46

Тлъст Тулуп от Банкя

преди 4 години

Пари има да се усвояват еййй. Милиарди. Кво разибарате вие от тия неща.Бедняци с бедняци.

45

маската

преди 4 години

до глопака - Аз маската си я слагам само на лицето и то само в магазин. Не общувам с хора които си държат маските на специални места. дръж си я там, където я държиш, пази се вируса да не влезе там. Не е лошо вируса да поизчисти пейзажа от специални.

44

Анонимен

преди 4 години

Сeгa интeрeca нa дoкaзaнитe прecтъпници oт пaрлaмeнтa и правителството клoни към другaтa cтрaнa нa мoнeтaтa, a имeннo дa ce зaмaзвa oбcтaнoвкaтa към рeaлнocттa в кoятo кoрoнa вируc в aбcурдиcтaн нямa.

43

Обява

преди 4 години

Продавам чували за количества отстъпки!!!

42

Анонимен

преди 4 години

Тия 7 от Сливен да познаем ли кой ги е заразил от първия път? От махалата ! Пак от такава махала онзи ден в Ямбол откриха 9 нови. Айде сега трийте и казвайте , че това е расизъм. Хора, които никога през живота си не са си мили ръцете и се къпят е перат веднъж годишно се юрнали на прегледи из болниците и ето го резултата

41

Анонимен

преди 4 години

Докато не стигнат 100 няма да оставят нещата на мира! А преди изборите ще сме си "у дома" на сто процента!

40

Анонимен

преди 4 години

Адът слиза на земята. Летят хладилни камиони с трупове. Яко ще *** хора.

39

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ тази година всеки пукнал от фалшив алкохол и дрога по морето ще го "пишат" от вируса.

38

Анонимен

преди 4 години

Агнешкото от 24 май излиза наяве

37

Анонимен

преди 4 години

Абе ГЕРБ защо скриха онова дребното плешиво клоунче, дето обича да се облича в генералска униформа.Много ми е скучно без него. Преди поне се смеех всяка сутрин докато си пиех кафето.

36

Анонимен

преди 4 години

В петък ще е върха на сладоледа.Ще позволят на 5 хиляди да скачат и да викат на стадиона докато гледат лудогорец и леевски.След една седмица ще имаме по 100 нови случаи и гърците няма да има как да махнат карантината за българите даже.Само нашия барба *** може да отваря границата с македония при положение , че е с най големия ръст на заразени.

35

Хубава

преди 4 години

Утре сигурно ще са 30, идва пак карантината, натам отиват нещата

34

Супер-Аз

преди 4 години

До 10 дена да сме стигнали заветната стотица и да въвеждаме мерките обратно, че вече ми писна от безсмъртни дембили без грам чувство за социална отговорност и самосъхранение.

33

Барба Ганьос

преди 4 години

***, влизайте по окопите, заключвайте се по къщите, заковавайте се в бъчвите.ВТОРАТА ВЪЛНА ИДЕ !!!

32

Анонимен

преди 4 години

Имате щастието че сте се родили по времето на Бойко Борисов.Ако не беше той - сите да сте измрели. Некои по два пъти.

31

123Y

преди 4 години

Ми то наближава да падне извънредната епидимиологична обстановка и болните леко се завишиха... Случайно или не... Дали не е възможно да я удължат още ...

30

Разгневена

преди 4 години

Пак ще ни поставят под карантина защото българина е ***, не носи маска и се отпусна и разгащи! Морето ще го гледа през крив макарон!

29

Ганьо Балкански

преди 4 години

Бай *** през празниците 23,24 и 25 ходи по абитуриентски, хвърля гюбеци, пука яде пи и си мисли че коронавируса мина, обаче бай *** се лъже, тепърва идва втората вълна и бай *** ще бъде заключен по домовете!Защото бай *** има само две гънки, една ядене и една за тоалетна!

28

Таню

преди 4 години

До УжасеналЕчи ти... :)

27

РАВНОСМЕТКА

преди 4 години

КОГАТО НИ ЗАТВОРИХА ИМАШЕ ПО-МАЛКО ЗАРАЗЕНИ.... по-малко починали .....но и по-малко тестове правихме. съвпадение случайно?!