8

laynovoz

преди 16 години

како да говорим.... искат да има добър народ апък..... ама рибата са вмирисва откъм главата нали се сещате..... ама е време да спрем да викаме всички, а да правим нещо !!!! щото нищо няма да се промени

7

преди 16 години

Az ako sam pone 10 godini shte mu dam.

6

moni

преди 16 години

Абе нали има големи наказания когато се обижда или наранява полицейски служител.Наказанията трябва да са десетократно по-големи когато ПОЛИЦАЙ ИЗВЪРШИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, особено пък изнасилване. И най-вече никога повече да не може да работи в системата на МВР. Това е моето мнение!

5

преди 16 години

Българино докога? Докога ще сквернят децата ти ? Докога *** корумпирани и нагли куки ще правят квото си искат? Първо ,че е изнасилил.. Второ ,че изнасиленото момиче е едва на 15 годинки... Трето - детето се е пристрашило да се оплаче въпреки ,че го е изнасилил полицай то отива в полицията и какво... Условна присъда ! Дали според вас това момиче втори път ако го наранят ще отиде да се оплаче? Няма разбира се това е и замисъла на полиция и съд.. Да ви свикне да търпите и да не се оплаквате... Ако някой от вас само докосне полицай.. Ще лежи и ще яде много бой.. Но ако ***-кука със средно образование реши да ви скъса нервите нищо не може да и направите и на никой не може да се оплачете... Докога Българино докога? Докога ще гледаш тъпо и ще скърцаш скрито със зъби... Та тоя *** си плаче за линч... Утре как да дойдат туристи в България когато и полицаите издевателстват над тях?

4

Вяра

преди 16 години

И пак - що за държава е това?

3

Българин

преди 16 години

Не може да има условна присъда за доказано неусловно изнасилване. Ако това е истина, това е поредният срам за всички.

2

acho

преди 16 години

СРАМ И ПОЗОР ЗА българия

1

DevilishSoul

преди 16 години

"полицай, изнасилил непълнолетна.." - Условна присъда?!Условна присъда?! Хех...