27

Krom

преди 4 години

До Sata NATO - СУ 25 е представител на щурмовата авиация. Доказал се е на доста бойни полета подобно на американския си събрат А 10. Самолета си има достатъчно дълга и говоряща история, за да стигне до "експерти" като теб. Ограмоти се малко, почети! Дано в други области си по начетен.

26

Анонимен

преди 4 години

Това, за което е предназначен Су-25, в в момента се върши в пъти по-успешно от дронове. С много по-голяма ефективност и без рискове за хората.

25

Анонимен

преди 4 години

Оплаквачките на САЩ много се превъзбудиха от няколко запалени магазина.

24

Що, се чудите...

преди 4 години

АГЕНТ ИВАН, ЧИЙ АГЕНТ, БЕШЕ.... ХАХАХААА??!!ОТ НЕБЕТО ЛИ ПАДАТЕ...?????***!!!!

23

ognyanz

преди 4 години

До Sata NATO: Последните модели ги получава Израел, а на баламурниците като нас им вземат парите авансово за нещо (уж модерно) което не се знае кога ще го получим. Бойко трябваше да се представи за верен американски съюзник и това струваше на България два милиарда лева, те това е.

22

Като гледам

преди 4 години

Като гледам, САЩ може да ги няма до 2024

21

Анонимен

преди 4 години

До СатираСърбите получиха 6 коруби на МиГ 29. Сега ще ги възстановяват като ще налеят луди пари на Русия.. Пак същата корупционна схема за даване пари на сръбските протежета на Путин.

20

Сатира

преди 4 години

Сърбите миналата година получиха 6 бр. Ремонтирани Миг 29, предназначени да им служат до 2035 год... Руснаците също мислят да ги използват и 30-те години на 21 век.

19

Sata NATO

преди 4 години

Ф-16 е последен модел изтребител, който сваля всички миг-ове и су-та, а Су-25 е бомбардировач на 40 години, предназначен за борба със слабовъоръжени партизани, които нямат дори обикновен Стингър или Игла.

18

Нищо ново

преди 4 години

До Анонимен: Втори Крим? Г'лупости на търкалета. Ние нямаме какво да делим с Русия, но разбира се, русофобската пропаганда трябва да върви. А и с осем самолета (уж модернизиран стар модел) можем да воюваме само с Албания.

17

Нищо ново

преди 4 години

Малка корекция - дадохме два милиарда левчета. Ако бяха два милиона, нямаше за какво чак толкова да ги мислим.

16

Анонимен

преди 4 години

До Нищо новоФ-16 са нужни. Нужни са за противодействие на руските нашественици. Не искам утре България да е втори Крим.

15

Sata NATO

преди 4 години

Русофилската из мет не може да асимилира, че едно е да плащаш пари на съюзник, а съвсем друго е да наливаш пари в икономиката на врага, който на всичко отгоре ще те саботира по всякакъв начин.

14

Нищо ново

преди 4 години

До Bad Company: Те и Ф-16 са ненужни, ама дадохме за тях 2 милиона левчета авансово. А СУ-25 поне ги имаме. За това кои по принцип са по-добри нека кажат специалистите.

13

Анонимен

преди 4 години

Па хвани построй ти изтребител-прихващач? С кеф ще ти плащаме 1500$ на месец. А като си такава ***, я сметни колко човека и на какви заплати ще издържаме за Ф16? Интересно ми е.------ Първо Су-25 не е нито изтребител, нито прехващач. И второ, производителите на Ф-16 са ми съюзници. А не да наливам пари в джобовете на рузката из мет, която е враг номер едно на България. Су-25 е абсолютен анахронизъм и в сегашните условия бойните му възможности клонят към нула.

12

Юрофайтър-Грипен

преди 4 години

Модел 1975 година е доста ретро.На снимката са мигове, не Сухой.Бг е безвъзвратно изостанала, някъде в 70-те години на миналия век.

11

Bad Company

преди 4 години

Су 25 са АБСОЛЮТНО НЕНУЖНИ както и ремонта на другите мъртавци МиГ 29. Цялата тази схема е Каракачана да осребри участието си във властта.

10

Кво речи!?

преди 4 години

Ами я кажи с ремонтите на колата ти с 500 000км и 25-години , колко квартални майстора храниш? Със всичко е така , още като излезе от завода и тръгват разходите.

9

Анонимен

преди 4 години

България няма в момента никаква необходимост от щурмови бомбардировач. Това е просто кражба на парите на данъкоплатците.

8

Анонимен

преди 4 години

"Направих си труда да сметна - издържали сме 1000 човека от РСК МиГ в продължение на 14 години при заплата $1500/мес"Па хвани построй ти изтребител-прихващач? С кеф ще ти плащаме 1500$ на месец. А като си такава ***, я сметни колко човека и на какви заплати ще издържаме за Ф16? Интересно ми е.