето

7

Enev

преди 4 години

Да подкрепяме това престъпление? Всички в Гърция и Турция на море. Тук няма държава!

6

Анонимен

преди 4 години

"Четириетажната сграда, която се издигна в местността Алепу край Шофьорския плаж в Созопол не е хотел, а подпорно съоръжение, стаите не са стаи, а обеми. Това установи днешната проверка на РДНСК Бургас."

5

Анонимен

преди 4 години

Не строят хотел, строят укрепваща стена... пред която ще има хотел... който не е хотел, защото е пред укрепваща стена... която се строи. Всичко е точно обаче, има безплатни чадъри, това е много хубаво, вие нали искате чадъри ? Не нарушава и натура, без значение че ще застрои 20 декара в нея, защото е по проект, те животните са разбрани, ще схванат, че е по проект... значи няма проблем. То крайбрежието не изглежда както трябва, но е наред, защото е по закон така, щом е казано. (*_*)

4

Анонимен

преди 4 години

*** то така се прави подпираш брега с една сграда и всичко е тип топ мафията пасти да яде.

3

Анонимен

преди 4 години

"Това е само една сурова конструкция, бетонна, масивна, която играе единствено укрепителна роля на този етап"Какво значи на този етап? "Строителството на хотелската част все още не е започнало."Аха, значи все пак ще има хотел.. Тези ни правят на маймуни. Д**ба корумпетата долни.

2

анонимен

преди 4 години

Ние не искаме изобщо да се строи, те ми разправят , че нямало нарушение............мал умна работа

1

Анонимен

преди 4 години

Т.е. не е хотел, а е хотел.