123

ъцз

преди 3 години

тук ако бием *** посланичката на САЩ реве че това е расизъмЕС реве че е расизъмразни НПО-та реват че е расизъмв САЩ бият *** никой от тези не реве че това е расизъм поредните нагли двойни стандарти

122

Анонимен

преди 3 години

Е, па нек се тепат, щом мгие кеф.

121

Анонимен

преди 3 години

Байдън марионетка на Пекин 1.5 млрд китайци са гладни тва няма изхранване.Ще ви изядат скоро.

120

Мда

преди 3 години

Сега да сложим малко ред :))))1. Тия безредици са си борба черните да бъдат третирани по-справедливо, включително и да не ги убиват просто за развлечение (т.е. за повече демокрация)2. Има някакви бандитски групи, които използват протеста 3. Дончо се занимава с тия бандитски групи, докато Демократите се опитват да изкарат, че се занимава с мирните протестиращи4. Протестите след максимум 10 дни ще са свършили5. Мародерите ще бъдат намерени и .... нали6. """ за КомунизЪма, олеВъпроси?:)

119

ъцз

преди 3 години

ама защо използват сила срещу мирните протестиращи? защо потушават бунтове със сила? ако това не бе САЩ а неудобна за тях страна щяхме да четем режима използва сила срещу протестиращите

118

Барселона

преди 3 години

Защо се допусна да ескалира ситуацията.Не за първи път полицаи превишават правата си спрямо черните...говорим за убийства,не за дребни неща като в БГ.Рано или късно това щеше да се случи.Нека пак да изберат този Неадекватният....

117

Анонимен

преди 3 години

Яко кютек.А нашите мисиpки ланкаха, че било вълнения.

116

Да де

преди 3 години

Щом Байдън *** става ясно кой се опитва цветни революции да прави.С О Р О С на ковчег мирише,но след него и потоп.

115

Анонимен

преди 3 години

Да изпрати по един Ейбрамс да им се вреже у левичарската тълпа.

114

2LOOP

преди 3 години

СЕГА БАЦЕ НЕ МОЖЕ И В ЩАТИТЕ ДА ИЗБЯГА ОТ ТОЛУПИТЕ.НО БАЦЕ СИ ИМА УРУГВАЙ КАТО БЕКЪП.ТОЙ Е ГАНКСТЕР ТОЙ ГИ РАЗБИРА НЕ Е ПОЛИТИК ИЛИ ДЪРЖАВНИК.МАФИЯТА има ТЕРИТОРИЯ меридианът 24 източна дължина и паралелът 42 Щото това не е ДЪРЖАВА ТУКА Е Gangsta's Paradise

113

Анонимен

преди 3 години

Къде е мончо пасито с трабанта да изрази възмущението си колко е недемократично това? Не беше ли той, който хвалеше америка и нато?

112

Анонимен

преди 3 години

Бай ви Тръмп пак ще им го нaxeндри на всички самозабравили се в печалбарство снoбoве

111

Krom

преди 3 години

До Анонимен 103 - е как така не си живял и учил в любимата ти Мада Ръша - земния Рай? Минал си ти покрай Америка.

110

Анонимен

преди 3 години

Гледам 60% са бели на протестите. Не е расов а социален проблема. Милиардерите трябва да увиснат на въжето май

109

Анонимен

преди 3 години

САЩ тръна по пътя на Либия, Египет, Тунис..Интересно ми е само накрая Тръм ще го обесят ли като Садам или ще го разтрелят като Кадафи?

108

Krom

преди 3 години

До българин - а ти малко смени тона. Това, че си се накичил с родолюбив ник не ти дава право да говориш от ничие име, или да поучаваш някой. Хората си имат мнение и си го изказват.

107

ПРИЗИВ

преди 3 години

Президента Плевнелиев набира Доброволци за Войници - организира се Окупация на САЩ .

106

Вампирите

преди 3 години

от Комунистическият Интернационал ръковмоден от Пекин са Ожаднели за Кръв, Уханката дето пуснаха им беше малко - ненаситни са!!

105

Krom

преди 3 години

И ще я изпрати. Това е президентска република. Армията е подчинена на Върховния си главнокомандващ и ще си свърши работата. Бързо ще отстранят мародерите които основно се конфронтират. Това което става там, със сигурност има външна намеса. Така че, хайде да не я мислите Америка. Достатъчно е силна сама да си реши проблемите.

104

batmario

преди 3 години

Докато ние мечтаем с цветя в ръка по паметниците днес и слушаме речи колко сме големи-Янките действат...